maus Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 11 minutami, HD-Dyna pravi: Krofojedec sn js tut .. iz krofou drek delam Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 11 urami, maus pravi: peha se mi pa ... zvočnike bom montiru u novo čelado no ja .. sej jih že... ampak bom zdele spobavu in teku s čelado po stanovnjku in delu WROOOOOM WROOOOOM še boljše če boš motor zdraven rinu Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 4 minutami, stuhec pravi: še boljše če boš motor zdraven rinu potiu se pa naum Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 12 urami, Kmet2 pravi: Lažovc si ne pa ne, garam in žuljam žulje klele na MS k trosm same pametne, a to ni delo? maus, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 20 urami, maus pravi: a pol sm edini k garam pa nekdo mora za naše slovence delat, kaj bodo kradli če nič ne bo maus, Natty, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, DAMI34 pravi: ne pa ne, garam in žuljam žulje klele na MS k trosm same pametne, a to ni delo? Garanje pravo ! ... zdej sm pa še kafepivc Popravljeno Februar 5, 2016. Popravil HD-Dyna maus, Natty, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Študiram kok bo čez dobre 1/2 ure fajn, ko bo frajdej ratau res fraj! Natty, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 ...čakam...še eno urco...in potem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Ob 4.2.2016 at 21:42, maus pravi: peha se mi pa ... zvočnike bom montiru u novo čelado no ja .. sej jih že... ampak bom zdele spobavu in teku s čelado po stanovnjku in delu WROOOOOM WROOOOOM Kakšne zvočnike oziroma slušalke imaš? Pa kako si to montiru v čelado? Rabim zase, pa še ne vem kaj kupit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) pred eno uro, sunnygirl pravi: Kakšne zvočnike oziroma slušalke imaš? Pa kako si to montiru v čelado? Rabim zase, pa še ne vem kaj kupit... Jest sem kupu interpone v BScentru sicer za dve čeladi(lahko kupiš enojno)-dela brez problemov(bluetooth) povezava na telefon,za muziko,pogovore Montaža enostavna-pobereš ven ličnice in ostalo prilepiš slušalke ,napelješ mikrofon vrneš vse nazaj sprobaš nastaviš in gasa Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil bobi1001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Čakam Zivganorca .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 6 minutami, bobi1001 pravi: Jest sem kupu interpone v BScentru sicer za dve čeladi(lahko kupiš enojno)-dela brez problemov(bluetooth) povezava na telefon,za muziko,pogovore Montaža enostavna-pobereš ven ličnice in ostalo prilepiš slušalke ,napelješ mikrofon vrneš vse nazaj sprobaš nastaviš in gasa Kaj pa kaj bolj ugodnega, da je na žico (rabim samo za musko - za mp3 player)? Tnx za navodila, sej verjetno se slušalke na žico podobno montira... Kaj počnem...čakam da mine pol ure in grem k sosedom na palačinke z orehi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Čakam kosilo in bemtim,da je treba jutr na raboto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 . ... prou počas ližem enga Bud-ja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 2 urami, bobi1001 pravi: Čakam kosilo in bemtim,da je treba jutr na raboto Skuhal sem kosilo in bentim, da je treba jutr na raboto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 6 urami, sunnygirl pravi: Kakšne zvočnike oziroma slušalke imaš? Pa kako si to montiru v čelado? Rabim zase, pa še ne vem kaj kupit... take mam .. montirat je anjfok ... odvisno od čelade ,,, RPHA 10 in zdj 11 ma mal vdolbince in paše notr ... http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Headset-Motorcycle-Cycling-Helmet-Headphone-Listening-Music-For-MP3-GPS-/261842571095?hash=item3cf7088f57:g:qUMAAOSwv0tVJLSm jany, sunnygirl in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) pred 32 minutami, maus pravi: take mam .. montirat je anjfok ... odvisno od čelade ,,, RPHA 10 in zdj 11 ma mal vdolbince in paše notr ... http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Headset-Motorcycle-Cycling-Helmet-Headphone-Listening-Music-For-MP3-GPS-/261842571095?hash=item3cf7088f57:g:qUMAAOSwv0tVJLSm super zadeva za v čelado,ampak me zanima ,ali zraven dobiš še kakšen dodaten konektor(oziroma adapter).Rabim za drugo čelado ko se vozim sam in sem navajen da mi nekdo ropota Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil bobi1001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 1 minuto, bobi1001 pravi: super zadeva za v čelado,ampak me zanima ,ali zraven dobiš še kakšen dodaten konektor(oziroma adapter) en podaljšek je zraven ... če dopreš link in malo nižje poskrolaš je ena slikca, ki je s podaljškom... men delajo cca 2-3 leta .. pol pa treba zamenat ... za ta dnar je super ... ponavad jih kupim ene par ... za rezervo ... nekaj sem jih pa že potalal ... pomembno je, da so točno na ušesih, drugač se bolj slabo sliši ... trenutno sm komi dam pršu in moram pregledat ogromno pošte ... sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 TNX ob prilki ena zate ena zame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 6 urami, Kmet2 pravi: Čakam Zivganorca .... Mrtev ti itaq ne bo prišel Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, maus pravi: take mam .. montirat je anjfok ... odvisno od čelade ,,, RPHA 10 in zdj 11 ma mal vdolbince in paše notr ... http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Headset-Motorcycle-Cycling-Helmet-Headphone-Listening-Music-For-MP3-GPS-/261842571095?hash=item3cf7088f57:g:qUMAAOSwv0tVJLSm Super Tnx Sem mela nekaj takega v mislih, samo si nisem upala naročit preko e-baya, nisem vedela če se ok sliši (drugače marsikaj tam naročim) Naročeno Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil sunnygirl maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 5 minutami, sunnygirl pravi: Super Tnx Sem mela nekaj takega v mislih, samo si nisem upala naročit preko e-baya, nisem vedela če se ok sliši (drugače marsikaj tam naročim) Naročeno kaj mi daš, pa ti pokažem kako imam upam, da si vsaj 2 kosa naročila ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) pred 20 minutami, maus pravi: kaj mi daš, pa ti pokažem kako imam upam, da si vsaj 2 kosa naročila ... Evo virtualno. Če (ko) se pa kdaj v živo srečamo, pa tapravo kavo. Naročen en komad, pravi paypall da ma premal za dva... Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil sunnygirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 1 minuto, sunnygirl pravi: Evo virtualno tapravo hočm sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: tapravo hočm ma si me prehitu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se