builder Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 zamenju akumulator, da me zjutraj žena ne bo vstajala iz pojstle, da ne more na šiht, kolarnica ne vžge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 (popravljeno) ......sodelavca sem nekam polal, k je reku nej grem kidat. ( click it ) Popravljeno Februar 3, 2015. Popravil TOMCAT DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 Na roke ga mečem :fredy: VS800 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 Na roke ga mečem :fredy: Sam da nebo kdo na lopato pa na sneg pomislu??, k je lih tak uzuni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 Sam da nebo kdo na lopato pa na sneg pomislu??, k je lih tak uzuni Nimam freze, kaj čmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 Na roke ga mečem :fredy: ... stari, sam ne bit pregrob ... Bmflar, VS800 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 Tampone si štelam v nos k mam gripo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 Kozlarije Bmflar in Dr_Jakob 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 Pijem zelen čaj in pišem bedarije ... Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 srkam kufetek Dr_Jakob in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 razmišlam kaj naj napišem da počnem......k še ne vem kaj počnem.......k se spomnem napišem........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 Čakam da me pokličejo.... maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 (popravljeno) Poklical so me.... zdej me je pa strah.... :unsure: Popravljeno Februar 4, 2015. Popravil Zivnorc maus, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 Čakam da me pokličejo.... Poklical so me.... zdej me je pa strah.... :unsure: kličta se .. en druzga vse bo v redu ... oblubm vama :krneki: Scarlett, Kmet2, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 kličta se .. en druzga vse bo v redu ... oblubm vama :krneki: Teb vrjamem k ti kurji uč pomaga napovedovat.... Bmflar, maus in Dr_Jakob 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 itak ... je moj kurji uč starejši kot večina motoristou tuki :krneki: Kmet2, Bmflar in Grut 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 spomnu sm se,.........men se zdi, da delam Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 lih sm se pr Plinexu za servis plinske naprave v avtiju naročo ..... majo zgleda dela, da mam šele 16.2 termin :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 spomnu sm se,.........men se zdi, da delam pa ne pretiravat, delo krepa človeka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Gledam belo snežinko kako ima mlade. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Zjam u luft Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 jst pa sm zjam maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 ...js pa čakam, da ga začnem na roke metat..... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Men se pa puli ,banda zdravniška zahojena....... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se