Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Ja glej no.. tak je... :lol: pa sej takšnega mam rad Scarlett in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 Gledam ven .... nč ne dogaja sploh Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 z lopato v roki čakam na 1m snega.. Scarlett, Bmflar, dondule in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 z lopato v roki čakam na 1m snega.. pa pozabu si da klofaš po kompu Zivnorc in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 ...čakam... pa še bl se tresssssm... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 ...čakam... pa še bl se tresssssm... :unsure: aj že potres? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 ..a potres bo.... ... nej še mčkn počaka... da ga u roke vzamem.... Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 črnogorc... pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 ...če čš se greš lohk še ti črnogorko..... ... sam gor se usedeš.... pa tressiii zemljo... tresssiiiiiiiiiiii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 jst mam deu, hvalabogu.. ajd, jav se, k boš spet med živimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 Pripravil sem si "lopato", da bom popoldne kidal sneg ... Scarlett, Zivnorc, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 ...u bistvo....strah me je....ampak se mi že kr mal jebe....nevem...a so mi kej u flašo namešal..dodatno....hahahha maus, Scarlett, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 U mislima sem z norcem Bmflar, Scarlett in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 mam full velik za pregledat pošte, pa forume ... jao .. težko meni :glare: Kmet2, Scarlett in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 builder, Scarlett, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 U mislima sem z norcem ..ej sori brate....ampak povezava očitno ne deluje...k jest sm pa umislima zdele čist z eno drugo.... Scarlett, builder, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 Delam se, da delam... oz. Garam se, da se garam... maus, Scarlett in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 Norca tolažm ,ker je bil z eno sam v mislih.... DAMI34, Bmflar, Scarlett in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 Norca tolažm ,ker je bil z eno sam v mislih.... A je bil z eno ali sam ? Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 A je bil z eno ali sam ? U mislih HD ......a ti tud sanjaš :lol: Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 sanjam o malci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 U mislih HD ......a ti tud sanjaš :lol: Moram se zbudit, grem u tisto kafe temo, da pridem k seb ja .... Kmet2, Scarlett in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 Moram se zbudit, grem u tisto kafe temo, da pridem k seb ja .... Dej povej kdaj te poberem pa ga greva izivat zdej k ne more mahat Zivnorc, Bmflar in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 zdej bo vadil levi kroše Bmflar, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 Čakam, da mi spuljo šlauhe iz žile, da zač.em ytenitat levi kroše. Aperkat lahko natrdim..ampak s kollenom. maus, builder in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se