Kiki Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... sedaj pa premišljujem, če bi danes sploh prišel ... ker menda tisto, kar imam sploh ni motor ... :cry: :cry: :cry: Easy - ne si tolk k srčku gnat....sej ni tolk hudo, kot se zdi, ti povem... :wink:
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... še huje je ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
marijan Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 no si videl izi, kaj lahko pričakuješ od soseda? nisi verjel a? :D :D :D
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Sej ni važn kaj vozmo, važn je de nam po buč pa pod pi..o brni a ne :wink:
Brrrm Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja vidiš, Easy, to ti je neke vrste forumska psihologija. Če bi napisal, ja fino, z Guzzijem prideš, ne bi bilo nič. Ker sem pa napisal tisto, kar sem, je takoj priletelo pet ali šest prispevkov. Mi motoratorji nismo samo metlači, smo tudi nekakšni kmetijski pospeševalci na forumskih njivah. De ne napišem ravno gnoj :lol:
Brrrm Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 No, pa smo se Savinjčani tudi zbrali. Za mizo sedeli: Easyrider, Poldy, Andrej (mislim da je tako), Mukki, Loonica in Gogi, Speedo, Krotilec slonov & jazst, v obisk in kontrolo pa dobili Marijana od Koroškega jurišnega oddelka in kvartet iz ZasaUskega proletarskega bataljona v zasedbi: Kaja, Obelix, Kiki in Viking. Gostje so bili pohvalno vsi motorizirani, domačini pa delno tudi avtomobilizirani (Poldy, Andrej in Loonica & Gogi) :D
Kiki Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Srečanje je bilo zelo prijetno, Savinjčani ste prave face :wink: in prav gotovo se bomo še videli - zdej ste vi na vrsti, da pridete k nam.... :wink:
marijan Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 bil pozdravil in odbrzel v mraz. ni bilo savinjskega želodca, mogoče pol ko sem jaz odšel. na poti domov srečal še dva radarja, ha ha
Ervina Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 bil pozdravil in odbrzel v mraz. ni bilo savinjskega želodca, mogoče pol ko sem jaz odšel. na poti domov srečal še dva radarja, ha ha Žal tudi potem ni bilo savinjskega želodca.
Kiki Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Žal tudi potem ni bilo savinjskega želodca. ....zato smo na poti domov naredili ovinek in šli še na Trojane na krofke.... :wink:
Brrrm Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Se mi je zdelo, da smo na nekaj pozabili. Smo imeli zunaj v torbah na motorjih sedem savinjskih želodcev, ravno prav godnih za narezati, pa nas je vzhičenost ob prvem snidenju zapeljala in smo pozabili na lakoto :wink: :lol:
mukki Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Tud jaz prispela domov. Sicer pa ni blo hudga mraza, tako da bi verjetno še kamot pospravla kakšen krof. No pa naslednjič! Zasavci upam da ste se najedli še za mene. :wink: Marijan a si naredu lepo lastovko? 8)
poldy Objavljeno Oktober 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Ja pa resde smo se dobil. In resda smo domačini bili s avtomobili, sam, koste vi z motorji odvihral proti domu, smo še mi kr obsedel in še neki malka spil :oops: . Ampak halo de pride pogledat Marijan TO! Ti si 1A No de ne pozabmo Zasavce, tibohmater de vam bomo vrnal tale obiskec ziherrrr.(ko bo mev easyrider popravljen motor :twisted: :oops: ) no sej ne. Tk kr pa nismo želodcev zdej pojedl jih bomo pa u Zasavju (Marijan se vidimo?) 8)
marijan Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 rad bi šel tudi v zasavje, ker tam še nisem motoriziral, pa bom konec meseca verjetno motor odjavil, ker je še treba kaj pri hiši postorit.
poldy Objavljeno Oktober 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 rad bi šel tudi v zasavje, ker tam še nisem motoriziral, pa bom konec meseca verjetno motor odjavil, ker je še treba kaj pri hiši postorit. Ja dober izgovor (čeprav veš de tam ni želodčkov :twisted: ) :wink:
Kiki Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 rad bi šel tudi v zasavje, ker tam še nisem motoriziral, pa bom konec meseca verjetno motor odjavil, ker je še treba kaj pri hiši postorit. Ja dober izgovor (čeprav veš de tam ni želodčkov :twisted: ) :wink: Marijan - ti kar prid kej k nam pogledat :P , sej tale poldy itak ne ve al jih mamo al ne, ker nas tud on še ni prišel obiskat.... :wink:
viking Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 rad bi šel tudi v zasavje, ker tam še nisem motoriziral, pa bom konec meseca verjetno motor odjavil, ker je še treba kaj pri hiši postorit. Do konca meseca je še kar nekaj nedelj :twisted: , vreme pa tud bo :roll: Pride že ta konec tedna, kaj še čakaš :wink:
poldy Objavljeno Oktober 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 No pa sej vas nism mislu piknat :wink:
easyrider Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 ... jutri vreme bo ... kdaj in kje?
poldy Objavljeno Oktober 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 Živjo!! Hja kaj pa vem dejte se mal tikat, jst sicer nimam nevem kolk cajta če pa bo mogoče bom pa uletu :oops: :cry:
mukki Objavljeno Oktober 25, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2002 ... jutri vreme bo ... kdaj in kje? ti sam reč
easyrider Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 ... Poldy pravi, da ima že presuh savinjski želodec in da bi ga moral malo zaliti (rabi pomoč) ... morda v torek 5.11.2002 na kasneje dogovorjeni lokaciji???
poldy Objavljeno Oktober 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Jebemti, spet si me u drek potlaču!!! Čaki za tole sledi kazen!!! :roll:
easyrider Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Jebemti, spet si me u drek potlaču!!! Čaki za tole sledi kazen!!! :roll: ... a bom moraj veliko jesti in veliko piti??? :P
poldy Objavljeno Oktober 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Ne jesti ne piti TAKO!!! Spomnu sm se REZAT GA BOŠ MOGU LUPČEK REZAT Hja pa žvižgat tut SKOSSSS :shock: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se