MARJA Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 mogoče se vam pa pridružim :P Jaz tud, da boste vidl kaj je dobr stroj :evilgrin: :lol1: :lol1:
maus Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Jaz tud, da boste vidl kaj je dobr stroj :evilgrin: :lol1: :lol1: no ja.. sem vam že na RAT furci pokazal, kaj je motor... :lol1:
Frips Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Bi lahko prišli na srečanje, a ne :rolleyes: Sam ta leva fejzerka in pa ta desna sta itak najlepši...posebaj ta leva :whistle:
lenci Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 mama najavila družinskima članoma :naughty: in sedaj čakamo :OK:
lukabogo Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 ja zdej pa tkole: zainteresiranih je dosti,kraj sem že izbral (Vače- geodetsko središče Slovenije) tako da ne bo komu predaleč :lol1: , za termin pa predlagam april ali maj. zato mi sporočite kdaj vam odgovarja in bom na podlagi predlogov izbral datum. lahko mi pošljte tudi na mail: bogoluka@gmail.com upam da nas bo čimveč!!! :OK: :OK: :OK: Vače so blizu Litije, za tiste ki ne veste :kva2:
lukabogo Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Jaz tud, da boste vidl kaj je dobr stroj :evilgrin: :lol1: :lol1: a boš menjal motor do takrat??? :naughty: :naughty: :naughty:
Tadeusz Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 jst se lahko tudi pridružim, če mi ne bo kaj drugega uzelo čas za to namenjen :)
lukabogo Objavljeno Marec 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 (popravljeno) predlagajte za termin!!! :grupni: Popravljeno Marec 5, 2009. Popravil lukabogo
lenci Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Za prvomajske raje ne, jo večina pobriše :naughty: 11.-12.4. 9.-10.5. Ekola, da bo kakšen predlog :OK: , jaz sem izbrala po mojem koledarju.
lukabogo Objavljeno Marec 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 meni odgavarja 11. 04. 2009. če ste za mi potrdite na 031 884 870 ali 051 200 976 :yea1: :kva2: če ne bomo zdaj, ne bomo nikoli!!!
lukabogo Objavljeno Marec 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 (popravljeno) Popravljeno Marec 5, 2009. Popravil lukabogo
Barracuda Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Ja če bo lepo vremem pridem!!! Klical ne bom ampak ja pridem Lahko tudi kje kaj objavimo, kako reklamo: IZKLOP.com ali pa MCM mariborski moto klub Več ljudi ko bo vedelo več ljudi bo prišlo
lukabogo Objavljeno Marec 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Ja če bo lepo vremem pridem!!! Klical ne bom ampak ja pridem Lahko tudi kje kaj objavimo, kako reklamo: IZKLOP.com ali pa MCM mariborski moto klub Več ljudi ko bo vedelo več ljudi bo prišlo če imaš kje kakšne veze za reklamo bi bilo super. :worship:
lukabogo Objavljeno Marec 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Da ne bo telefon pregorel :whistle: imam dva ni pene :slap:
Arriba Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Eh, taka srečanja prirejajo oni ki vozijo Italjane ali pa Nemce, da lahko pol en drugemu jamrajo kaj se jim že je vse pokvarilo. Tukaj pa take teme odpadejo, zato naštudirajte neki program :rolleyes:
lukabogo Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Eh, taka srečanja prirejajo oni ki vozijo Italjane ali pa Nemce, da lahko pol en drugemu jamrajo kaj se jim že je vse pokvarilo. Tukaj pa take teme odpadejo, zato naštudirajte neki program :rolleyes: to pa je???? :hmm:
lukabogo Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 se prvi: srečanje fazerjev, fz-jev takšnih ali drugačnih bo v SOBOTO 18. 04. 2009 V VAČAH PRI LITIJI oz. bolj natančno tukaj-http://www.drustvo-geoss.si/page/sl/geoss/kako_do_geossa tam se dobimo ob10 uri dopoldan. o nadaljnem dogajanju se dogovorimo na mestu samem. v primeru slabega vremena srečanje odpade. prvotno je bilo mišljeno 11. 04. ampak je na Veliko Soboto in smo takrat mnogi zasedeni z barvanjem pirhov in žegnanjem. pa še mesa ne bomo smeli jesti, ker še ne bo požegnan. :whistle: to je fiksen datum in upam da se zberemo v čim večjem številu in da bo lepo vreme. molimo
lukabogo Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 (popravljeno) se prvi: srečanje fazerjev, fz-jev takšnih ali drugačnih bo v SOBOTO 18. 04. 2009 V VAČAH PRI LITIJI oz. bolj natančno tukaj- >http://www.drustvo-geoss.si/page/sl/geoss/predstavitev< tam se dobimo ob10 uri dopoldan. o nadaljnem dogajanju se dogovorimo na mestu samem. v primeru slabega vremena srečanje odpade. prvotno je bilo mišljeno 11. 04. ampak je na Veliko Soboto in smo takrat mnogi zasedeni z barvanjem pirhov in žegnanjem. pa še mesa ne bomo smeli jesti, ker še ne bo požegnan. :whistle: to je fiksen datum in upam da se zberemo v čim večjem številu in da bo lepo vreme. molimo :worship: :yea2: :naughty: Popravljeno Marec 6, 2009. Popravil lukabogo
lukabogo Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 se prvi: srečanje fazerjev, fz-jev takšnih ali drugačnih bo v SOBOTO 18. 04. 2009 V VAČAH PRI LITIJI oz. bolj natančno tukaj- >http://www.drustvo-geoss.si/page/sl/geoss/predstavitev<tam se dobimo ob10 uri dopoldan. o nadaljnem dogajanju se dogovorimo na mestu samem. v primeru slabega vremena srečanje odpade. prvotno je bilo mišljeno 11. 04. ampak je na Veliko Soboto in smo takrat mnogi zasedeni z barvanjem pirhov in žegnanjem. pa še mesa ne bomo smeli jesti, ker še ne bo požegnan. :whistle: to je fiksen datum in upam da se zberemo v čim večjem številu in da bo lepo vreme. molimo :worship: :yea2: :naughty: http://www.drustvo-geoss.si/page/sl/geoss/kako_do_geossa
samosamo Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 kaj pa spada pod slabo vreme!!!! sej če je mal dežja nč hudga saj mušic ni!!!
Martin86 Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 kaj pa spada pod slabo vreme!!!! sej če je mal dežja nč hudga saj mušic ni!!! :worship: vreme nas ne ustavi :worship:
lukabogo Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 :worship: vreme nas ne ustavi :worship: ok pol pa gremo v vsakem primeru :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se