Skoči na vsebino

HORNET DAN 2009

a79

Priporočene objave

Kolk se nas pa oglasa v tej temi....bliz 10 bi nas pa ze mogl bit...

Sem preletel temo, 18 kandidatov, 10 nas pa menda bo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pridem iz primorskega konca če je kašen od tu se lahko odpravimo ščep - skupaj :yes: . Če bo pa grdo pridem z avtom . .) Ma itak bo lepo !!!!

Aja pa za majčko sem tudi jaz interesent !

Popravljeno . Popravil david764
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pridem iz primorskega konca če je kašen od tu se lahko odpravimo ščep - skupaj :yes: . Če bo pa grdo pridem z avtom . .) Ma itak bo lepo !!!!

Aja pa za majčko sem tudi jaz interesent !

Ej, ce bo res zelo oblacn al pa dez mislm, da ne bo noben hodu... Hornet dan naj bi bil... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej, ce bo res zelo oblacn al pa dez mislm, da ne bo noben hodu... Hornet dan naj bi bil... :naughty:

Hja če bo res grdo vreme in če nebo noben prišel pol se pa bo treba zmeniti za en datum po moje v aprilu ko bo kak lep sončen vikend ( sobota ali pa nedelja ) . No o tem po moje bomo debatirali po 04.04.09 seveda če bo treba . Imam idejo že za hornet dan ki bi jo predlagal ampak bom še malo počakal do 04 04 09 .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me pa zelo veseli da je stekla debata o hornet dnevu in me bo še bolj veselilo ko se bomo zbrali končno vsi skupaj in si kako povedali ter nazdravili in magari zažurali !!! :worship: :kva1: :yea1: Všeč mi je to ker vidim da smo vsi sršenarji uredu sodeč po tem forumu !!! :OK: :yes: :worship: LEP POZDRAV VSEM SRŠENARJEM !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, zaenkrat lepo kaze, ceprav so tele napovedi verodostojne tam nekje, tri dni v naprej..

Moj predlog je: Dobimo se od 12 - 13 ure v Roll baru, spijemo neki, pokomentiramo mal o motorjih, gremo na Rakitno, tm spet mal spijemo (brez alkota, seveda), za naprej se bomo pa se zmenil...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja normalno voziš in piješ se poliješ. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ura je pa kar vredu ja če nebo še megla u ljubljani.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Močno upam da bo lepo vreme in da se vidimo.

:yea2:

Stari mački pripravite kakšne dobre nasvete za nas novince.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Upam da bo v soboto dež :evilgrin: .......mi (MK Kurent) mamo namreč otvoritveno vožnjo in bi mi pasalo da se sršenarija prestavi :winkiss:

Malo heca, upam da se vas čim več zbere :worship: in verjamem da se vidimo že na naslednjem srečanju.

Lep pozdrav, Gregor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!