Bmflar Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 Mal sm manjku, pa čitam kaj sem zamudu ... Tko k sem mislu ... Prou nč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 a kaj trenutno počnem ... rastem lase na glau ... Natty in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 čekiram, če je Preuc dol prletu, da bo lahko dons skaku Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 (popravljeno) Jest pa čakam da bodo mimo vsi prepisi da mi ne bo treba več sodelovat v temi Zakaj nebi imel BMW-ja v kateri itak nisem nikoli sodeloval Popravljeno Februar 12, 2016. Popravil alko1 Kmet2, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 To beer or not to beer? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 pred 20 minutami, DinDiin pravi: To beer or not to beer? ... grose beer ... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 (popravljeno) On 2/9/2016 at 6:29 PM, StaraFeltna said: Nekaj sem pokukal po netu, drugače pa imam piknik z mojo malo pupo (krof, sok, pomaranča, mandarina, oreščki in pivo 0,03 "štamperle" tudi tamali čene grdo gleda... ) Nevem zakaj je veliko moške populacije obsedeno s fantki. Meni je moja mala še ne 4 letnica tak zakon da ni za opisat. Vragec in angelček v enem malem prikupnem pakiranju. Bi dal gor sliko ampak spoštujem njeno zasebnost. Jaz sem si zmeraj želel hčerko in imam dve. Do pubertete so zakon, potem jih pa očetje več ne razumemo. Kaj delam zdaj? Smo povečerjali in ta starejši rižota ni bila všeč. Spet prideta psa na svoj račun. Popravljeno Februar 12, 2016. Popravil motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 pred 2 urami, alko1 pravi: Jest pa čakam da bodo mimo vsi prepisi da mi ne bo treba več sodelovat v temi Zakaj nebi imel BMW-ja v kateri itak nisem nikoli sodeloval Zelo dober nakup za zelo dobro ceno Trenutno nekaj razlagam alko1 Bmflar, alko1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 59 minutes ago, motolover said: Jaz sem si zmeraj želel hčerko in imam dve. Do pubertete so zakon, potem jih pa očetje več ne razumemo. Kaj delam zdaj? Smo povečerjali in ta starejši rižota ni bila všeč. Spet prideta psa na svoj račun. Tudi sam sem si vedno žežel punčko pa dobil prekrasno. Uživam dokler je živ cuker, pol bojo druge začimbe ampak bom že potegnil taboljše ven. Upam... bi ti dal "lajk" ma ne dam da nebi izpadlo narobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 pred 2 urami, motolover pravi: Jaz sem si zmeraj želel hčerko in imam dve. Do pubertete so zakon, potem jih pa očetje več ne razumemo. Kaj delam zdaj? Smo povečerjali in ta starejši rižota ni bila všeč. Spet prideta psa na svoj račun. Ima dva sina, žena še vedno v številčno premoči. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2016 Deli Objavljeno Februar 13, 2016 pred 16 urami, Kmet2 pravi: Zelo dober nakup za zelo dobro ceno Trenutno nekaj razlagam alko1 pa nadpovprečno dobre zavore pred 13 urami, Igi Pop pravi: Ima dva sina, žena še vedno v številčno premoči. Ima dva sina in psa (samec), žena še vedno v številčno premoči. Trenutno visim na MS in čakam, da popustijo bolečine v kolenih, potem pa ponovno mučenje.... Igi Pop, Bmflar, alko1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 15, 2016 Deli Objavljeno Februar 15, 2016 Ob 12. 2. 2016 at 18:24, DinDiin pravi: To beer or not to beer? DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 cvrem ocvirke maus, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 pred 4 minutami, notranc pravi: cvrem ocvirke do tlelele diši, njami maus in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 ja diši diši, sam jih že 5 ur cvrem, se pa kar malo nažreš tega vonja. Sam jutri zjutraj z jajčki bo pa spet bozansko.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 pred 14 minutami, notranc pravi: ja diši diši, sam jih že 5 ur cvrem, se pa kar malo nažreš tega vonja. Sam jutri zjutraj z jajčki bo pa spet bozansko.... da bi pa kj šenkou pa ne Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: da bi pa kj šenkou pa ne Ima pač gorenjsko krv notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 (popravljeno) Maus, kakšen glažek bi se pa že našel Popravljeno Februar 16, 2016. Popravil notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 pred 2 minutami, notranc pravi: Maus, kakšen glažek bi se pa že našel zgleda, da boš moj najbolš prijatu ratu vsi ene base oblublajo, pa pol nč kaj počnem ... ugašam ker grem domou pred 4 minutami, stuhec pravi: Ima pač gorenjsko krv nepanima ... k bo dau glaž Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 Ležim in gledam skozi okno napis TITO na Sabotinu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 (popravljeno) Haki, kaj te je pa doletelo? Upam, da nič hujšega. Čeprav mi slika ni najbolj všeč. Popravljeno Februar 16, 2016. Popravil notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 pred 35 minutami, notranc pravi: Haki, kaj te je pa doletelo? Upam, da nič hujšega. Čeprav mi slika ni najbolj všeč. Prejsnjo sredo zbolel kar konkretno ampak v upanju da ni hujsega sem se sam zdravil doma do nedelje nakar me je v zvilo tako hudo da sem moral v šempeter na urgenco..dobil 2 inekcije ketonala in infuzijo ter ostal tukaj privezan na posteljo.. dejansko jim ni jasno kaj tocno bi bilo zato je trenutna diagnoza huda gripa+pljucnica. Jutri mogoce britof Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 Čimprejšnje okrevanje. Sezona je pred vrati. Lp, notranc stuhec, Haki, Natty in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 pred 2 urami, maus pravi: zgleda, da boš moj najbolš prijatu ratu vsi ene base oblublajo, pa pol nč kaj počnem ... ugašam ker grem domou A se greš kepat? Ti si znani ljubitelj snega, ponoči bo pa snezilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, notranc pravi: ja diši diši, sam jih že 5 ur cvrem, se pa kar malo nažreš tega vonja. Sam jutri zjutraj z jajčki bo pa spet bozansko.... pa žena te bo celo noč vohala, če ma rada ocvirke, pa tut lizala Ob 9. 2. 2016 at 15:39, maus pravi: ja sj ... trenutno vse počneš, da bi biu zmagovauc ah, zgleda da mi je zmagovanje v krvi, ker kar ni konca, da ti jebem so najdli še Bakerjevo cisto, pa zna bit, da bom še luknce u koleno dobil pred 2 urami, Haki pravi: Ležim in gledam skozi okno napis TITO na Sabotinu fak kok hejtam te slike, držim pesti zate !!! Zgleda, da se je vse hudo na nas primorce spravilo Popravljeno Februar 16, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar, Haki, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se