Skoči na vsebino

HORNET DAN 2009

a79

Priporočene objave

Jaz pa vozim Metzeler Z6 pa sem zelo zadovoljen in bom tudi ostal na njih glede na mojo vožnjo ki je bolj turistična. Uro pa bi predlagal okoli 13-14 h no vse odvisno od vremena se pa skor gotov vidmo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa vozim Metzeler Z6 pa sem zelo zadovoljen in bom tudi ostal na njih glede na mojo vožnjo ki je bolj turistična. Uro pa bi predlagal okoli 13-14 h no vse odvisno od vremena se pa skor gotov vidmo.

Enako :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Conti Sport attack in Race attack. Vozeno v dvoje do 8000km (menjam vedno obe hkrati neglede na različno obrabo) se naredi z normalno voznjo.

Oboje so mehke in povsod primejo BP, druge so pa malo manj za po dezju, takrat se ne zalaga ampak vozi bolj po jajcih, v normalnih okoliscinah pa je oprijem se veliko boljsi od prvih.

lp U.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz mislim, da bi bilo mogoče boljše prej okrog 12.00. Kajti zvečer je še rahlo sveže, včeraj ko sem prišel domov okrog 21. ure sem se počutil kot ledena kocka :slap: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz mislim, da bi bilo mogoče boljše prej okrog 12.00. Kajti zvečer je še rahlo sveže, včeraj ko sem prišel domov okrog 21. ure sem se počutil kot ledena kocka :slap: .

Ja imaš prav ker ura hitro teče je bolše se dobiti prej kot praviš ti je vrjetno res prava ura 12 .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam eno vprasanje :unsure: ker smo tukaj sami srseni,me zanima ce se komu zgodi da ko prestavlja iz 5 v 6 prestavo,ne prestavi ampak ostane med 5 in 6 in moram se enkrat popravit,ne vedno ampak vcasih :headbang:

Nc bat, vse je ok. Se zgodi kadar premalo stisnes sklopko ali jo predcasno spustis in kot je nekdo ze rekel, prenežno prešaltaš. Sezona je tu, mal vaje, da se noge in prsti ogrejejo, meni se zgodi to enkrat na let :), ampak takrat vem da sm bolj zasanjeno šaltnu.

Ce se ti bo pa ponavljalo pa pelji na preventivni pregled do kakega mojstra ki pozna srsene.

lp U.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ce se ti bo pa ponavljalo pa pelji na preventivni pregled do kakega mojstra ki pozna srsene.

lp U.

Ko smo že pri tem, kje v okolici Ptuja ali Maribora je kakšna delavnica, ki bi jo priporočali?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko smo že pri tem, kje v okolici Ptuja ali Maribora je kakšna delavnica, ki bi jo priporočali?

Obrni se na MK Kurente iz Ptuja, naslov je na netu. 100% boš dobil tapravi naslov, motoristi smo več ali manj vedno pripravljeni pomagat drug drugemu.

lp U.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje če zanima koga dodatna oprema za hornet 900 imam nekaj opreme za prodat ( kovček in nosilec , vetrobransko šipico ) . :unsure:

napacna tema :)

jest tut hornet 600 prodam, ce bi kdo iz 900tke rd dol zasaltu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

napacna tema :)

jest tut hornet 600 prodam, ce bi kdo iz 900tke rd dol zasaltu :D

Ja nisem prodal hornetke samo opremo prodajam hornetke pa ne dam zankrat .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pol SRŠENARJI bo uredu 04.04.09 v ROLL BARU OB 12 , 13-IH ??????? :hmm: :eek: :kava:

Popravljeno . Popravil david764
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!