Luka66 Objavljeno Februar 24 Opozori Objavljeno Februar 24 pred 22 urami, hajamoto pravi: Da ne boš na tranzit pozabu. 🤔 Tist bo verjetno najbolj dolgočasen 🫤 k ne bom sam peljal, no upam, da ne bo treba 🤪
Mavti Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Z mojim atom sva kape/šapki pomešala sedaj pa gruntam kako jih ločit raza, DAMI34, Kawasaki_rider in 1 other 1 3
raza Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Po zlati ali rdeči obrobi. Zdaj ne vem kdo je višji činovnik, vidva pa valda vesta? Če ne pa v PGD vprašajta, tam bojo že vedel kako so "čvarke" talal. dr.looney, Mavti in Kawasaki_rider 1 2
dr.looney Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 pred 11 urami, Mavti pravi: Z mojim atom sva kape/šapki pomešala sedaj pa gruntam kako jih ločit Rdeča - gasilec ali pa višji gasilec Zlata - gasilski častnik ali pa višji gasilski častnik Frenk 67 in Kawasaki_rider 1 1
Frenk 67 Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 pred 14 minutami, dr.looney pravi: @Frenk 67 kaj te je tako šokiralo? Da ti to veš. 😜 Mavti in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 (popravljeno) pred 25 minutami, Frenk 67 pravi: Da ti to veš. 😜 Jaz marsikaj vem. Evo tale še manjka vmes. Ženska verzija. Srebrna- nižja gasilska častnica Pa še uniforma Popravljeno Februar 27. Popravil dr.looney Mavti, Kaldu, Kawasaki_rider in 1 other 3 1
Frenk 67 Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 pred 9 minutami, dr.looney pravi: Jaz marsikaj vem. Evo tale še manjka vmes. Ženska verzija. Srebrna- nižja gasilska častnica Pa še uniforma Kapo dol. Jst sem bil "sel", k sem mel 6 let. Pol pa nekak moja karije ni vzletela pa sem nehu. 😂 Mavti, dr.looney in VS800 2 1
dr.looney Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 pred 7 minutami, Frenk 67 pravi: Kapo dol. Jst sem bil "sel", k sem mel 6 let. Pol pa nekak moja karije ni vzletela pa sem nehu. 😂 Jaz sem pri gasilcih šele 12 let. Začela sem s tekmovanji potem pa sem si rekla , da se grem zares in sem začela z izobraževanji. Trenutno sem v tem mandatu podpoveljnica v društvu. Sem človek, ki ne mara uniform, gasilsko pa nosim s ponosom in spoštovanjem. bankir, Mavti, Kawasaki_rider in 3 others 5 1
Buschi Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 pred 8 urami, dr.looney pravi: Edino kar mi sedajle pade na pamet: Tedybear, Kawasaki_rider, dr.looney in 4 others 1 6
Mavti Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 pred 12 urami, dr.looney pravi: Pa še uniforma Lepo ,lepo zelo pohvalim ,pridna punca v gasilski obleki pa najlepša punca Buschi in dr.looney 1 1
Mavti Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 Ob 26. 2. 2024 ob 20:05, Mavti pravi: Z mojim atom sva kape/šapki pomešala sedaj pa gruntam kako jih ločit Ja saj sva se lepo usedla za mizo pa dva kozarca dobraga belega vina spila pa sta se kapi sami zmenili katera je katera A kak lep namizni prt imamo ni pa nobeden videl Kawasaki_rider, dr.looney, Buschi in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 28 Opozori Objavljeno Februar 28 Sem mal pospravil garažo. Zmetal samo 10% navlake stran, ja tiste ki "verjetno prav pride nekoč" Zasedel še dve omari z moto zadevami. ampak bistvo: kr naenkrat, je placa za še en moped majkemi VS800, pik1, Kawasaki_rider in 1 other 1 3
izibajker Objavljeno Februar 28 Opozori Objavljeno Februar 28 pred 17 urami, Mavti pravi: ...A kak lep namizni prt imamo ni pa nobeden videl... Si ga pri Dinkotu maznil? dr.looney, Mavti in Kawasaki_rider 1 2
pik1 Objavljeno Februar 28 Opozori Objavljeno Februar 28 pred 5 urami, DAMI34 pravi: Sem mal pospravil garažo. Zmetal samo 10% navlake stran, ja tiste ki "verjetno prav pride nekoč" Zasedel še dve omari z moto zadevami. ampak bistvo: kr naenkrat, je placa za še en moped majkemi . ... faaaaak ... tud mene čaka še tole te dni ... rabim prostor DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 29 Opozori Objavljeno Februar 29 pred 13 urami, pik1 pravi: . ... faaaaak ... tud mene čaka še tole te dni ... rabim prostor a za kove? pik1 1
pik1 Objavljeno Februar 29 Opozori Objavljeno Februar 29 pred 2 urami, DAMI34 pravi: a za kove? . ... ne, za kitajca imam pa še dve leti čas, da mal pospravim DAMI34 1
Mavti Objavljeno Marec 3 Opozori Objavljeno Marec 3 Proklemanski mački ,da bi pa malo na cesto in CCP gledali to pa ne A potem za pogrebno službo sem pa dober maxxa, dr.looney, Tedybear in 5 others 1 7
VS800 Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 pred 15 urami, Mavti pravi: Proklemanski mački ,da bi pa malo na cesto in CCP gledali to pa ne A potem za pogrebno službo sem pa dober Vsega pa tut ni treba objaut .... Mavti 1
Najots Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 Saj mogoče pa ni objavil vsega. Recimo, večerje....🤭 VS800, Mavti, dr.looney in 1 other 4
Mavti Objavljeno Marec 7 Opozori Objavljeno Marec 7 (popravljeno) Gledam kako pada sneg ,ki ga je celo zimo primanjkovalo Kot vsako leto me bo spomladi bolj zeblo kot celo zimo skupaj Popravljeno Marec 7. Popravil Mavti Buschi, pik1, RobiRoberto in 1 other 1 3
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 13 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13 Komaj pridem s šihta že moj foter pravi ,sem napravil za eno šajtrgo lesnih ostankov do pločnika pri cesti( teren proti savinji tako strm, da še ovce in petelin gruntajo a bi tam sploh hodilepenzijonist ,ki nikoli nima cajta pa ves v delovnem elementu) in takoj komanda, da je treba nujno danes vse pobrat Evo že pobrano Nato pa kozarec al pa dva,... vina na uspešen dan Jutr upam ,da nav imel cajta za drva napravljat RobiRoberto, Tedybear, Akito in 7 others 6 1 3
Buschi Objavljeno Marec 16 Opozori Objavljeno Marec 16 Šetam... Pa slikam... Se izobražujem... dr.looney, Scarabeo 500, DAMI34 in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se