Kmet2 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 2 minutami, Natty pravi: Spal verjetno je...to je pa tud vse A poznaš kakšnega cagavega da veš ..... Natty in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: A poznaš kakšnega cagavega da veš ..... Nope, nobenmu nism dala mir Igi Pop, Kmet2, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 Pravkar, Natty pravi: Nope, nobenmu nism dala Natty Natty in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 10 minutami, Natty pravi: Nope, nobenmu nism dala mir . .... hmmmmmmmmm ... ???? Natty in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 48 minutami, pik1 pravi: . .... hmmmmmmmmm ... ???? Jaaa kaj? Če je lahko pri men spal, je blo treba tud odslužit ...a veš, to je 20 let nazaj pred 59 minutami, HD-Dyna pravi: Natty Tole počnem... maus, pik1 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 8 minutami, Natty pravi: Jaaa kaj? Če je lahko pri men spal, je blo treba tud odslužit ...a veš, to je 20 let nazaj . ... a pol dons ni treba več odslužit ??? Natty, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 16 minutami, pik1 pravi: . ... a pol dons ni treba več odslužit ??? Moj ve, da mora pik1 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 3 minutami, Natty pravi: Moj ve, da mora . ... imaš pravega delavca ... mravljico ... Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 Pravkar, pik1 pravi: . ... imaš pravega delavca ... mravljico ... Neee...mravljica sem jaz...mravljinček je..pa kar z domačim mravljiščem naj se ukvarja, ma fuuuul dela Bmflar, maus in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 4 minutami, Natty pravi: Neee...mravljica sem jaz...mravljinček je..pa kar z domačim mravljiščem naj se ukvarja, ma fuuuul dela . ... sej je prou .... kar nej bo doma dec ... pa nej se rajš mal dela okol bajte prime ... ... za tebe nej ga pa kar nč preveč ne skrbi ... Natty in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred eno uro, Natty pravi: Neee...mravljica sem jaz...mravljinček je..pa kar z domačim mravljiščem naj se ukvarja, ma fuuuul dela Hmmm, rabiš kakšnega mravljinčarja ? pik1, maus in Natty 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred eno uro, pik1 pravi: . ... sej je prou .... kar nej bo doma dec ... pa nej se rajš mal dela okol bajte prime ... ... za tebe nej ga pa kar nč preveč ne skrbi ... Hehe..saj to ja Sam mal ga pa skrbi, k se je lotu izpit za motor delat pred 18 minutami, HD-Dyna pravi: Hmmm, rabiš kakšnega mravljinčarja ? a mravljinčarja? A prov mravljinčarja Pa to je druga vrsta Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 1 uro, HD-Dyna pravi: Hmmm, rabiš kakšnega mravljinčarja ? . ... hahaha ... še to ... ... pa sej ona ni mravljišče mende ??? Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 6 urami, Kmet2 pravi: Razmišljam al bi šel al ne na laži,po mojmu mopdeu se vesiš pred 6 urami, maus pravi: premišljujem, da bi ti reku "POJDI" ne rabiš, je šel Bmflar, Natty, maus in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 Pišem vtise..... maus, pik1, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 . .... spet se zviram ... tam k učeri ... maus, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 29, 2016 Deli Objavljeno Marec 29, 2016 Klincam premik ure in zeham u tri p....... Natty, Kmet2, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Marec 29, 2016 Deli Objavljeno Marec 29, 2016 Včasih ga je treba pa tud spolirat ob lepem vremenu DAMI34, Kmet2, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 29, 2016 Deli Objavljeno Marec 29, 2016 RPHA 11 mam na glau in musko poslušam builder, notranc, Natty in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Dami, v to temo ti ta mesec ni treba nič pisati saj vemo, da se boš čustveno navezoval na novo pridobitev in boš več časa preživel v garaži, kot pri opravljanju zakonskih obveznosti do žene. DAMI34, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Počasi se postavljam na noge builder, DAMI34, Bmflar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, notranc pravi: Dami, v to temo ti ta mesec ni treba nič pisati saj vemo, da se boš čustveno navezoval na novo pridobitev in boš več časa preživel v garaži, kot pri opravljanju zakonskih obveznosti do žene. ti bo že žena kej povedala, pa sam si boš kriv jaz te ne bom branil Popravljeno April 1, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2, notranc, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 Čakam petek ... Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 Študije delam ,preračunavam ,dodajam ,odvzemam kaj in kako sploh pa kdaj se bom lahko mal zapeljal Natty, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Študije delam ,preračunavam ,dodajam ,odvzemam kaj in kako sploh pa kdaj se bom lahko mal zapeljal U prikolo te bomo že lohka počasi stlačil, a ne ? Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se