Buschi Objavljeno Marec 16 Opozori Objavljeno Marec 16 (popravljeno) ... Popravljeno Marec 16. Popravil Buschi
Tedybear Objavljeno Marec 16 Opozori Objavljeno Marec 16 4 hours ago, Buschi said: Na desni mi izgleda kot mobilni tuši od SV? Preživljam aktiven upokojenski teden.... kaizer, Luka66, Mavti in 1 other 4
Buschi Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 Tapru žegn letos. Mal drgač Pa tut babnce k sedijo na teh mašinah, so babnce...100+...ne pa neke fine anoreksične mestne damice z 80 kilami. So za pogledat. MARE 65, RobiRoberto, Quest in 6 others 3 1 5
pik1 Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 pred 10 minutami, Buschi pravi: Tapru žegn letos. Mal drgač Pa tut babnce k sedijo na teh mašinah, so babnce...100+...ne pa neke fine anoreksične mestne damice z 80 kilami. So za pogledat. . ... 80 kilska anoreksija res ni za nikamor Scarabeo 500, dr.looney, RobiRoberto in 2 others 5
Buschi Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 (popravljeno) pred 23 minutami, Buschi pravi: Tapru žegn letos. Mal drgač Drgač pa bo neki podobnga baje u četrtk pred golobnjakom. Popravljeno Marec 17. Popravil Buschi
DAMI34 Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 Fokusiram 🙃 kaizer, Buschi, pik1 in 2 others 4 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 18 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18 (popravljeno) Sem v soboto dve ovčki ostrigel ,da je ata vesel in mir v hiši Razdejanje po bitki zanimanje za volno je izjemno ,je soseda vpila za moj vrtiček za moj vrtiček ,hudiča sem pa jaz mislu ,da ima vendarle kosmat vrtiček Ata takoj na uslugo že tovori čist po starempreden sem ga uspel uprašat v kateri vrtiček je parkiral volno je rekel pa šnops me je že čakal Popravljeno Marec 18. Popravil Mavti MARE 65, RobiRoberto, kaizer in 7 others 5 5
Kugelschreiber Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 1 hour ago, Mavti said: Sem v soboto dve ovčki ostrigel ,da je ata vesel in mir v hiši Razdejanje po bitki zanimanje za volno je izjemno ,je soseda vpila za moj vrtiček za moj vrtiček ,hudiča sem pa jaz mislu ,da ima vendarle kosmat vrtiček Ata takoj na uslugo že tovori čist po starempreden sem ga uspel uprašat v kateri vrtiček je parkiral volno je rekel pa šnops me je že čakal Zakaj je volna za vrticek? Zadnjic sem gledal prispevek, da v Liki iz nje delajo gnojilo?! Sploh si ne predstavljam…
Mavti Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 (popravljeno) pred 20 minutami, Kugelschreiber pravi: Zakaj je volna za vrticek? Zadnjic sem gledal prispevek, da v Liki iz nje delajo gnojilo?! Sploh si ne predstavljam… Samo ena od možnosti uporabe NEOPRANA OVČJA VOLNA za vrt in visoko gredo (10 kg) NOVO: BIO volneni filc za visoke grede Izdelki z ovčjo volno za vaš vr Popravljeno Marec 18. Popravil Mavti Kugelschreiber 1
Akito Objavljeno Marec 19 Opozori Objavljeno Marec 19 pred 8 urami, Mavti pravi: Samo ena od možnosti uporabe NEOPRANA OVČJA VOLNA za vrt in visoko gredo (10 kg) NOVO: BIO volneni filc za visoke grede Izdelki z ovčjo volno za vaš vr Jp...tole nekateri fajn uporabljajo: https://www.soven.si/kategorija-izdelka/volneni-filc-za-vrtnarstvo/ Mavti 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 19 Opozori Objavljeno Marec 19 špikat sm se začel, na stara leta na iglo pršu. Buschi, DAMI34 in RobiRoberto 2 1
Buschi Objavljeno Marec 19 Opozori Objavljeno Marec 19 Pizda, jest sem se dva mesca mogu špikat s tem sranjem ! Si mel OP ?
