gregorjanc Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 --.. .- .--- -... ..- .--. .-. . .--- ... -. .. .--. --- ... - :glare: Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 --.. .- .--- -... ..- .--. .-. . .--- ... -. .. .--. --- ... - :glare: ZAJBU PREJSNI POST Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 zmenta se noooo, zdj sm pa čist zmeden ... ne mi to delat zdj k trenutno treniram pikice in ćrtice na pamet :krneki: Zivnorc, Scarlett in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 -.- --- -. .--- ..- .--- . -.. .- -. Bmflar in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 zmenta se noooo, zdj sm pa čist zmeden ... ne mi to delat zdj k trenutno treniram pikice in ćrtice na pamet :krneki: Jih že znam - za kawo te naučim ;-) maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 -.- --- -. .--- ..- .--- . -.. .- -. Bmflar, Scarlett in dondule 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 -.- --- -. .--- ..- .--- . -.. .- -. .--. --- -. .- ...- .-.. .--- .- ... ... . Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 (popravljeno) - --- .-.. .- .... -.- --- .--. --- -.-. -. . ...- .- ... -.- ..- .--. .- .--- .... . .... . .... . -.- --- -- --- -, ... .- .--- -. .. -... .-. .- .--- .-.. --- ...- .- Popravljeno Januar 13, 2015. Popravil Scarlett Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 (popravljeno) . . . _ _ _ . . . ta edino prav pride , zdaj sem se ga naučil :grim Popravljeno Januar 13, 2015. Popravil builder Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Z veseljem listam in cedim sline ob gledanju novega kataloga Louis 2015, ki se je danes znašel v nabiralniku. Lp,notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Pospravljam crepinje.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 (popravljeno) Pospravljam crepinje.. Kaj pa razbijaš. :-):-):-) A si v deca talerje metala? Popravljeno Januar 14, 2015. Popravil notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Kozarc, ne taler Vcasih je treba sreci mal pomagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Kozarc, ne taler Vcasih je treba sreci mal pomagat pol pa hitr še loto napiš mogoče bodo črepinje pomagale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Se ubadam s pajkuljo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Se ubadam s pajkuljo važn, da ti ni dolgcajt. A ne bi blo bolš, da bi se od mopeda, ki ti je dobro služil poslavljal? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Se ubadam s pajkuljo Ma ne splača se :grrr škoda časa :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 važn, da ti ni dolgcajt. A ne bi blo bolš, da bi se od mopeda, ki ti je dobro služil poslavljal? Cel dan sm se, sploh popoldan, ko sem ga spet pral Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 kolnem tistga k je čvekalnco ukinu ... kok so eni mutasti... notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 kolnem tistga k je čvekalnco ukinu ... kok so eni mutasti... sej obstaja: je mobile verzija poveži jo z FBjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 ma boli me vse skup... če ne morm na čvek normalno pač ne bom... ena msamomoteča stvar manj v tem kretenskem svetu... če sem prijavljen na forumu sem prijavljen tukaj in ne nevem kje ... za vse ostalo mi dol visi .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 tole klikni pa se prijavi, boš meu prec čwek https://www.spot.im/embed/undocked.html?spotId=eba571cfdf0c61faf2ca58f0a6780b76&url=/motosvet.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Kozarc, ne taler Vcasih je treba sreci mal pomagat ...a s bwa štorasta....al nerodna.... ...al te je mogoče kdo kej motu-zmotu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 pol pa hitr še loto napiš mogoče bodo črepinje pomagale pismu skoda da ni biu vecji kozarc notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 ...a s bwa štorasta....al nerodna.... ...al te je mogoče kdo kej motu-zmotu.... Storasta ze od rojstva, pa se nekam drugam sem se zagledala, in eto crepinje.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se