maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 sj mam ninđo sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Dobiš kavo v živo, pa še spoznal se bomo, te bom pocukala za rokav... To bo OK? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Pravkar, sunnygirl pravi: Dobiš kavo v živo, pa še spoznal se bomo, te bom pocukala za rokav... To bo OK? Ne ,moraš mu vržt kakšen kamenček ,saj je star in ne vid,i pa tudi sliši bolj tako ker ima preglasne izpuhe ,cukanje ne bo dovolj DAMI34, maus in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 2 minutami, sunnygirl pravi: Dobiš kavo v živo, pa še spoznal se bomo, te bom pocukala za rokav... To bo OK? nehi me pecat javno pa ne cuki me, na mi nauš kj strgala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Pravkar, maus pravi: nehi me pecat javno pa ne cuki me, na mi nauš kj strgala Eh, nkol zadovoln... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 1 minuto, sunnygirl pravi: Eh, nkol zadovoln... itak .. to zdj počnem pa dotikat si se me hotla ... nou kombinezon še dobr, da sm ga dons mau namazu, kr zdrsela boš z mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: itak .. to zdj počnem pa dotikat si se me hotla ... nou kombinezon še dobr, da sm ga dons mau namazu, kr zdrsela boš z mene A če ti samo pomaham bo OK, al tud ne bo k baje slabše vidiš... Sej lahko pa dobiš anonimno kavo v živo... bo verjetno še najbol maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, sunnygirl pravi: A če ti samo pomaham bo OK, al tud ne bo k baje slabše vidiš... Sej lahko pa dobiš anonimno kavo v živo... bo verjetno še najbol prou zgleda, da sva že končala sj si ti na zgubi Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 a kaj delam ... eni sitni srački slikam slike pa puste me per mer Kmet2, sunnygirl, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Sva na istem. Tudi jaz se komaj otepam mladih punc. Sem mislim, da bo z leti bolje, pa je vse huje. Ne vem zakaj imajo tako zelo rade sivčke. Punce bodite malo obzirne, še doma imamo dolgove. bobi1001, Kmet2, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 Smejem se mausu, k ga smrkle živcirajo, pa uni k jo ps trenira. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 čist sm vn padu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 9 urami, Igi Pop pravi: Sva na istem. Tudi jaz se komaj otepam mladih punc. Sem mislim, da bo z leti bolje, pa je vse huje. Ne vem zakaj imajo tako zelo rade sivčke. Punce bodite malo obzirne, še doma imamo dolgove. Sej vaju razumem...pac kriza srednjih let. En star pa tecen, drug pa sam sebe prepricuje da je se zanimiv mladim puncam... Ampak slike je pa Maus useen objavu, tko da...kdo koga trenira P.s. tnx Maus maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 10 minutami, sunnygirl pravi: Sej vaju razumem...pac kriza srednjih let. En star pa tecen, drug pa sam sebe prepricuje da je se zanimiv mladim puncam... Ampak slike je pa Maus useen objavu, tko da...kdo koga trenira P.s. tnx Maus dobr, da sva končala, če ne bi še tist mau žiuceu zgubu kavo dj u termosko pa jo pust na Črnem kalu .. ajeprau DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 14 urami, Igi Pop pravi: Sva na istem. Tudi jaz se komaj otepam mladih punc. Sem mislim, da bo z leti bolje, pa je vse huje. Ne vem zakaj imajo tako zelo rade sivčke. Punce bodite malo obzirne, še doma imamo dolgove. Tko mal za pou viagre: maus, sunnygirl, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 (popravljeno) pred 14 urami, Igi Pop pravi: Sva na istem. Tudi jaz se komaj otepam mladih punc. Sem mislim, da bo z leti bolje, pa je vse huje. Ne vem zakaj imajo tako zelo rade sivčke. Punce bodite malo obzirne, še doma imamo dolgove. počak da boš plešast ratal, takrat postane šele neznosno... šč bejbe...šc , šc Popravljeno Februar 9, 2016. Popravil DAMI34 Igi Pop, maus, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 Bašem se z domačimi krofi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 Čakam da grem spet po nož. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 52 minutami, DAMI34 pravi: Čakam da grem spet po nož. to ti pa naum lajku Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, maus pravi: to ti pa naum lajku lahko lahko, je itak nujno, se ni kost dobro celila, pa bodo nov pleh dali , pa še dodatno neko kost vsadili, pa itak sm jo zlomu in je zdj postrani Popravljeno Februar 9, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar, maus in Igi Pop 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 aja .. če je pa tebi v dobro ... pol pa ok trenutno sem s ćustwi s tabo DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, maus pravi: aja .. če je pa tebi v dobro ... pol pa ok trenutno sem s ćustwi s tabo lajkam čustwa, edin brazgotin bom pa meu več k ti pa kmet skupi Popravljeno Februar 9, 2016. Popravil DAMI34 maus, Bmflar in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: lajkam čustwa, edi brazgotin bom pa meu več k ti pa kmet skupi ja sj ... trenutno vse počneš, da bi biu zmagovauc DAMI34, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 pred 2 urami, DAMI34 pravi: lajkam čustwa, edin brazgotin bom pa meu več k ti pa kmet skupi Eh jaz imam samo čez betico tako kot ti vse skupaj Trenutno razlagam nerazložljivo pik1, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 9, 2016 Deli Objavljeno Februar 9, 2016 Nekaj sem pokukal po netu, drugače pa imam piknik z mojo malo pupo (krof, sok, pomaranča, mandarina, oreščki in pivo 0,03 "štamperle" tudi tamali čene grdo gleda... ) Nevem zakaj je veliko moške populacije obsedeno s fantki. Meni je moja mala še ne 4 letnica tak zakon da ni za opisat. Vragec in angelček v enem malem prikupnem pakiranju. Bi dal gor sliko ampak spoštujem njeno zasebnost. Igi Pop, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se