mansons Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 No dejmo no a je še kej punc de ne bomo sami deci Senna 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Mene ne bo...moram bit ob 13h na enem rojstnem dnevu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Mene ne bo...moram bit ob 13h na enem rojstnem dnevu... Na roj dan se gre prot večeru.... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Spet jo je trojka mahnila malo na izlet . Še kepali smo se . rosse20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 ...ajoooj kaj jst vidim tam v ozadju levo..rdečega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 ...ajoooj kaj jst vidim tam v ozadju levo..rdečega Desno skrit zadaj je moj Zmajček Luštna zverinica, odlično služi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Saj, ko sem malo bolje pogledal, sem vidil da je tisti čisto zadaj pravi. Še šklopoče kot mora? Ga kr mal pogrešam..huh anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Saj, ko sem malo bolje pogledal, sem vidil da je tisti čisto zadaj pravi. Še šklopoče kot mora? Ga kr mal pogrešam..huh Odlično "šklopoče", zvok ima čudovit, uboga tudi Kilometri se mu nič ne poznajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Zvok vem, da ma boljši kot moj sedanji. Fergazeri + akrapo Koliko pa ima sedaj kmjev? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Zvok vem, da ma boljši kot moj sedanji. Fergazeri + akrapo Koliko pa ima sedaj kmjev? 85 jih obrača :yes:, pa mu ni slišati . Samo zavore smo zamenjali, pa gume menjujemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 uuuuu..pol pa naj še kdo reče da FZS ni zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Zaenkrat zgleda, da bo vreme.........čist aprilsko.....dež. A se počas začnemo odjavlat iz seznama? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Zaenkrat zgleda, da bo vreme.........čist aprilsko.....dež. A se počas začnemo odjavlat iz seznama? :evilgrin: Zakaj pa odjavljat :grrr Alla in grepavl 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Odjavlat se ni treba, če bo dež bomo pa prestavli datum...počakamo še kak dan, ko bo vremenska napoved bolj točna, pol bomo pa vidli...upam da se spremeni na boljše lenci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 (popravljeno) Ma do sobote je še douga dajte...Nas je včeraj iz štajerske pa vse do ilirske bistrice pralo pa se nismo stopili ... Popravljeno Maj 3, 2010. Popravil anja37 grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Prej kot v četrtek se ni za zanest na napovedi . Jaz sem za to, da se grdo vreme 8.5. prestavi na 15.5. . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Prej kot v četrtek se ni za zanest na napovedi . Jaz sem za to, da se grdo vreme 8.5. prestavi na 15.5. . točno tako...edino če bo prestavljno na 15.5. bo celotno vodenje mogu verjetno Lukabogo prevzet, ker grem tisti vikend na Hvar...z motorjem itak počakmo do četrtka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 točno tako...edino če bo prestavljno na 15.5. bo celotno vodenje mogu verjetno Lukabogo prevzet, ker grem tisti vikend na Hvar...z motorjem itak počakmo do četrtka Mene nau, ka nimam taprauga motorja... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Jaz sem mislila, da naj bo 8.5. lepo pa 15.5. grdo vreme . Ker 15.5. pa mene ne bo (torej vseh treh fazerk). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Bodimo optimistični glede vremena, kot je dejala Lenči, vse do četrtka so kakršnekoli napovedi brezsmiselne. Upam da se že to soboto vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Vreme bo, smo ga napovedal za petek do umaga in nedelo nazaj po soncu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Mene nau, ka nimam taprauga motorja... Mogoče pa vseen pridem, yamaha je pa yamaha, sej ma podobn ime FZR... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Maj 3, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2010 točno tako...edino če bo prestavljno na 15.5. bo celotno vodenje mogu verjetno Lukabogo prevzet, ker grem tisti vikend na Hvar...z motorjem itak počakmo do četrtka ni panike če bo vreme slabo, sej lahko prestavmo tud za en mesec. samo, da bomo vsi:trance_27_notworthy: mansons 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Maj 3, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Ma do sobote je še douga dajte...Nas je včeraj iz štajerske pa vse do ilirske bistrice pralo pa se nismo stopili ... kdaj ste pa šli tam skozi? mi smo namreč šli zjutraj iz novega vinodolskega čez ilirsko proti štajerski, pa smo bli suhi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Šoferja modre fazerke pošiljajo službeno na jug in ni siguren, če bo v soboto že doma . Ostajava še dve . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se