pik1 Objavljeno Januar 23 Opozori Objavljeno Januar 23 . ... ker je na našem trgu baje vrsta za kitajčka ... si bom pa najprej kar tole rental ... za u štacuno pa nazaj bo dobr ... ... o kakšnih daljših tranzitih bom pa sproti poročal DAMI34 in RobiRoberto 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 24 Opozori Objavljeno Januar 24 pred 12 urami, pik1 pravi: . ... ker je na našem trgu baje vrsta za kitajčka ... si bom pa najprej kar tole rental ... za u štacuno pa nazaj bo dobr ... ... o kakšnih daljših tranzitih bom pa sproti poročal tega komot pobereš pik1 1
Buschi Objavljeno Januar 25 Opozori Objavljeno Januar 25 Ob 23. 1. 2024 ob 9:21, dr.looney pravi: Kuham kufe Doma al si šiht zamejala?
dr.looney Objavljeno Januar 25 Opozori Objavljeno Januar 25 pred 46 minutami, Buschi pravi: Doma al si šiht zamejala? Doma.
Mavti Objavljeno Januar 27 Opozori Objavljeno Januar 27 Gledam kolone in kolone vozil v smeri ljubnega Danes bo na skokih noro vzdušje Kawasaki_rider, Tedybear, GoBobi in 1 other 4
Buschi Objavljeno Januar 27 Opozori Objavljeno Januar 27 pred 12 urami, Mavti pravi: Danes bo na skokih noro vzdušje Še dobr da's lih 500m pred Lubnim doma. Lohka greš piš. Mavti in Kawasaki_rider 2
Popularna objava Mavti Objavljeno Februar 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 2 Danes sem pa obujal spomine na čase ,ko sem šranfal mopede Poštar je prinesel paket in takoj akcija sem prej opravil domaćo nalogo in je tale firma rezervnih delov menda kar ok Star bat je zaradi moje lastne neumnosti doživel usodno poškodbo in gre v zaslužen pokoj Evo se že sestavlja Prvi zagon je( ker sem vse dobro podmazal )bil podoben prižiganju tanka T34 Po utekanju sem takoj šel za Savinjo poizkusit kako sedaj dela za svoja leta ( je letnik 1988 se pravi ,da teče 36 leto živlenja ) se noro dobro vrti in dela Edino verigo sem pa na tistem lesu ,ki ga je prinesla lanjska povodenj konkretno zjebal tak da neke pozitivne računice ni Vam povem je prav sproščujoče roke umazat Zivnorc, MiNa, dr.looney in 7 others 6 4
smasher Objavljeno Februar 3 Opozori Objavljeno Februar 3 Če si nažagal vsaj par kubikov veriga ni nek strošek. Samo da ne bo v kakšnih novicah da se je nekdi sprehajal okoli z vžgano motorko.. 😁 Mavti in Zivnorc 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 3 Opozori Objavljeno Februar 3 Do zdej sm ketne delal, zdej pa psa ven pelat, pa spat.
maus Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 (popravljeno) jaz bom pa dons 1. smuknil v novo podobleko 2. obleku nov kombinezon 3. obul nove škornje 4. nataknil novo čelado in 5. nove rokavice in tekal po stanovamju in tulu "wrooooooom" ... sj je pust, a ne Popravljeno Februar 4. Popravil maus GoBobi, RobiRoberto, maxxa in 2 others 4 1
maus Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 pred 35 minutami, maus pravi: jaz bom pa dons 1. smuknil v novo podobleko 2. obleku nov kombinezon 3. obul nove škornje 4. nataknil novo čelado in 5. nove rokavice in tekal po stanovamju in tulu "wrooooooom" ... sj je pust, a ne pa upam, da se naum spotaknu in bo naredilo #PUF# in bom ob 300 EUR schwantz, RobiRoberto, GoBobi in 1 other 4
Mavti Objavljeno Februar 8 Opozori Objavljeno Februar 8 (popravljeno) Obujam spomine na otvoritev olimpijade Sarajevo 84 https://www.rtvslo.si/mmcpodrobno/sarajevo-1984-40-let-legendarnega-vucka-in-olimpijskih-iger-ki-so-se-zasidrale-v-naso-zavest/694051 Lepa res lepa je bila mladost Popravljeno Februar 8. Popravil Mavti Buschi, C eagle, RobiRoberto in 1 other 1 2 1
Tedybear Objavljeno Februar 9 Opozori Objavljeno Februar 9 (popravljeno) Na olimpijado je šlo delat ( proge, merjenje, organizacija..) nemalo ljudi iz Zgornjesavske doline. Ko so se vračali, so imeli en kup ( kaj enega, veliikooo) barvnih TVjev. Baje so bili viška po sobah olimpijskega naselja, pa so moji rojaki poskrbeli, da jih ne bi kdo odnesel. 🤫🤫 Pred njimi, seveda. ☺️ Vem, ker je en tisti TV končal v naši dnevni sobi. 😀 Popravljeno Februar 9. Popravil Tedybear Mavti, MiNa, RobiRoberto in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno Februar 9 Opozori Objavljeno Februar 9 pizdim na T2..mrtvo vse, od interneta, njihovih web strani, telefonskih cifer za prijavo motenj....svašta MiNa 1
DAMI34 Objavljeno Februar 9 Opozori Objavljeno Februar 9 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: pizdim na T2..mrtvo vse, od interneta, njihovih web strani, telefonskih cifer za prijavo motenj....svašta pršlu mi je....t2 nazaj MiNa 1
Tedybear Objavljeno Februar 9 Opozori Objavljeno Februar 9 pred 5 urami, DAMI34 pravi: pizdim na T2..mrtvo vse, od interneta, njihovih web strani, telefonskih cifer za prijavo motenj....svašta Ravno hočem plačat kosilo v Kitajski v Kranjsterdamu, pa pride Kel Nar Ica: Samo gotovina molas! T-2 clknu cist. Sva bila z našo kot dva klošarja, da sva nabrala tistih 30+ €. Kugelschreiber, DAMI34 in Scarabeo 500 2 1
Kugelschreiber Objavljeno Februar 9 Opozori Objavljeno Februar 9 Pred dvemi leti sm po ene 10ih su dol s T2, se ne spomnim de bi kdaj kej ful crkovalo. Zdaj sem na A1. Ce crkne, najbrz tud opazil ne bom. Vecino interneta zdej deli guspa s svojga telekomovga gsmja. Mimgrede, 25. 9. 23 so mi v bajto potegnili opticno vlakno. Za prklopt nov modem se ni zneslo…A1=Ajej.
