Skoči na vsebino

Fazer in FZS srečanje: če to delajo vsi, zakaj ne bi še mi?

lukabogo

Priporočene objave

če me spomin ne vara imamo v Arkadi še dve pici v dobrem.:grim naslednjič jih izkoristimo...:naughty:

Popravljeno . Popravil lukabogo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakrožim danes po gorenski in kaj vidim:OK: fezerco za katero se je u soboto kadilo izpod gume:OK: na relaciji Kočevje-Dvor!! Pa te mam!!:D

kje si pa njo najdu :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakrožim danes po gorenski in kaj vidim:OK: fezerco za katero se je u soboto kadilo izpod gume:OK: na relaciji Kočevje-Dvor!! Pa te mam!!:D

U, ti mater...poglej ga špijona :eek: Kaj si pa ti v naših koncih iskau...zgleda da je iz kamijona slikan :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

U, ti mater...poglej ga špijona :eek: Kaj si pa ti v naših koncih iskau...zgleda da je iz kamijona slikan :hmm:

sumljivo, sumljivo:hmm::hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo pozno sicer, a tudi midva se vsem skupaj zahvaljujeva za super družbo in lepo preživet topel :eek: izlet. Super je bilo! Posebej pa se zahvaljujeva TOMCAT-u, 2kratATU in lukabogu za plačano pijačo - se bova "revanžirala" ob prvi priložnosti!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TOMCAT ne povem kje:nono: da mi jo ne speleš:naughty:!!sam mislim da ne bo šlo k ju babi čuva če sm prou vidu!!

jaja andro iz kamjona eno ulco naprej sm cevi za vodovod prpelu, sm se jaz dostkrat peljal mimo pa vidu lepotico pred bajto pol pa dns jaz mim mi je pa potegnil kam paše dvojček!! :grim:grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z majhno zamudo se tudi jst javljam in seveda hvala za prijetno družbo in prelepo furo

hvala vsem trem donatorjem,naslednjič sem jst navrsti upam da se še letos dobimo .

l.p. Tomaž

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bom že js poskrbu, da se letos še zihr enkrat dobimo:naughty::naughty::whistle::evilgrin:

obvezno :worship: te držim za besedo :naughty:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kam je pa Persl poniknu...da ga ni tast v Žireh pustu :unsure: :P

persl nima blokade, tko kot njegov motor. vrjetn je preveč spil v žireh...:beer1::kava::alko::SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kam je pa Persl poniknu...da ga ni tast v Žireh pustu :unsure: :P

persl nima blokade, tko kot njegov motor. vrjetn je preveč spil v žireh...:beer1::kava::alko::SS

Ohohoho ministri! =) Bli smo na morju pa sem bil popolnoma nedosegljiv ;) I AM BACK! Na hitro, da se vam pridružim....HVALA VSEM ZA UDELEŽBO TER GRATIS PIJAČO :yea1: :yea1: I like you :P

Obvezno čimprej ko bo lepo vreme, pogrešam to vožnjo........moja #1 vožnja trenutno :)

Pičim na šmarno potem pa na motozbor v Medvode =)

Pozneje pišem....sem še živ... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

persl nima blokade, tko kot njegov motor. vrjetn je preveč spil v žireh...trance_06_beer2.gifcoffee.gifdrinka.gifSS.gif

Bom kr jest namesto njega odgovoru, fant je tisti večer ostal doma , ga je preveč rit bolela od celodnevne vožnje po vukojebiniwhistle.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom kr jest namesto njega odgovoru, fant je tisti večer ostal doma , ga je preveč rit bolela od celodnevne vožnje po vukojebiniwhistle.gif

a si bil ti zraven na vožnji??

Popravljeno . Popravil lukabogo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

lahko ja :)

dejmo se mal zment za kaksno furco, dolg se nismo vidl, js sm se pa ze boljs naucu vozit =p pa se leovincija mam gor hehe :)

dejmo dejmo lenobe......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zivjo...tukaj vas novi clan...mam fzs-ko pa planiram ta konec tedna ce bo vreme se zdrzalo...na izlet do grossglocknerja...gre kdo se zraven, da ne ostane samo na dogovarjenju?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mi smo pa lih z tastom 3tedne nazaj iz črne gore (do albanske meje) nazaj prsli, 1 teden turce, 2500km ;)

LP....DEJTE SE ZORGANIZERAT porkamadona :fight1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!