Igi Pop Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 Kad krene, krene. Kupi Loto, boš ziher dobil. Bmflar, DAMI34 in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 Hvala ti! Tudi jaz se že veselim nove sezone čeprav jo praktično niti nisem končal, razen takih izrednih primerov kot ga imam sedaj lp pred eno uro, DAMI34 pravi: pa žena te bo celo noč vohala, če ma rada ocvirke, pa tut lizala ah, zgleda da mi je zmagovanje v krvi, ker kar ni konca, da ti jebem so najdli še Bakerjevo cisto, pa zna bit, da bom še luknce u koleno dobil fak kok hejtam te slike, držim pesti zate !!! Zgleda, da se je vse hudo na nas primorce spravilo Tnx Dami ma bom reku tko da če hujša ne bo še umret ne bo treba čeprou se člouk na momente lih tko počuti Kmet2, Bmflar, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 če ima kdo namen kupit 1.5 m hdmi kabel, naj kup 5 m menjava in doplačam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 (popravljeno) Ob 16. 2. 2016 at 19:15, Haki pravi: Hvala ti! Tudi jaz se že veselim nove sezone čeprav jo praktično niti nisem končal, razen takih izrednih primerov kot ga imam sedaj lp Tnx Dami ma bom reku tko da če hujša ne bo še umret ne bo treba čeprou se člouk na momente lih tko počuti A si preživu? A so te spustili? A kaj počnem? Se zdravim Popravljeno Februar 19, 2016. Popravil DAMI34 maus, notranc in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: A si preživu? A so te spustili? A kaj počnem? Se zdravim Ti nisi nikol sploh zdrav bil .... DAMI34, pik1, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Ti nisi nikol sploh zdrav bil .... to je res, ampak mi gre pa na bolje pik1, Kmet2, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: A si preživu? A so te spustili? A kaj počnem? Se zdravim Dami, oranžno svečo na mizi že imaš, ampak oranžne nogavice pa trenerko bo treba tud nabavt lp,n DAMI34, Kmet2, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 23 minutami, notranc pravi: Dami, oranžno svečo na mizi že imaš, ampak oranžne nogavice pa trenerko bo treba tud nabavt lp,n Ja, sam ne vem a mora bit "šuškasta"? Kmet2, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Ja, sam ne vem a mora bit "šuškasta"? ja na Jesenicah, bi jo zihr dobil Bmflar, DAMI34, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 flaša je pa zelena ... .. a to je pa dobr aaaaaa DAMI34, Bmflar in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: flaša je pa zelena ... .. a to je pa dobr aaaaaa ninđa po srcu DAMI34, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 33 minutami, notranc pravi: ninđa po srcu in podzavestno Bmflar, notranc in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 . ... skrivam se ... in namesto ingverja kurkume in meda v čaju, pijem svojo "omiljeno kombinacijo" ... ps. .... pa ne naprej govort ... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 3 minutami, pik1 pravi: . ... skrivam se ... in namesto ingverja kurkume in meda v čaju, pijem svojo "omiljeno kombinacijo" ... ps. .... pa ne naprej govort ... brez slike ne vela pik1 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: brez slike ne vela . ... šalco od kave mi je pa že odnesla ... DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 3 minutami, pik1 pravi: . ... šalco od kave mi je pa že odnesla ... A veš, predn sm napisal prejšnji post sem moji najdražji omenil, "Pik je zihr slikal kavo in pivo" na zdej si me pa zeznu, k je sam piva pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: A veš, predn sm napisal prejšnji post sem moji najdražji omenil, "Pik je zihr slikal kavo in pivo" na zdej si me pa zeznu, k je sam piva . ... ti itak mislš zmer da vse veš ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... ti itak mislš zmer da vse veš ... ne, tokrt sem imel samo 50% uspeh pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 Mislim jutri na najbolj severno vas v slo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Februar 19, 2016 Deli Objavljeno Februar 19, 2016 pred 14 urami, DAMI34 pravi: A si preživu? A so te spustili? A kaj počnem? Se zdravim prezivu sm, pa spustil so me tud sam maš pa slabe veze, da te niso spustl k meni na obisk v sobo ker sm mel obiske en dan prej in včeraj, sam popoldan haha a to so te v šempetru našuntal, če daš flašo med kolena da se pol kar sama ozdravjo? matr js mam pa tud nek še eno flašo travarice skrito od lani iz morja, bo treba jutr poiskat notranc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 Pijem in grem delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 pred 10 urami, Haki pravi: prezivu sm, pa spustil so me tud sam maš pa slabe veze, da te niso spustl k meni na obisk v sobo ker sm mel obiske en dan prej in včeraj, sam popoldan haha a to so te v šempetru našuntal, če daš flašo med kolena da se pol kar sama ozdravjo? matr js mam pa tud nek še eno flašo travarice skrito od lani iz morja, bo treba jutr poiskat Prepozno si dal flašo med noge. Men se je medenica v 14 dneh zacelila sam sm pa res flašo močno tiščal med koleni p.s. za obisk so rekle sestre bulš, da ne grem do tebe, da ne bom kaj staknil, itak da zgledam bolj slabo, pa ne bi bilo dobro, če še kaj staknem notranc, Bmflar in Haki 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 Kurcam jajca od VW - akumulator fuč! pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 pred 21 minutami, HD-Dyna pravi: Kurcam jajca od VW - akumulator fuč! . ... pa tud avto je verjetno šele eno ali dve leti star ... ??? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 pred 30 minutami, DAMI34 pravi: Prepozno si dal flašo med noge. Men se je medenica v 14 dneh zacelila sam sm pa res flašo močno tiščal med koleni p.s. za obisk so rekle sestre bulš, da ne grem do tebe, da ne bom kaj staknil, itak da zgledam bolj slabo, pa ne bi bilo dobro, če še kaj staknem Ja ma si pa lahko hveležen flaši za medenico Ma ja bejži je urjedi, k si že tko bogi pa da bi pa še kej fasal Sm najdu flašo, ma glej ga zlomka zgleda, da je bla slabo zatisnjena k je neki izhlapelo bobi1001, Bmflar, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se