bajcteam Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 živjo zanima me kolikšn uplinjač ima tomos ctx in kolikšnega e90 lp bajc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 Ctx ima bing 21 E90 pa bing 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajcteam Objavljeno Februar 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2009 Ctx ima bing 21 E90 pa bing 20 aha kaj bi svetoval kolkšn uplinjač nj dam na ta cilinder ima sesalno luknjo 19mm fi bata 48mm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 če kje najdeš delorto 25 si zmagal, sem ga imel na E 90 in je šlo ko noro.... (pred mnogimi leti) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajcteam Objavljeno Februar 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2009 kaj pa za auspuh ma pa ispušno lukno 28mm js bi dal mf power sam nevem kir model kaj mislite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 (popravljeno) Neki med 20 in 22 vsaj :whistle: mal se lahko tako s postavitvijo igle in zraka potem igraš... A bat si že dobil,ker jz imam popolnoma novega od E90 doma in je 48fi pa hod bata mislim,da je isto 48 ,če me spomin ne vara :whistle: Popravljeno Februar 23, 2009. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajcteam Objavljeno Februar 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2009 Neki med 20 in 22 vsaj :whistle: mal se lahko tako s postavitvijo igle in zraka potem igraš...A bat si že dobil,ker jz imam popolnoma novega od E90 doma in je 48fi pa hod bata mislim,da je isto 48 ,če me spomin ne vara :whistle: ne hod bata ima 43mm k apn sam dela z batom od e90 sam jz rabm 12 sornega če se ne motm so pa od elekrtonika 14 sorne!! pa kaj ti mislš za auspuh kir model naj dam gor od mf power Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se