Barracuda Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 18. se bliža,KOMAJ ČAKAM... :naughty: ja 18 marec se bliža :) Povej malo kaj maš doli organizirano hrana piača program kje točno in podobno!!! Drgač bo obisk bol slab....
lukabogo Objavljeno Marec 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 (popravljeno) ja 18 marec se bliža :) Povej malo kaj maš doli organizirano hrana piača program kje točno in podobno!!! Drgač bo obisk bol slab.... ne nič ni organizirano, jaz sem samo predlagal, da se dobimo v Vačah da ne bo komu predaleč. za potek vožnje se zmenimo na kraju samem, če pa na poti vidimo kakšno dobro oštarijo se pa ustavimo in kaj spijemo ter pojemo. če pa kdo pozna tiste konce je pa dobrodošel kakšen predlog kam bi se peljali in kje bi lahko jedli in pili. tako da na dan z besedo :kva2: drugače je pa na prejšnji strani link kje točno se dobimo. :afro2: Popravljeno Marec 14, 2009. Popravil lukabogo
MARE 65 Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 ja 18 marec se bliža :) Povej malo kaj maš doli organizirano hrana piača program kje točno in podobno!!! Drgač bo obisk bol slab.... 18.april, če sem jaz prav registriral. ;)
lukabogo Objavljeno Marec 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 18.april, če sem jaz prav registriral. ;) pravilno si registriral :worship:
stuhec Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 to je glavno to, samo ge zdaj točno
lukabogo Objavljeno Marec 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 to je glavno to, samo ge zdaj točno prijatelj, vse ti piše. :naughty:
Frips Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Maus, Vuk, bagio....a gremo "težka" konjenica tudi? :D
bagio Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Maus, Vuk, bagio....a gremo "težka" konjenica tudi? :D Normalno!! Sam Vuka mormo še pozdravt,pa gremo :naughty:
lukabogo Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Normalno!! Sam Vuka mormo še pozdravt,pa gremo :naughty: to mi deli... :worship: :worship: :worship: :naughty:
vuk76 Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 Normalno!! Sam Vuka mormo še pozdravt,pa gremo :naughty: Jaz sem zraven...18.aprila bi moje zdravje ze naj blo tolko ok,da bom lahko zacel sezono :grim . Tako,da se z veseljem pridruzim 'tezki' konjenici. :OK:
SLEPEC Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 (popravljeno) lepo pozdravljeni,upam da se boste udeležili v čim večjem številu,kajti pred leti sem tudi sam organiziral fz-fzs srečanje in moram povedat da ste na forumu govoril koliko vas bo, prišlo na koncu pa smo bili 3 in še to 2 po naključju,vseeno smo se dobro imeli če rabite namig kam bi šli iz VAČ VAM SVETUJEM,na moravško stran proti zagorju nato v trbovlje in na marijo reko tam parkrat gor in dol en kofe na vrhu in naprej proti preboldu do muzirja in na černivec in dalje do kamnika in ljubljane tam ljubljančani po svoje ali pa naprej skupaj do dolskega in v dolino besnice tam do trebeljevega in v litijo in na bogenšperk kratka pavza pa pred bogenšperkom gostilna krznar odlična hrana in porcije pic nimajo,na bogenšperku se pozdravite in vsak svojo smer,še to kdor ima rad pice imajo najboljše v piceriji KEGELJČEK, MALO PRED IVANČNO GORICO IZ smeri bogenšperk,imejte se fajn Popravljeno Marec 20, 2009. Popravil SLEPEC
Barracuda Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 lepo pozdravljeni,upam da se boste udeležili v čim večjem številu,kajti pred leti sem tudi sam organiziral fz-fzs srečanje in moram povedat da ste na forumu govoril koliko vas bo, prišlo na koncu pa smo bili 3 in še to 2 po naključju,vseeno smo se dobro imeliče rabite namig kam bi šli iz VAČ VAM SVETUJEM,na moravško stran proti zagorju nato v trbovlje in na marijo reko tam parkrat gor in dol en kofe na vrhu in naprej proti preboldu do muzirja in na černivec in dalje do kamnika in ljubljane tam ljubljančani po svoje ali pa naprej skupaj do dolskega in v dolino besnice tam do trebeljevega in v litijo in na bogenšperk kratka pavza pa pred bogenšperkom gostilna krznar odlična hrana in porcije pic nimajo,na bogenšperku se pozdravite in vsak svojo smer,še to kdor ima rad pice imajo najboljše v piceriji KEGELJČEK, MALO PRED IVANČNO GORICO IZ smeri bogenšperk,imejte se fajn Pice mam jaz rad!!! Zelo rad!!! Sam pod kombenizonu ni lihplaca zanjo tako da iščem nekoga ki bo pojedel eno polovico moje pice :) Aja pa dober motor maš napisam v avtarju ;) Jaz ga imam tud doma
bagio Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 Jaz sem zraven...18.aprila bi moje zdravje ze naj blo tolko ok,da bom lahko zacel sezono :grim . Tako,da se z veseljem pridruzim 'tezki' konjenici. :OK: To mi deli Sem vedu da si ded!
