easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... zdaj si me pa prestrašil ... NOV LASTNIK? :shock: ... bo treba probat, če so pizze še tako dobre, kot so včasih bile ... 8)
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 :shock: Alo kdaj so pa ble pizze tam DOBRE :? :?:
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... jo bom danes probal pa ti bom povedal, ali so bile ali niso bile dobre ... :lol:
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Mene bolj zanima kak je tist Marijanov savinjski želodec :angel:
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... a misliš Marijanov koroški želodec??? :twisted:
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ne savinjski želodec (za jest, naseckat, nerezat, papcat, guštat, pokoštat,ipd) :P
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja sej Marijan govori sam o tem
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... a Marjan danes sploh pride???
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Sej je on zbrav trmin pa lokacijo bo mnde ži uletu a ne ?
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... nope ... da te malo popravim ... termin in lokacijo sem jaz predlagal ... 8)
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 AAAAAAhhhh :oops: Preberem tole (mi vzame sapo in istočasno zafarbam) SOORY
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... tole bo pa pivo št. 2 ... :lol:
Speedo Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... nope ... da te malo popravim ... termin in lokacijo sem jaz predlagal ... 8) To je uredu da vemo, tko da ce si cim ne bomo zadovoljni vsej vemo, koga treba prebutat :) :) :D :twisted: :twisted: :twisted: Pa easy, da ne bi ti slucajn z avtom... To pa ze mors pokazat, kak si guzlna zrihtu. Za vsak slucaj bom pa vseeno mel s sabo tisti zepni gasilni aparatek (nikol se ne ve) :wink: Torej se vidimo. LP Speedo
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Pa easy, da ne bi ti slucajn z avtom... ... samo jaz bi pa vseeno z avtom ... :shock:
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Jst ziher z avtom bo mrzl za popizdit :?
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... avto ... motor ... avto ... motor ... avto ... motor ... ... prsti na rokah pravijo avto, srce pa pravi motor ... porkaduš, kako sovražim te dileme ... ... j**** ga .... menda bo kar motor ... ali pa tudi ne ... kdo bi vedel?
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja pustimo se presenetiti :lol:
mukki Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... avto ... motor ... avto ... motor ... avto ... motor ... ... prsti na rokah pravijo avto, srce pa pravi motor ... porkaduš, kako sovražim te dileme ... ... j**** ga .... menda bo kar motor ... ali pa tudi ne ... kdo bi vedel? Easy kr motor, da mam izgovor da še jest pririnem z motorjem..... 8)
viking Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... prav ... motor ... 8) Tako se govori :twisted:
Brrrm Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Easy, kaj tistemu tvojemu, kaj je že, se reče motor :?: :wink: :evil: :lol:
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 .... saj sem vedel, da se boš prevzel, ko boš kupil nov motor ... :( ... jaz nisem pa nikoli nič slabega rekel o tvoji Gilerci ... :cry: ... sedaj pa premišljujem, če bi danes sploh prišel ... ker menda tisto, kar imam sploh ni motor ... :cry: :cry: :cry:
viking Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 .... saj sem vedel, da se boš prevzel, ko boš kupil nov motor ... :( ... jaz nisem pa nikoli nič slabega rekel o tvoji Gilerci ... :cry: ... sedaj pa premišljujem, če bi danes sploh prišel ... ker menda tisto, kar imam sploh ni motor ... :cry: :cry: :cry: Važn da prideš, pa magari iz SOLEKS-om :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se