DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 (popravljeno) pred 34 minutami, Zivnorc pravi: ..a ti tut.. ...a kaj trenutno počnem... .... študiram, če se da ta čip preprogramirat.... js bom probu mojo mau čipirat, bomo vidl pol kok potegne Popravljeno December 1, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: js bom probu mojo mau čipirat, bomo vidl pol kok potegne Vsaj takrat so tih, k vlečejo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 (popravljeno) pred 39 minutami, maus pravi: če boš tok picajzlast, nauš nikol šmrkl na balanci ratu a bo men tut kj tazga izustla ne teb bo dodala še pridevnik "sivolasi" Popravljeno December 1, 2015. Popravil DAMI34 Bmflar, maus in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: ne teb bo dodala še pridevnik "sivolasi" DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 8 urami, DAMI34 pravi: Moja mi je rekla da sm "slinauc" k prebiram take pregrešne teme . ... pametna ta tvoja ... .... sam tle pa nima prov ... DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 41 minutami, pik1 pravi: . ... pametna ta tvoja ... .... sam tle pa nima prov ... Tudi moja pravi, da imam doma še neke dolgove in ne rabim drugje gledat. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Pravkar, Igi Pop pravi: Tudi moja pravi, da imam doma še neke dolgove in ne rabim drugje gledat. Dokler je dolg dovolj dolg, tut ona ne bo drugam gledala Igi Pop, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 47 minutami, pik1 pravi: pred 4 minutami, DAMI34 pravi: Dokler je dolg dovolj dolg, tut ona ne bo drugam gledala Neki se citati prekrivajo !!!? Ma ja, ta stari znamo, ta mladi pa sam umažejo. pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Pravkar, Igi Pop pravi: Ma ja, ta stari znamo, ta mladi pa sam umažejo. če ne druzga obvaldamo jezik Aja, kaj počnem? Kuham večerjo Igi Pop in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: če ne druzga obvaldamo jezik Aja, kaj počnem? Kuham večerjo Oženil bi te srček DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 O fak, a sem na napačnem forumu? KARMEN1 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Pravkar, Igi Pop pravi: O fak, a sem na napačnem forumu? Nisi ,interna fora DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Pravkar, Kmet2 pravi: Oženil bi te srček Miško, žal sm oddan Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 . .... ja kaj bi govoru skoz eno in isto ... ... kaj delam ??? ... pijem pivo ... ps. .... ja kaj no ??? ... če mi pa paše ... DAMI34 in figura 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Nisi ,interna fora Je že dobr, sicer pa tudi jaz kuham za lačne (odrasle) mulce, ki si prišli domov dve uri pred mano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 . ... tud pr men se kuha zdele doma ... ... samo upam, da ne samo mula ... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 14 minutami, pik1 pravi: . ... tud pr men se kuha zdele doma ... ... samo upam, da ne samo mula ... pol pa hitr spij pivo, da se ti Mula ne pržge Kmet2, pik1 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 3 urami, DAMI34 pravi: pol pa hitr spij pivo, da se ti Mula ne pržge . .... vse je bilo vredu ... maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 4 minutami, pik1 pravi: . .... vse je bilo vredu ... Sej vrjetn sploh ne vejo da si domov pršu maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Sej vrjetn sploh ne vejo da si domov pršu . .... vejo vejo ... ... sej sem hladilnik napolnu ... maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 2, 2015 Deli Objavljeno December 2, 2015 pred 7 urami, pik1 pravi: . .... vejo vejo ... ... sej sem hladilnik napolnu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 2, 2015 Deli Objavljeno December 2, 2015 ... on line ... ... no comments ... Bmflar, figura, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knavs84 Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 Dream in Sem v strahu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 pred 6 urami, stuhec pravi: Dream in Sem v strahu Ne boj se ,sej je samo tvoja senca maus, bobi1001 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se