PATKE Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 pol pa dejmo še mi,jest sm za :headbang:
lukabogo Objavljeno Marec 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 pol pa dejmo še mi,jest sm za :headbang: takšne mam rad :yea1:
lenci Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Smo treniral, kako se bo četica pripeljala :rolleyes:
lukabogo Objavljeno Marec 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Smo treniral, kako se bo četica pripeljala :rolleyes: lepo lepo... a si dobila sporočilo glede datume? :winkiss:
lenci Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 lepo lepo... a si dobila sporočilo glede datume? :winkiss: da, sem ;)
david46 Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 ja upajmo da bo vreme naklonjeno če bo se pridružujem!! FAZER RULS :worship:
samosamo Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 jeb..... sunce pa še kej jes sm že zamoču me ne bo ma nečak 19 birmo v nurenbergu pa sm mu boter pa gremo v soboto že v deutschland familiarno!!!!! me žena po štengah porine če zutri na mopedu skliznem!!!
PATKE Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 jeb..... sunce pa še kej jes sm že zamoču me ne bo ma nečak 19 birmo v nurenbergu pa sm mu boter pa gremo v soboto že v deutschland familiarno!!!!! me žena po štengah porine če zutri na mopedu skliznem!!! sej sm vedu,ko bo pa toplo pa se bo trerba hitro pelat bo pa samo zmeram najdu IZGOVOR
lukabogo Objavljeno Marec 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 zgleda da smo fazerji same :naughty: face.
lukabogo Objavljeno Marec 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 jeb..... sunce pa še kej jes sm že zamoču me ne bo ma nečak 19 birmo v nurenbergu pa sm mu boter pa gremo v soboto že v deutschland familiarno!!!!! me žena po štengah porine če zutri na mopedu skliznem!!! v gipsu bi se pa težko pjelu B)
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 se prvi: srečanje fazerjev, fz-jev takšnih ali drugačnih bo v SOBOTO 18. 04. 2009 V VAČAH PRI LITIJI oz. bolj natančno tukaj-http://www.drustvo-geoss.si/page/sl/geoss/kako_do_geossatam se dobimo ob10 uri dopoldan. o nadaljnem dogajanju se dogovorimo na mestu samem. v primeru slabega vremena srečanje odpade. prvotno je bilo mišljeno 11. 04. ampak je na Veliko Soboto in smo takrat mnogi zasedeni z barvanjem pirhov in žegnanjem. pa še mesa ne bomo smeli jesti, ker še ne bo požegnan. :whistle: to je fiksen datum in upam da se zberemo v čim večjem številu in da bo lepo vreme. molimo A lahk pridem tut ,če nimam več fazerce (imel sem pa FZS 600 S in FZS 1000 ) ? :naughty:
samosamo Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 sej sm vedu,ko bo pa toplo pa se bo trerba hitro pelat bo pa samozmeram najdu IZGOVOR ga ga ga ga ga ga ga patka ne sviraj !!!!! sej boš ti za oba gor jem pa kaksno solzico potoču pa bo!!! lohk pa borčiju motor posodm tist vikend pa bosta šla skupi!!!!
lenci Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 zgleda da smo fazerji same :naughty: face. :worship: :photo: :kva2: :lol1: :kva1: :OK: :yes: :P O:-)
lukabogo Objavljeno Marec 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 A lahk pridem tut ,če nimam več fazerce (imel sem pa FZS 600 S in FZS 1000 ) ? :naughty: a pol si si pa tole kupu... :? :lol1: a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najrajš bi te :fight1: jao
Senna Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 zgleda da smo fazerji same :naughty: face. Face ste že face,sam kšna faza vam kdaj manjka,vsaj @Patke-tu kdaj :whistle: :rolleyes: :lol1: :lol1:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 a pol si si pa tole kupu... :? :lol1: a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanajrajš bi te :fight1: jao fazer je proti italjanom kot žvaka proti pršutu ...
EAST Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 fazer je proti italjanom kot žvaka proti pršutu ... Dobro si se odločil, ko si zamenjal motor. :worship:
lukabogo Objavljeno Marec 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 fazer je proti italjanom kot žvaka proti pršutu ... stari to je bila šala...
lukabogo Objavljeno Marec 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Dobro si se odločil, ko si zamenjal motor. :worship: prjatu ti pa nisi na pravi strani oz. temi. :hmm: takšne komentarje piši kje drugje, kapiš...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 stari to je bila šala... A sem ti dovolil, da se šališ na tak način? :naughty:
PATKE Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Face ste že face,sam kšna faza vam kdaj manjka,vsaj @Patke-tu kdaj :whistle: :rolleyes: :lol1: :lol1: jest laufam sam na eno fazo,pa me še vseen baba z drek pumpo250ccm ne rukne dol čez ovinke!!!!hhhaaa hhhaaa
stuhec Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 ko nisem gledal že 2 tedna ... je že kak datum ? lokacija
stuhec Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 našel datum 18.4. to je zdaj fiksno ...
lukabogo Objavljeno Marec 13, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 18. se bliža,KOMAJ ČAKAM... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se