bobi1001 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Priprava na fešto Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 bobi1001 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 .... skrivam se ... ... da me ne bojo najdl ... ...ker je treba it sneg pucat ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Ni treba, se bo v naslednjih dneh sam stopil. Konec tedna pa nova pošiljka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, Kmet2 pravi: Zehouc:P pred eno uro, pik1 pravi: .... skrivam se ... ... da me ne bojo najdl ... ...ker je treba it sneg pucat ... Težko se boš skriu, poglej kolk si velik. Bolje da kr greš kidat Trenutno išcem nalepke za feltne, pa tank nalepko...pa še kako šaro k jo bom rabil za moj nov motorčič. Snega pa mi ni treba kidat Popravljeno Januar 10, 2016. Popravil DAMI34 pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Zehouc:P Težko se boš skriu, poglej kolk si velik. Bolje da kr greš kidat Trenutno išcem nalepke za feltne, pa tank nalepko...pa še kako šaro k jo bom rabil za moj nov motorčič. Snega pa mi ni treba kidat Treba ti ni ,sam te bodo pa ljudje fajn ogovarjal s tisto komunalno oranžno barvo ......."gospod,kdaj boste pa pr nam skidali " DAMI34 in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Zehouc:P Težko se boš skriu, poglej kolk si velik. Bolje da kr greš kidat Trenutno išcem nalepke za feltne, pa tank nalepko...pa še kako šaro k jo bom rabil za moj nov motorčič. Snega pa mi ni treba kidat Kaj boš pa kupu za en moped ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 (popravljeno) pred 9 minutami, sayo pravi: Kaj boš pa kupu za en moped ? Ja tist, v čigar temi si napačno objavljal probleme superduka r. Popravljeno Januar 10, 2016. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: Ja tist, v čigar temi si napačno objavljal probleme superduka r. Se ne spomnim da bi jaz kaj v tisti temi objavljal k me taki mopedi ne zanimajo, še zdej ne vem kaj boš kupu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 2 minutami, sayo pravi: Se ne spomnim da bi jaz kaj v tisti temi objavljal k me taki mopedi ne zanimajo, še zdej ne vem kaj boš kupu... Se opravičujem, Gift je objavljal probleme mopeda, ki šele pride na police. My bad, sorri. Tole bom vzel KTM SUPERDUKE1290 GT Kmet2 in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 iščem 1 del za ktm kupujete kaj dele po netu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Čačkam jaja pik1, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: Čačkam jaja A paše ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Učim se za k.... orožni list ,pezda mora človk znat teh zakonskih pezdarij da te kap Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Učim se za k.... orožni list ,pezda mora človk znat teh zakonskih pezdarij da te kap a pištolo rabš, da daš KTM-ju milosten strel DAMI34, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Pravkar, maus pravi: a pištolo rabš, da daš KTM-ju milosten strel Ne temveč ker sem športni strelec in se mi ne sposoja več orožja maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 42 minutami, HD-Dyna pravi: A paše ? Joooj bolj da ti ne povem. Niti operacije me niso tok bolele, kot me srbijo in pečejo....no zdj veš...ne paše niti mal ne Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: Joooj bolj da ti ne povem. Niti operacije me niso tok bolele, kot me srbijo in pečejo....no zdj veš...ne paše niti mal ne Ti se sam čimprej pocajtej, drgač pa praskanje raj sestram prepust Kmet2, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 . ... isto kt učer takle cajt ... ... hujšam ... DAMI34, Žan96, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Sj js si tut spet praskam jajca pa ne objavljam slik, niti se ne hvalim tukilelekele. Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 pred 14 urami, DAMI34 pravi: Sj js si tut spet praskam jajca pa ne objavljam slik, niti se ne hvalim tukilelekele. Pa kaj te sestre res ignorirajo na polno Namontiraj tole : maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Pa kaj te sestre res ignorirajo na polno Namontiraj tole : res je bolje dat smrekco na jajca kot z jajci v smrekco a kaj js počnem spremlam vaše poteze DAMI34, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 k notarju moram Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 Pravkar, motozajebant pravi: k notarju moram a boš najdu Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Januar 13, 2016 Deli Objavljeno Januar 13, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: a boš najdu pa ni to Piran mišek... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se