david764 Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 (popravljeno) Halo !!!! Kva dogaja . Kako je kaj bratje sršenarji in čebelice a se vozite kaj ??? Jaz se odpravljam mogoče v petek na ROUTE 69 če se kdo pridruži naj mi sporoči . Vrjetno bom kaj brenčal okoli MB , SG , DRAVOGRAD , ROUTE 69 ,....... LEP POZDRAV VSEM !!! AJA KAJ GREMO NA PROTEST KI BO BAJE 24.06.09 V LJ GLEDE DAVKA NA CO2 ? Popravljeno Junij 17, 2009. Popravil david764 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Evo sršenarji sliko iz Srbije ( za 1. maja letos ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaskA Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 A noben več sršena ne voz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Avgust 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 A noben več sršena ne voz Tolk vozmo, d ni cajta druzga pocet.. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Tolk vozmo, d ni cajta druzga pocet.. :krneki: JA JAZ SEM JIH NATOLKEL 6600 KM . :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) Pozdrav vsem sršenarje Na našem koncu je moto zbor 21.08,22.08 ki ga organizira MK OREL če se kašen sršen spomni pridet dol naj mi sporoči . Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil david764 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Avgust 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 JA JAZ SEM JIH NATOLKEL 6600 KM . :closedeyes: Jest sem nekje pr 8000 km... Gre kdo v Brezice na zbor (v majcah), d se prepoznamo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Jest sem nekje pr 8000 km... Gre kdo v Brezice na zbor (v majcah), d se prepoznamo? U ti pa rasturaš :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Pozdrav vsem sršenarje Na našem koncu je moto zbor 21.08,22.08 ki ga organizira MK OREL če se kašen sršen spomni pridet dol naj mi sporoči . jest sem bil :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Tolk vozmo, d ni cajta druzga pocet.. :krneki: Res je, jest sem našega morala peljati na svež zrak v Durmitor ... pol je pa še na morje hotu Majčke so se super obnesle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Februar 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Kot je ze DRVOWP omenu, bi se lahk tud letos enkrat dobil, predlagal bi kaksno celodnevno voznjo po nasi Sloveniji.... Ideje na plan.... PS: Sem mogu mal svojo temo obnovit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Februar 22, 2010 Deli Objavljeno Februar 22, 2010 Vsi sršeni še spijo.... Lahko se zmenmo za furo po Sloveniji. Mogoče bi se lahko zmenili za 27.4 pa gremo še k sosedom pogledat na Grobnik (Slovenski dan na Grobniku). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 Končno se prebujamo!!! Jaz sem itak za to, če bom ta termin le na SONČNI STRANI ALP. Se bomo kaj prešteli, koliko bi nas bilo za to? Lp Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 26, 2010 Deli Objavljeno Februar 26, 2010 Aha spet se je malo ohladilo in sršenarji spijo:whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h2o Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Ja dobro jutro vsem skupaj ja lahko bi šli mal se vpelat kam do grobnika ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 7, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2010 Evo, vreme je tle... Treba bo en meeting nardit, bo kej kandidatov??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Junij 7, 2010 Deli Objavljeno Junij 7, 2010 mogoče se pa kje srečamo:naughty::naughty::naughty: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=29098&st=645 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2010 mogoče se pa kje srečamo:naughty::naughty: http://www.motosvet....ic=29098&st=645 Mah, kje, ta vikend se gre v Ziri vendar... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 Jap, u Zireh vidmo, ce se zagledamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 ma ne morem bit na vseh zborih. ne gre:wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 Evo, vreme je tle... Treba bo en meeting nardit, bo kej kandidatov??? Vreme zamudili. Kdo se bo pa kuhal v tej vročini Kdaj pa kje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 ma ne morem bit na vseh zborih. ne gre:wallbash: Taglavne zbore bos preskocu al se ze zdej sparas za drug teden v medvodah? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
INPW Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 Ja jst bi se tudi s kom dobil ker bom nabavil drug teden hornetko tako da Bi lahko tudi vi ki že poznate motor rekli kšno o njih pa kšno spili Samo konc druzga tedna če bo kdo za... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 Ja jst bi se tudi s kom dobil ker bom nabavil drug teden hornetko tako da Bi lahko tudi vi ki že poznate motor rekli kšno o njih pa kšno spili Samo konc druzga tedna če bo kdo za... Lahko do medvod prpeles konje pa bomo tam rekli kako na ta racun. lp U. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 10, 2010 Deli Objavljeno Junij 10, 2010 (popravljeno) Kdaj torej, naslednji vikend mogoče (19 ali 20.6)? Lokacija ista kot lani? Kdo je za? Še eno želja, če ima kdo akrapoviča na 600-tki bi ga enkrat rad slišal v živo. Se mi vse skupaj zdi nekam čudno,... Popravljeno Junij 10, 2010. Popravil XTR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se