Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 ni res, js sm kline zbijal tudi v imenu prijateljev Klinozbijalc pol pravš da te kličejo :grim pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 (popravljeno) odločam se med šraufanjem in nakupom enga sodčka laškega ... popravek.... dveh ...sodčkov Popravljeno Januar 2, 2015. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 odločam se med šraufanjem in nakupom enga sodčka laškega ... Nabaviš sodček Laškega in greš šraufat................volk sit ,koza cela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 šihtam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 šihtam in teb je to smešn?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 in teb je to smešn?? :grim vsaj enkrat neki koristnega od mene na 2.1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 ni res, js sm kline zbijal tudi v imenu prijateljev ... tud jest sem tiste največje kline zbil v imenu prijateljev ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 Zdravo, dopoldne sem skočil na Reko po opravkih. Temperatura 15 stopinj, sonce in kar nekaj motoristov. Lp, notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Ravnokar sem prišel s Slivnice Lp,n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Pravkar sem prebral, da je notranc prišel s Slivnice. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Trenutno razlagam ,da brez slik je vse laž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Trenutno razlagam ,da brez slik je vse laž če bi slikal z mojim predpotopnim telefonom mi pa sploh ne bi verjl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 če bi slikal z mojim predpotopnim telefonom mi pa sploh ne bi verjl Bi bi sej Dami ma tanajtabulš telefon pa je naredu slike da bi jaz bolje narisal s svinčnikom DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Prebavljam se zadnje porcije sarm.. dost jih mam za en cajt.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 šiht, čičam pa čakam, da pride smena, dougo še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 Ravnokar ponovno s Slivnice Lp, notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 fotke posnete danes ob 9 ih na Slivnici DAMI34, DXR16 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 8, 2015 Deli Objavljeno Januar 8, 2015 Zdravo, v kolikor koga zanima sem odkril nov tv program, ki nam ga ponuja siol tv in sicer tv H2O, na njem so prispevki o navtiki, avtomobilizmu, potovanji, turizem motorizma še nisem zasledil ampak drugače zanimivo gledanje Lp,notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2015 Deli Objavljeno Januar 8, 2015 Zdravo, v kolikor koga zanima sem odkril nov tv program, ki nam ga ponuja siol tv in sicer tv H2O, na njem so prispevki o navtiki, avtomobilizmu, potovanji, turizem motorizma še nisem zasledil ampak drugače zanimivo gledanje Lp,notranc Pa ti si pravi pustolovec notranc in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Kinkam... bemti prekratko noč pa šiht! :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Čakam, da bo konc šihta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 žuljam žuljave žulje :glare: Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 ...hočm ti prestavt uro , da bo prej konc šihta... pa mi ne rata.... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 ...odstevam do ponedeljka Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 .... seštevam pirčke ... DXR16, DAMI34, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se