Skoči na vsebino

Še 1 neumna anketa ...

LuCy

Za koliko naj skrajšam lase?  

1. 1.

• ?ist do konca (na balin) :wink:
      13
    • za 50 cm
      8
    • za 40 cm
      3
    • za 30 cm
      0
    • za 20 cm
      1
    • za 10 cm
      11

Priporočene objave

Ko je nekdo omenjal barvo las, sem se spomnila na dolžino. Jaz jih imam do pasu (skoraj) in me zanima, kaj poreče glas ljudstva, za koliko jih naj skrajšam. :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm ce se ti cepijo dej kar za 10 cm... jz sm jih vcasi mela do pasu oz do sredine riti ;) pa mi je zdej zelooooo zal kr takrat sm se pol postrigla na kratko in fuul obzalujem tko da vrjamem da bos tut ti ce si jih bos vec kot 10cm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer te ne poznam, ampak sem mnenja, da če že razmišljaš o tem, potem si defenitivno zrela za radikalne spremembe. Skrajšaj jih za 30cm, tako da ti bodo segali malo čez ramena ali pa do ramen.

Izgube: depresije zaradi nostalgičnega pirokusa; zdelo se ti bo, da vsi buljijo vate, čeprav temu ne bo tako;

Pridobitve: po vsej verjetnosti izboljšan izgled; kar naenkrat boš imela več časa, ker bo manj sušenja ob pranju las; imela boš več opcij pri oblikovanju pričeske; dvig samozavesti zaradi komplimentov (pazi na lažno kolegialnost,ha,ha); prelomno obdobje-neki novi koraki v osebnem ali profesionalnem življenjskem obdobju;

Skratka, argumentov ZA in PROTI je še veliko več, na tebi pa je, da postaviš vse skupaj na tehtnico in...Jaz pravim:"obvezno škarje v roke"! Odločitev pa je še vedno tvoja! :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:wink: jst po tvojem ce ze nameravas se strict pol daj na balin ker 1. je najbl zdravo za lasišče 2.ker te dolgi lasi ovirajo 3. ker si jih sušiš vsaj 30 min 4. ker je britje najbl pocen varianta itd itd ............. :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Učinek radikalne spremembe na okolico zna bit hud.

Pred dvema letoma sem imela lase nekoliko čez ramena in pred tem vsaj že 5 let skoz dolge. Pol me je pa enkrat nekaj pičilo in sem se postrigla na ene 4-5 cm pa čisto poblajhane. Da vidiš šokirane in presenečene face vsakega znanca, ki me je po tistem videl. Ene dva meseca sem doživljala same šokirane obraze :lol: :lol: :lol: :D :D :D Ampak je bilo vredno. Mama me skoraj ni v hišo spustila: ''Nič ne bomo kupili.'' Prvi, ki me je svaril naj dobro premislim je bil frizer. No, potem sem kako leto vztrajala pri kratkih laseh. Potem sem se pa odločila, da hočem imeti spet dolge lase. In voila. Po še enem letu imam spet tako dolge lase kot na začetku.

Poanta. Spremebe dobro denejo. Samo pri laseh je pač tako, da morš pol zbrat tut dovolj potrpljenja, da ti spet zrasejo do željene dolžine. No. Vsaj meni ni bilo žal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 cm zaradi zdravja pa da bo frizer nekaj zasluzil, vec NITI SLUCAJNO NE!!!!!!

ne kratko pa se zenska ki ima motor sploh ne sme postrict ker pol si lahko na hrbet takoj napise "lezbika". sorry ampak tako to zgleda! :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne kratko pa se zenska ki ima motor sploh ne sme postrict ker pol si lahko na hrbet takoj napise "lezbika". sorry ampak tako to zgleda! :evil:

:?: Od kod pa tebi takšna ideja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:?: Od kod pa tebi takšna ideja?

Verjetno ga vreme daje, mogoče je pa kaj čudnega pojedu :twisted:

Sicer pa 100 ljudi, 100 čudi 8) in vsak od teh ima svoj okus :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Protivprašanje: ali naj si pustim rasti lase do

A: 5 cm

B: 10 cm

C: 30 cm

D: do pasu

Težka dilema  :shock:  :shocked!:  

Z vso naklonjenostjo, PEPE (kdo drug)

IZBRAL SEM "D"

Nato ti bom spletel kitko :D :D :D :D :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

IZBRAL SEM "D"

Nato ti bom spletel kitko :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Ahm, to običajno počne Ronči, kolikor sem seznanjen. Lahko pa sklenemo kompromis: skupaj mi ustvarita afro kitke. Čeprav slutim, da bodo težave. Iz previdnosti ne povem, s katere strani :D :D :D 8)

PEPECITO el Africano

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!