C eagle Objavljeno Februar 13 Opozori Objavljeno Februar 13 Poletno... Quest, Mavti, DAMI34 in 3 others 4 2
pik1 Objavljeno Februar 13 Opozori Objavljeno Februar 13 pred 8 minutami, C eagle pravi: Poletno... C eagle, RobiRoberto, Kawasaki_rider in 2 others 5
Popularna objava Mavti Objavljeno Februar 13 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 13 (popravljeno) V nedeljah popoldne ponavadi naredim obhod po poplavnem območju kjer je sedaj velik peskovnik -igrišče za velike fante Na kulturni praznik je cel dan hitel bagi nalagat pesek v nasip ker je bil napovedan dež ,pa vendar je samo pol metra višja Savinja za las izgubila boj z nasipom Fantje bo treba kakšen kamen pa beton uporabit če ne boste še na leta tukaj z občasnim plavanjem Prostovoljno sem pobral na tone odpadkov,tile mojstri pa bog obvaruj ,da bi kaj pobrali pa ločili in odpeljali na odpad, odkopljejo pa zasujejo Sem ravno videl ko je bagi odkopal tale vrtni traktor kosilnica v enem kosu iz Savinje kjer ga niti slučajno nebi pričakoval je bila takoj pavza in ogled no sedaj je v več kosih Imajo fajn igrače za velike fante Tale je glanc nov pet tednov na gradbišču Pa se tam v sosednji temi nekateri pizdijo nad kitajsko kvaliteto , ja kaj pa še ni narejeno na kitajskem No zame zmaga pravi Japonec ,tole so vrhunske igrače Osamljen bojevnik za glatke poti V živo je moč narave neprekosljiva Točno pol leta po poplavah tale 80 amperska omarica je preživele poplavo pod napetostjo in v celoti pod vodo na srečo so jo plavajoča drevesa zgrešila ,napaja pa štiri stanovanjske stavbe ki so naseljene in se vidi hitrost obnove električnih omrežij pa varnost pa to najebali smo ga preden bo obnova končana Samo od mosta pa do gostišča sport center Prodnik je vsaj miljon kubičnih metrov odvečnega gramoza Saj se dela samo počasi mnogo prepočasi pa nobeden nič ne ve kako se bo obnovilo to je vse samo začasno prava obnova bo ,ko bodo načrti narisani pa če denarja ne bo zmalkalo Imam pa odličen razgled in nadzor nad peskovnikom Na lep dan je vse super Popravljeno Februar 13. Popravil Mavti Kaldu, Kugelschreiber, Tedybear in 12 others 13 2
izibajker Objavljeno Februar 14 Opozori Objavljeno Februar 14 pred 10 urami, Mavti pravi: So to naplavine, ali se vejevje pa les na kup nalaga? Bi to morda lahko vsaj za npr. sekance porabili? Mavti 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Februar 14 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 14 (popravljeno) Pizdim. Pizdim nad to nekulturno, primitivno rajo, ker ne zmore slediti najosnovnejših higienskim standardom. Ker mi zdravje trenutno ne dopušča kakšnih potovanj, sem šel za nekaj dni v "enepač" terme, bližje Budimpešti kot Bovcu 😁. 1. Opazujem ljudi pri zajtrku in večerji. Velika večina populacije trenutno 65+). Pri kruhu in pecivu in sadju pribor ( klešče, nabodala..) za izvzem. Ne...mi imamo zato roke. Tiste roke, ki so minuto prej vrtale po nosu in grizle nohte. Tako sva se z enim starejšim gospodom našla skupaj..jaz klešče in si nabašem tisti kos kruha, ata zraven z roko vzame žemljo, jo vrne, vzame kos črnega....vmes se mal popraska po nosu in doda še kos polnozrnatega. Mal ga opomnim , da to ni prav in lepo, pa mi odvrne hladno, da njemu nihče ne bo govoril, kaj je prav. Na vhodu restavracije ( prigrizki, kosilo) plakat pol metra krat pol metra, vstop dovoljen samo v natikačih. Pa je polovici udobneje bosih nog in v mokrih kopalkah. Da o iznosu hrane po obroku ne govorim. Sam nisem nek vzor, ampak sem šel skozi poučno šolo. V SFORju Bosni v angleški bazi je bil na vhodu 2metra visok Sikh. Če si prišel neprimerno napravljen, ali pa si nisi na vhodu z milom umil rok, te je enostavno odslovil. Brez diskretnosti. Glasno in energično. Ni bilo prijetno, ko te je tako izpostavil. Niti najmanj. Popravljeno Februar 14. Popravil Tedybear DAMI34, Zivnorc, Kawasaki_rider in 9 others 8 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se