k0ci Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 temu pa res vsa čast ko se je na treningu na ovinku okoli hriba mimo pripeljal sem mislil da sedim na 50ccm mopedu ka mogoče veš ali ma stock moped? ker kolikor sem uspel videt je imel še izpuh originalen
biker77 Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 temu pa res vsa čast ko se je na treningu na ovinku okoli hriba mimo pripeljal sem mislil da sedim na 50ccm mopedu ka mogoče veš ali ma stock moped? ker kolikor sem uspel videt je imel še izpuh originalen tega ne bi vedel.. je pa tako, da original motorji kr grejo..sam treba je upat pa znat.. LRR 1
rude Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Evo te Uroš Pa Tinca Hvala za slikco. temu pa res vsa čast ko se je na treningu na ovinku okoli hriba mimo pripeljal sem mislil da sedim na 50ccm mopedu ka mogoče veš ali ma stock moped? ker kolikor sem uspel videt je imel še izpuh originalen Ta s kavo je res letel. Ni mi jasno zakaj ni mogel mimo Tine, ker ko jo je zelo hitro ujel, ko je padel mimo mene.
BeniNorc47 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 hehe, bobsi se je pa res dobro odpeljal.. je po bokih poliestre prebrusu k so neki čudni kalupi pravi
jalovec Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 ziga puc - tako se vozi kaj bi bilo ce bi imel res en hud motor!!! tinca bi sam auspuhe vidla ampak bila je pa najboljsa dirka obema pohvale !!!
val7 Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Prosenikov box a mogoče kdo ve kaj je z Janezom? Sm slišu da je fajn polomljen
suzuki Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Hola mojster val7, vedno se splača mal prebrat kar je že napisano CT je pokazal točno to, JP je pa zdej v toplicah... držimo pesti da se bo čim prej vrnil na piste!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se