I30 Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: garam .. eni se pa zajebavate Ni res! Polni smo čustev do tebe! Prvošlivost je tud čustu, a ne de? builder, maus, Natty in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 Pravkar, I30 pravi: Ni res! Polni smo čustev do tebe! Prvošlivost je tud čustu, a ne de? japajade DAMI34, Natty, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred eno uro, maus pravi: garam .. eni se pa zajebavate Sočustwujem s tabo in bom šel k Norcu na base... Da lažje preživim tole tvoje garanje ... Me je pa res ganilo ... Orng Kmet2, builder in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 Pričakujem dž in sonce O bog, le kaj sem ti storil maus, builder in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 ... razmišljam ... ... al sem bolj podoben Prešernu na levi strani, al Cankarju na desni ... DAMI34, Kmet2, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 3 urami, pik1 pravi: ... razmišljam ... ... al sem bolj podoben Prešernu na levi strani, al Cankarju na desni ... Žeja, Oton Župančič še kr garam DAMI34, pik1, Natty in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 sit, ko eno malo prese, še dobro da bom sam še 10 dni tule Kmet2, builder, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 Gledam kako kolega dela sendviče DAMI34, Kmet2, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 21 minutami, stuhec pravi: Gledam kako kolega dela sendviče jaz neb sam gledu Bmflar, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 Urejam si svoj "pajzl". Sin se je z polnoletnostjo odselil štuk višje, spodaj je ostala frej "sobica" cca 16 kvadratov. Comp pa TV sem že preselil, pa moto opremo tudi....razmišljam še o mini hladilniku. Za pir. Naslednji projekt; kao ženi skrajšat ketno....do vrat moje nove pridobitve. vuk76, Scarabeo 500, Igi Pop in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 8 minutami, Tedybear pravi: Urejam si svoj "pajzl". Sin se je z polnoletnostjo odselil štuk višje, spodaj je ostala frej "sobica" cca 16 kvadratov. Comp pa TV sem že preselil, pa moto opremo tudi....razmišljam še o mini hladilniku. Za pir. Naslednji projekt; kao ženi skrajšat ketno....do vrat moje nove pridobitve. Podaj koordinate, sem že žejn . DAMI34, Bmflar in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 A nebi počakal, da najprej uredim tisto z ketno? Scarabeo 500, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 11 minutami, Tedybear pravi: A nebi počakal, da najprej uredim tisto z ketno? lej, če ne boš častu, te bom tvoji zašpecu, pol boš pa ti pod ketno Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 valam se še kr garam Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Maj 24, 2016 Deli Objavljeno Maj 24, 2016 pred 10 urami, maus pravi: garam .. eni se pa zajebavate Tistih 15 let do penzije boš pa ja še zdržal. maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 pred 10 urami, Tedybear pravi: Comp pa TV sem že preselil, pa moto opremo tudi....razmišljam še o mini hladilniku. Za pir. Hladilnik sem si tudi jaz posttavil v kabinet.... Odlična zadeva ! Alkohol mora biti na dohvat ruke builder, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 (popravljeno) čakam naslednjo terapijo, čist bom sterapiran ps. hladilnik mam tut jaz v sobi in to poln, ko sem pogledal cenik, sem se odločil, da več ne pijem Popravljeno Maj 25, 2016. Popravil DAMI34 pik1, Bmflar, Scarabeo 500 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 Začenjam praznovat Dan mladosti. Še malo pa peljem štafeto na morčija. pik1, builder, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 pred 8 urami, Igi Pop pravi: Tistih 15 let do penzije boš pa ja še zdržal. mn ... mn Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 pred eno uro, maus pravi: mn ... mn Misl si! Do takrat bo meja že pr 75letih! Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 Pravkar, I30 pravi: Misl si! Do takrat bo meja že pr 75letih! Nepanebo Z Mausem imava še dobrih 8 let, pol pa builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 Pravkar, I30 pravi: Misl si! Do takrat bo meja že pr 75letih! naum te lajku Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: čakam naslednjo terapijo, čist bom sterapiran ps. hladilnik mam tut jaz v sobi in to poln, ko sem pogledal cenik, sem se odločil, da več ne pijem . ... tolk glej, da bo v naslednjih urah poln hladilnik ... ... ker prihaja "terapija" Kmet2, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 pred 3 minutami, pik1 pravi: ... tolk glej, da bo v naslednjih urah poln hladilnik ... ... ker prihaja "terapija" Terapija ? Terapevtka ? Kmet2, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 (popravljeno) pred 41 minutami, pik1 pravi: . ... tolk glej, da bo v naslednjih urah poln hladilnik ... ... ker prihaja "terapija" bomo šli eaje na petrol žurat Glede na to da je Zmago Sagadin tut tak revež k jest, a povabim tut njega? Nekam osamljen se mi je zdel v fitnesu Hd, čedalje bolj se mi zdi, da si tut ti že bil na terapiji.....v hladilniku Popravljeno Maj 25, 2016. Popravil DAMI34 builder, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se