lukabogo Objavljeno April 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2010 JUHUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!! anja37 in mansons 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 (popravljeno) FAZER zbor 8.5.2010 ob 11:15 uri pred OKREPČEVALNICO IN PIZZERIJO ARKADA Ob pošti 6 1291 Škofljica S SEBOJ PRIPELJITE DOBRO VOLJO IN POLN REZERVAR GORIVA!!! Trasa je pa brez avtoceste, tako da za vinjeto ni treba skrbeti!!! Podrobnosti se bomo zmenili na kraju srečanja Popravljeno April 22, 2010. Popravil Andro82 Gladiac in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 trasa odlična, .....še za fajn vreme se je treba zment pa bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 trasa odlična, .....še za fajn vreme se je treba zment pa bo... Ja ma mi zdej razlošte kje je ta oštarija???? grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 torej lepo se imejte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 FAZER zbor 8.5.2010 ob 11:15 uri pred OKREPČEVALNICO IN PIZZERIJO ARKADA Ob pošti 6 1291 Škofljica S SEBOJ PRIPELJITE DOBRO VOLJO IN POLN REZERVAR GORIVA!!! Ma dobra volja je,ne se bat,sam kje je to???? A je to ta bife na pumpi Barje,prot Mb????? grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 torej lepo se imejte Zakaj ne greš ti????? grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mansons Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Ja ma mi zdej razlošte kje je ta oštarija???? Anja, Anja - jest mislim de samo slike znotraj oštarije ni - ostalo pa bi moglo biti jasno ( mimo Barja - izvoz za Kočevje pa po cesti naprej dokler ne zagledaš stavbe ki jo je prilepil Andro. Senna, aero, Andro82 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 (popravljeno) Za vse ki ne vedo kje je ta gostilna, sem napisal naslov...mal se znajdite madona, saj niste stari 5 let...obstaja 1001 zemljevid na netu, odtipkaš v google naslov in ime gostilne in ekola....ti najde! Bl enostavno pa že nebi mogu napisat Taka zgleda ta gostilna ob cesti Popravljeno April 22, 2010. Popravil Andro82 Gladiac, anja37, aero in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Za vse ki ne vedo kje je ta gostilna, sem napisal naslov...mal se znajdite madona, saj niste stari 5 let...obstaja 1001 zemljevid na netu, odtipkaš v google naslov in ime gostilne in ekola....ti najde! Bl enostavno pa že nebi mogu napisat Taka zgleda ta gostilna ob cesti Ja pa nismo vsi pametni kot ti Nič ne tres si teh jošk ,ker če jst svoje začnem otresat bo prepih :grim Dajmo se dobit na Kozini pri Fjori,pa da te vidm .... :xx: grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Ja pa nismo vsi pametni kot ti Nič ne tres si teh jošk ,ker če jst svoje začnem otresat bo prepih :grim Dajmo se dobit na Kozini pri Fjori,pa da te vidm .... :xx: Povej naslov pa pridem :naughty:, pol pa da vidmo prepih Gladiac in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Ti muš mogu šje polente pojst z mlekom veš,hahahhaha Vidim da se že grupirate,kr pejte in uživajte...Naj vam bo srečno...Znamo tud mi it kam in se met lepo grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mansons Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Ti muš mogu šje polente pojst z mlekom veš,hahahhaha Vidim da se že grupirate,kr pejte in uživajte...Naj vam bo srečno...Znamo tud mi it kam in se met lepo Ja Anja ne se razburjat - gremo ane pa se bomo glih tko lepo imel :trance_27_notworthy: Senna, anja37 in aero 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2010 andro82 opravil si naravnost odlično delo, vse je kristalno jasno. svaka čast. anja37 drugo leto se pa lahko dobimo pri fjori na kozini ni panike, sam ne se kregat. imeli se bomo lepo boš videla, samo pridi!!! mansons in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 (popravljeno) andro82 opravil si naravnost odlično delo, vse je kristalno jasno. svaka čast. anja37 drugo leto se pa lahko dobimo pri fjori na kozini ni panike, sam ne se kregat. imeli se bomo lepo boš videla, samo pridi!!! Ne se sekirat babci uživajte,mejte se lepo.Mje se bomo tud mele lepo-verjemte Popravljeno April 22, 2010. Popravil anja37 grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Lukaboga, tnx Anja 37, drugač pa ni problema Pivovarna in pivnica Flora Krvavi potok 19 6240 Kozina A je pravi naslov :naughty: aero in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Ja Anja ne se razburjat - gremo ane pa se bomo glih tko lepo imel :trance_27_notworthy: Saj se ne jezim,sam ki babci ste vedno pametni in misliste,da mate vedno prav,ahahaha Kam boš vodu četico,prot...????? grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Lukaboga, tnx Anja 37, drugač pa ni problema Pivovarna in pivnica Flora Krvavi potok 19 6240 Kozina A je pravi naslov :naughty: Haaahhahaha ja je....Ma saj še sama ne vem,kje mi je na pamet padla ta Fjora,haaaha Kjerga leta si rojen,da si tko pameten grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 (popravljeno) Haaahhahaha ja je....Ma saj še sama ne vem,kje mi je na pamet padla ta Fjora,haaaha Kjerga leta si rojen,da si tko pameten Nism še ravno starina, ampak polenta in mleko mi pa res diši...tko da nekaj je na tem...lahko si pa 20minut prej na počivališču Barje, pa te tam počakam...itak mi je spotoma :naughty: Popravljeno April 22, 2010. Popravil Andro82 aero in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mansons Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Nism še ravno starina, ampak polenta in mleko mi pa res diši...tko da nekaj je na tem...lahko si pa 20minut prej na počivališču Barje, pa te tam počakam...itak mi je spotoma :naughty: Saj če nekje ena fejst pupa čaka je itak vsem nam babcem spotoma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Nism še ravno starina, ampak polenta in mleko mi pa res diši...tko da nekaj je na tem...lahko si pa 20minut prej na počivališču Barje, pa te tam počakam...itak mi je spotoma :naughty: Hahahhahahahhahahaha Saj če nekje ena fejst pupa čaka je itak vsem nam babcem spotoma In kaka mora bit zate fajn pupa,povej,da čujem.... Da mi znat če si ti fajn dedc, grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mansons Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Hahahhahahahhahahaha In kaka mora bit zate fajn pupa,povej,da čujem.... Da mi znat če si ti fajn dedc, Fajn pupa zame = nism izbirčen, razen pri hrani - leta niso pomembna, razen zanjo - kile tud niso važne, razen za motor - vse ostalo ni pomembno anja37 in aero 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Jao meni,maš da krepaš od smeha,hahahahahaha Me sedaj klicala kolegica ne ve če bi šla,ker da ma prešvoh motor in vas ne pozna itd,hahahaha aero in grepavl 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 anja37 jst te tud lahko počakam na barju in ti pokažem pot do ARKADE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Hvala ne rabi,ki ne bomo šle aero in grepavl 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se