ZdenkoK Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 Tud jst že mam zacahnjeno na koledarju, tak da se pridružim "težki" konjenici :) :evilgrin:
lukabogo Objavljeno Marec 20, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 (popravljeno) lepo pozdravljeni,upam da se boste udeležili v čim večjem številu,kajti pred leti sem tudi sam organiziral fz-fzs srečanje in moram povedat da ste na forumu govoril koliko vas bo, prišlo na koncu pa smo bili 3 in še to 2 po naključju,vseeno smo se dobro imeliče rabite namig kam bi šli iz VAČ VAM SVETUJEM,na moravško stran proti zagorju nato v trbovlje in na marijo reko tam parkrat gor in dol en kofe na vrhu in naprej proti preboldu do muzirja in na černivec in dalje do kamnika in ljubljane tam ljubljančani po svoje ali pa naprej skupaj do dolskega in v dolino besnice tam do trebeljevega in v litijo in na bogenšperk kratka pavza pa pred bogenšperkom gostilna krznar odlična hrana in porcije pic nimajo,na bogenšperku se pozdravite in vsak svojo smer,še to kdor ima rad pice imajo najboljše v piceriji KEGELJČEK, MALO PRED IVANČNO GORICO IZ smeri bogenšperk,imejte se fajn fantje kaj pravite na tale programček? jaz sem za... :naughty: :worship: Popravljeno Marec 20, 2009. Popravil lukabogo
bagio Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 fantje kaj pravite na tale programček? jaz sem za... :naughty: :worship: Jaz sem tut
lenci Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 fantje kaj pravite na tale programček? jaz sem za... :naughty: :worship: A punce tudi lahko kaj pravijo ? :naughty: Mi trije smo za (saj vprašala itak nisem ostala dva :whistle: )
Martin86 Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 V dokler bo voznja VSAJ po omejitvah in ne pod-omejitvami sem tud jst za :D
lukabogo Objavljeno Marec 20, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 A punce tudi lahko kaj pravijo ? :naughty: Mi trije smo za (saj vprašala itak nisem ostala dva :whistle: ) zakaj pa ne..mi mamo radi punce :kva2:
bagio Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 zakaj pa ne..mi mamo radi punce :kva2: Mi jih mamo tut radi še bolj pa če so frentne :naughty:
kaschiff Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 pozdrav fejzeristom! 18.aprila se bom tudi jaz pridružil, če le ne bo kaj nujnega umes prišlo. veselim se tovrstnega srečanja,kjer bodo res najboljši motorji na enem mestu!
lukabogo Objavljeno Marec 21, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 js kot idejni vodja tega srečanja samo upam, da se boste vsi ki ste tukaj pisali udeležili srečanja in da se bomo imeli super. če bo zadeva uspešna lahko to ponovimo vsako leto vsaj enkrat. kaj pravite? :rolleyes: :naughty:
3xATA Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 js kot idejni vodja tega srečanja samo upam, da se boste vsi ki ste tukaj pisali udeležili srečanja in da se bomo imeli super. če bo zadeva uspešna lahko to ponovimo vsako leto vsaj enkrat. kaj pravite? :rolleyes: :naughty:
3xATA Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 js kot idejni vodja tega srečanja samo upam, da se boste vsi ki ste tukaj pisali udeležili srečanja in da se bomo imeli super. če bo zadeva uspešna lahko to ponovimo vsako leto vsaj enkrat. kaj pravite? :rolleyes: :naughty: kaj pa z slečeno se lahko narišem??
lenci Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 (popravljeno) js kot idejni vodja tega srečanja samo upam, da se boste vsi ki ste tukaj pisali udeležili srečanja in da se bomo imeli super. če bo zadeva uspešna lahko to ponovimo vsako leto vsaj enkrat. kaj pravite? :rolleyes: :naughty: Samo če bo res lilo, mojega ne spravim nikamor :rolleyes: :headbang: Zato pa lepega vremena in nas bo kot martinčkov :naughty: Popravljeno Marec 22, 2009. Popravil lenci
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se