maus Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 js mam pa kratke noge pa ne šraufam Zivnorc, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 Blagor vama, jest sem mogu pa v Društvu T.N.T živet... Zivnorc, maus, Knavs84 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 pred 7 minutami, Kmet2 pravi: Jz sm zrastu,ne šraufam več ne to pa res ne, zadnje čase več al manj samo odpade dol aja, jst pa trpim dns...tole počnem trpim Zivnorc, Kmet2, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: ne to pa res ne, zadnje čase več al manj samo odpade dol aja, jst pa trpim dns...tole počnem trpim sm slišu, da razpada ja .. to trenutno počne Kmet2, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 Trenutno sem versysa dostavil v Eliso......me je kar strah kaka bo cena,verižni set,gume,veliki servis ,šipce,meglenke jao jaoooo ...trenutno jadan jz Zivnorc, KARMEN1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Trenutno sem versysa dostavil v Eliso......me je kar strah kaka bo cena,verižni set,gume,veliki servis ,šipce,meglenke jao jaoooo ...trenutno jadan jz cena zate: sitnica maus, pik1, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 Pravkar, DAMI34 pravi: cena zate: sitnica Cena že ,sam denar pa ne,sem siromak odkar vozim Kawasaki maus, Natty, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 pred eno uro, Kmet2 pravi: Cena že ,sam denar pa ne,sem siromak odkar vozim Kawasaki vsak k ma kawasakija je visok cenjen ... pa čeprav je brez dnarja in kaj boš zdj trenutno počeu a opral ti ga bodo tut DAMI34, Kmet2, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 pred 3 minutami, maus pravi: vsak k ma kawasakija je visok cenjen ... pa čeprav je brez dnarja ja in najbolj cenjeni na koncu dobijo tudi status: Bmflar, Knavs84, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 pred 6 urami, maus pravi: vsak k ma kawasakija je visok cenjen ... pa čeprav je brez dnarja in kaj boš zdj trenutno počeu a opral ti ga bodo tut Baje da mi bojo vse naredili .....upam ,da ne bo ceneje it iskat novega Bmflar, Ninč., Knavs84 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 pred 10 urami, maus pravi: A te tebe ni braniu Tarzan pa Boško Buha je biu moj prijatu ... Vinetouvova sestra je bla pa men oblublena za ženo, pa se je prej postarala preden sm js odrasu Sandokan pa js sva bla k eno ... ej .. kakšno otroštvo si pa ti meu ... brez prjatlou ja, res garam k svina Od Winetouja sestri je bilo ime Nšoči, v prevodu lepi dan. Postarala se pa ni, ker jo je ustrelil Santera. Ntsage sisi Winetou natan Apaches. Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 (popravljeno) ...Winetu jo je z apačem u nage sise Popravljeno December 1, 2015. Popravil Zivnorc Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred eno uro, Zivnorc pravi: ...Winetu jo je z apačem u nage sise narobe : Vinetu ima rad Apače s sisam ! maus in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 A to trenutno Apaći poćnejo Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Jebo vas apači! Mene pa gr'u bali Bmflar, maus in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Pravkar, I30 pravi: Jebo vas apači! Mene pa gr'u bali NEO-ANGIN Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Pravkar, I30 pravi: Jebo vas apači! Mene pa gr'u bali brcn s pišauko v kakšn orng rob, pa te bo kj druzga bulel DAMI34, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 .... pijem kavo ... in prebiram temo o "kavopivkah" ... DAMI34, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 31 minutami, pik1 pravi: .... pijem kavo ... in prebiram temo o "kavopivkah" ... Moja mi je rekla da sm "slinauc" k prebiram take pregrešne teme maus, I30, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: Moja mi je rekla da sm "slinauc" k prebiram take pregrešne teme Pametna tale tvoja Kmet2, maus, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 9 minutami, HD-Dyna pravi: Pametna tale tvoja sj če hočeš, lahk tut tebi kako pametno pove I30, Bmflar, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 3 urami, DAMI34 pravi: sj če hočeš, lahk tut tebi kako pametno pove Hvala, mam eno s takim čipom... Kmet2, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 ..a ti tut.. ...a kaj trenutno počnem... .... študiram, če se da ta čip preprogramirat.... maus, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 16 urami, Igi Pop pravi: Od Winetouja sestri je bilo ime Nšoči, v prevodu lepi dan. Postarala se pa ni, ker jo je ustrelil Santera. Ntsage sisi Winetou natan Apaches. če boš tok picajzlast, nauš nikol šmrkl na balanci ratu pred 4 urami, DAMI34 pravi: Moja mi je rekla da sm "slinauc" k prebiram take pregrešne teme a bo men tut kj tazga izustla Zivnorc, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Nizek štart ... še mal pa na pir ! DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se