Bmflar Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Bežim pred Mausom in lovim Damija Nč od tega mi ne ratuje lih najbolš DAMI34, builder, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 6, 2016 Deli Objavljeno Marec 6, 2016 Ubijam bolečine maus, builder, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 Razmišljam ... Ali vzeti dopust ali bolniško ??? maus, pik1, sayo in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 8 minutami, HD-Dyna pravi: Razmišljam ... Ali vzeti dopust ali bolniško ??? A maš bolniško še "ta staro", pol bolš bolniško Bmflar, notranc in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 Tremo mam ..... maus, Bmflar, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 psihične priprave na trening Bmflar, notranc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 ... mal pregledujem, kaj je od vseh mojih včerajšnjih postov sploh še ostalo tle gor ... ??? ... pa vidm, da mi jih je papak Motolaver vse pobrisal ... ... sirota Motolaver ... ... ne samo da ne znaš vozit motorjev ... .... tudi v komunikaciji ti šepa ... da bi vsaj en primeren odgovor v javnosti skup spravil ... .... papak ... builder, Bmflar, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pondelkovo prebujanje in branje mailov builder, stuhec, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 14 minutami, sayo pravi: A maš bolniško še "ta staro", pol bolš bolniško Yp, še lanska bolniška mi ostaja... dopust pa iz 2017 builder, maus, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 10 minutami, pik1 pravi: ... mal pregledujem, kaj je od vseh mojih včerajšnjih postov sploh še ostalo tle gor ... ??? ... pa vidm, da mi jih je papak Motolaver vse pobrisal ... ... sirota Motolaver ... ... ne samo da ne znaš vozit motorjev ... .... tudi v komunikaciji ti šepa ... da bi vsaj en primeren odgovor v javnosti skup spravil ... .... papak ... Kdaj sem že jaz to pisal eni se počasi učite ....trenutno utrujam Piku Bmflar, notranc, Knavs84 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 . ... kaj pa delam zdele ????? ... pregovarjam se s papkom Motolaverjem, kdo je več dnarja zaslužu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 52 minutami, pik1 pravi: . ... kaj pa delam zdele ????? ... pregovarjam se s papkom Motolaverjem, kdo je več dnarja zaslužu ... ma ni poanta, kdo je več zaslužu, poanta je kdo nč ne dela pa fajn služi...a kj delam, čakam, js čakam že od 18.12.15 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: ma ni poanta, kdo je več zaslužu, poanta je kdo nč ne dela pa fajn služi...a kj delam, čakam, js čakam že od 18.12.15 Če si z EF in imaš plačano čakanje ti ni prav nič hudga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 jest pa treniram svojo resno in odgovorno plat. Ne grem u garažpo po motor, ampak bom delal..... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: ma ni poanta, kdo je več zaslužu, poanta je kdo nč ne dela pa fajn služi...a kj delam, čakam, js čakam že od 18.12.15 . ... kaj ni važn ???? ... kdor je več zaslužu, tist ma več lajkov za prtisnt ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Če si z EF in imaš plačano čakanje ti ni prav nič hudga prajtu, ja nisam kockar ali gubim!!! Vsak mesec mam 30%manj (al pa še manj) pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... kaj ni važn ???? ... kdor je več zaslužu, tist ma več lajkov za prtisnt ... jjoooooj te matematke pa nismo še vzeli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 brskam po spominu, saj me je kolega s FB spomnil, da sva 15.3.1990 začel s služenjem vojaškega roka v Kraljevu RobiRoberto, pik1, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 pred 3 minutami, builder pravi: brskam po spominu, saj me je kolega s FB spomnil, da sva 15.3.1990 začel s služenjem vojaškega roka v Kraljevu . ... stari ... hudooo .. "avtojedinica" ... jest .. "novembarac 83" .. avtojedinica Kičevo ... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 Tale Guzzi je imel 350 klubov, a ne? builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 pred 4 minutami, pik1 pravi: . ... stari ... hudooo .. "avtojedinica" ... jest .. "novembarac 83" .. avtojedinica Kičevo ... inštruktor na motorju star, star si že pred 5 minutami, Igi Pop pravi: Tale Guzzi je imel 350 klubov, a ne? Moto Guzzi V35 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 pred 3 minutami, builder pravi: inštruktor na motorju star, star si že Moto Guzzi V35 . ... no fajn ... ... a druzga nis razbral iz mojga posta kt sam to, da sm star ... ??? DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 pred 15 minutami, pik1 pravi: . ... stari ... hudooo .. "avtojedinica" ... jest .. "novembarac 83" .. avtojedinica Kičevo ... Kako novembarac. Leta 83 smo bili oktobarci? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 pred 8 minutami, pik1 pravi: . ... no fajn ... ... a druzga nis razbral iz mojga posta kt sam to, da sm star ... ??? to da znaš vozt, je samoumevno pred 5 minutami, Igi Pop pravi: Kako novembarac. Leta 83 smo bili oktobarci? pr nas smo bli martovci, junci in septembarci pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 pred 4 minutami, Igi Pop pravi: Kako novembarac. Leta 83 smo bili oktobarci? . ... jooooooj kok si pa ti že star ... ps . ... ja, v tistem letu so bili zadnji januarci in oktobarci se mi zdi ... pol so pa gujoti pršli ... novembarci ... in še nekateri drugi ... k pa niti ne vem katere klase so ble ... .. . ker sem imel itak sam s sabo že tko preveč dela ... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Marec 15, 2016 Deli Objavljeno Marec 15, 2016 pred 5 minutami, pik1 pravi: . ... jooooooj kok si pa ti že star ... Sem šel s šestimi leti u šolo, sem še mlad. (leta 2 pa 3) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se