INPW Objavljeno Junij 11, 2010 Deli Objavljeno Junij 11, 2010 Ja kje pa naj bi to bilo. Kraj mislm? V kateri gostilni :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Junij 11, 2010 Deli Objavljeno Junij 11, 2010 Ja kje pa naj bi to bilo. Kraj mislm? V kateri gostilni :beer1: Ce misls za Medvode, je tam kjer je vsako leto piknik (MOTO ROAD RACING CLUB) in sicer ko prides v Medvode (to pomeni da se peljes po stari cesti proti Kranju) na drugem semaforju (če jih šteješ po bencinski črpalki), zaviješ desno, se peljes čez mostiček, itak bodo pa table na vsakih 50metrov. To ni gostilna, mrzlo pijačo boš lahko dobil pa hrano tudi. Če prideš pit alko, ne pozabi na Horneto navezat šotor pa spalko. Tko pač to gre. lp U. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
919 Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 (popravljeno) Pozdrav! Mam eno uprašanje.... mal sm skočo čez par strani pa sm vido da je blo govora o hornet majcah pa me zanima če se še da kje kako dobit al pa če se da na koga obrnat glede majc? lp! Popravljeno December 4, 2010. Popravil 919 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno December 17, 2010 Deli Objavljeno December 17, 2010 Hornetaši a bi mi kdo zaupal, po možnosti poslal slikco kako zmontirat bug spoiler? Jest na sprednjem delu mašine ne vidm nobenih lukn, vijakov, kamor bi lahko zadevo obesil, privijačil. Hvala lp u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sen Objavljeno December 17, 2010 Deli Objavljeno December 17, 2010 Hornetaši a bi mi kdo zaupal, po možnosti poslal slikco kako zmontirat bug spoiler? Jest na sprednjem delu mašine ne vidm nobenih lukn, vijakov, kamor bi lahko zadevo obesil, privijačil. Hvala lp u. Na prednjem delu se vstavi nosilec na vijak ki drži mašino. če imaš spojler iz luisa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno December 17, 2010 Deli Objavljeno December 17, 2010 Na prednjem delu se vstavi nosilec na vijak ki drži mašino. če imaš spojler iz luisa. Ni iz louisa, se uporabi železne podaljske, kot verjetno pri louisovem. Jest iz te slike mašine, na prednjem delu, kjer so izpušne cevi ne najdem spota za pritrditev, razen če misliš tam kjer je hladilnik Sm prilimal par slik. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sen Objavljeno December 17, 2010 Deli Objavljeno December 17, 2010 Ni iz louisa, se uporabi železne podaljske, kot verjetno pri louisovem. Jest iz te slike mašine, na prednjem delu, kjer so izpušne cevi ne najdem spota za pritrditev, razen če misliš tam kjer je hladilnik Sm prilimal par slik. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sen Objavljeno December 17, 2010 Deli Objavljeno December 17, 2010 Daj napiš mi svoj email ti pošljem slike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno December 17, 2010 Deli Objavljeno December 17, 2010 Daj napiš mi svoj email ti pošljem slike. urkoman@gmail.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno December 21, 2010 Deli Objavljeno December 21, 2010 Hvala sen-u za slike. Provizorično spojler že stoji Sedaj me pa zanima še predelava prednje luč na horneti 900. Ali se je kdo lotil tega projekta in dodal kako plastiko na vsaki strani, da je približno podobno recimo novejši horneti 600 ali pa cb1000r? Ne izgleda kompleksen podvig, sam mislm da moras bit kr umetniska duša, da bo lepo izpadlo. Če ima kdo kako idejo, sliko predelave naj se razpiše :notworthy: Že vnaprej hvala. Menjava za novo luč pa ne pride v poštev, ker nebi menjal še armature in kaj vem, kaj še paše zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
szec Objavljeno Maj 15, 2015 Deli Objavljeno Maj 15, 2015 lep pozdrav sam sem nabavil isti bug spoiler pa tudi nimam pojma kako bi ga namontiral pa bi prosil če se še da dobiti slike montaže ali kakšen nasvet kako ga zmontirati ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se