Kugelschreiber Objavljeno Marec 20 Opozori Objavljeno Marec 20 11 hours ago, Buschi said: Pizda, jest sem se dva mesca mogu špikat s tem sranjem ! Si mel OP ? Mal so mi instalacijo rihtali….so rekli ambulantni poseg. Pol urce in si fertik. Lagali so ampak danes je dejansko precej bolje kot vceraj. Al pa vecernje tablete se drzijo… RobiRoberto, Mavti, Quest in 1 other 4
Tedybear Objavljeno Marec 21 Opozori Objavljeno Marec 21 On 3/20/2024 at 8:34 AM, Kugelschreiber said: Mal so mi instalacijo rihtali….so rekli ambulantni poseg. Pol urce in si fertik. Lagali so ampak danes je dejansko precej bolje kot vceraj. Al pa vecernje tablete se drzijo… A pol te ne bo danes na Kongresnem??? 😁 Luka66, MARE 65, Kugelschreiber in 3 others 5 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 21 Opozori Objavljeno Marec 21 (popravljeno) 6 minutes ago, Tedybear said: A pol te ne bo danes na Kongresnem??? 😁 Ne. Črač ni zrihtal sendvičev. Popravljeno Marec 21. Popravil Kugelschreiber Luka66, DAMI34, Tedybear in 2 others 5
Tedybear Objavljeno Marec 21 Opozori Objavljeno Marec 21 On 3/20/2024 at 8:34 AM, Kugelschreiber said: Mal so mi instalacijo rihtali….so rekli ambulantni poseg. Pol urce in si fertik. Lagali so ampak danes je dejansko precej bolje kot vceraj. Al pa vecernje tablete se drzijo… A pol te ne bo danes na Kongresnem??? 😁 Bil bi med najmlajšimi. dr.looney, MARE 65, tomaz69 in 1 other 4
Luka66 Objavljeno Marec 21 Opozori Objavljeno Marec 21 Štark Arena Beograd PARTIZAN vs REAL MADRID Uro pred tekmo Pred tekmo pa PRAVA 🏀 LUDNICAAAA Da gredo kocine pokonci 🫶 bil že na XY tekmah, nogomet, košarka, rokomet......tudi v tujini, na velikih štadionih in dvoranah, ampak tole je TOP SHIT NAVIJAŠKA ENERGETSKA BOMBA i ako si zvezdaš ima, da navijaš za crno bjele 😉 samo za ta navijaški začetek tekme se splača odpelat v Beograd, na tekmo Partizana....... iako su ameri pronašli košarku ona je kod kuče u Srbiji PS: slike moje, ni pa moj posnetek, je pa točno takooooo 👍 Tedybear in RobiRoberto 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 21 Opozori Objavljeno Marec 21 2 hours ago, Tedybear said: A pol te ne bo danes na Kongresnem??? 😁 Bil bi med najmlajšimi. Cvetober z rtv. Domoljupni pravopiz in (zobo)zdravstvo po donalotovi doktrini. še dva taka shoda, bo mel holop nov mandat. Frenk 67, Tedybear, Luka66 in 1 other 4
Tedybear Objavljeno Marec 21 Opozori Objavljeno Marec 21 7 minutes ago, Luka66 said: Štark Arena Beograd PARTIZAN vs REAL MADRID Uro pred tekmo Pred tekmo pa PRAVA 🏀 LUDNICAAAA Da gredo kocine pokonci 🫶 bil že na XY tekmah, nogomet, košarka, rokomet......tudi v tujini, na velikih štadionih in dvoranah, ampak tole je TOP SHIT NAVIJAŠKA ENERGETSKA BOMBA i ako si zvezdaš ima, da navijaš za crno bjele 😉 samo za ta navijaški začetek tekme se splača odpelat v Beograd, na tekmo Partizana....... iako su ameri pronašli košarku ona je kod kuče u Srbiji PS: slike moje, ni pa moj posnetek, je pa točno takooooo 👍 Sejem motornih vozil si tudi obiskal??
Luka66 Objavljeno Marec 22 Opozori Objavljeno Marec 22 pred 16 urami, Tedybear pravi: Sejem motornih vozil si tudi obiskal?? Jutri pride na vrsto avto-moto sejem....prvo da se odmorimo posle šok utakmice....res majo kraljevi ekipo spet za prvaka... danas po gradu, beri trgovinah z ženo...utrujajoce full 🤪 in da se najedemo ko ljudi 😋 👌 mislim jaz 🙃 k zena mora zelenjavo 🙃 poletna sezona se bliza 😉 Tedybear in Mavti 2
Luka66 Objavljeno Marec 22 Opozori Objavljeno Marec 22 pred 17 urami, Luka66 pravi: Štark Arena Beograd PARTIZAN vs REAL MADRID Uro pred tekmo Pred tekmo pa PRAVA 🏀 LUDNICAAAA Da gredo kocine pokonci 🫶 bil že na XY tekmah, nogomet, košarka, rokomet......tudi v tujini, na velikih štadionih in dvoranah, ampak tole je TOP SHIT NAVIJAŠKA ENERGETSKA BOMBA i ako si zvezdaš ima, da navijaš za crno bjele 😉 samo za ta navijaški začetek tekme se splača odpelat v Beograd, na tekmo Partizana....... iako su ameri pronašli košarku ona je kod kuče u Srbiji PS: slike moje, ni pa moj posnetek, je pa točno takooooo 👍 Kakav otac, takav sin 🏀👍 crno bele bolje DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se