TOMCAT Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 ....pametujem Bmflar, maus in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 a dj no :glare: ... sploh se ne znaš it :angry: :krneki: Zase se brigi :glare: maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 .....delam se,da poslušam k pametujejo maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 Zase se brigi :glare: trenutno se zase brigam pa zate me mau skrbi, čeprau se zase brigam .... matr sm brihtn :krneki: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 trenutno se zase brigam pa zate me mau skrbi, čeprau se zase brigam .... matr sm brihtn :krneki: Čez 14 dni bom spet ležal v hotelu pa prid kej okrog :grim maus in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 Čez 14 dni bom spet ležal v hotelu pa prid kej okrog :grim itak pridem .. takrat bom vedu kaj počnem :krneki: Scarlett in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 itak pridem .. takrat bom vedu kaj počnem :krneki: Sam jaz ne bom maus in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 17, 2015 Deli Objavljeno Februar 17, 2015 .......gledam na uro.....( kdaj grem dam ) tko kt, da bi čaku na pole position na moto gp ............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Zebe me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 itak pridem .. takrat bom vedu kaj počnem :krneki: Poklič, ko boš imel plan ... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 kašlam k tamal otrok, pomoje bo ju3 bolniška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Poklič, ko boš imel plan ... k me bo poklicu, da leži nepremično ... jaz pa ne vem, kdaj bo to ... tm bo on ... midva pa sama ... :krneki: Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 k me bo poklicu, da leži nepremično ... jaz pa ne vem, kdaj bo to ... tm bo on ... midva pa sama ... :krneki: Če vaju je strah, grem uhka zravn, k sm bl korajžna Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Če vaju je strah, grem uhka zravn, k sm bl korajžna se bomo zmenili, ampak ne javno neprijatelj vreba :krneki: Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 se bomo zmenili, ampak ne javno neprijatelj vreba :krneki: keep your friend close and your enemies closer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 ....tipkam z levo roko.... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 ni res, z levo bi zgledalo takole: .....okor ovel z makpit.... Bmflar in MARE 65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 19, 2015 Deli Objavljeno Februar 19, 2015 Če vaju je strah, grem uhka zravn, k sm bl korajžna Eto maus, še Scarletka bo šla zraven, da bomo skupaj bežal Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 .... pizdim sam na sebe ... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 .... pizdim sam na sebe ... Pik1 mi je pokvaru dan in to navsezgodaj :jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Pik1 mi je pokvaru dan in to navsezgodaj Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 In je res ko sva skupaj al on faše 5 pik pa 500€ al pa jaz ležim kje v kakšnem grmu ....... :grim ....mogu bom zamenjat prjatle :closedeyes: VS800, pik1, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Pik1 mi je pokvaru dan in to navsezgodaj :jezen :) . ps. :( :( Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 26, 2015 Deli Objavljeno Februar 26, 2015 Proučujem kaj mi lahko nudi MEDOBČINSKO DRUŠTVO INVALIDOV IDRIJA - CERKNO , ker oni od mene ne morejo pričakovati prav veliko ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 26, 2015 Deli Objavljeno Februar 26, 2015 Berem, kaj ste ta teden naumotvorili .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se