Skoči na vsebino

Nova Zastavina FLORIDA Sedan...

FLAYO

Priporočene objave

spredaj kul, zadaj pa ne preveč ... mogoče bo pa moj naslednji avto Zastava, samo še orodje si prej kupim :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sprednja mska me spominja na Alfo 164, sprednji blatnik pa na Alfo 33. Od zadaj je čisto podobn kakemu Chevroletu, luči pa ma tud poslavljene v ITA športnem stilu. Ni mi jasno edino zakaj je opremljen še vedno z najbolj navadnimi felnami kaj jih je mogoče najt? Aja pa tud tapiciranje sedežev je v balkanskem stilu :? Škoda da ni prikzana še notranjost!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nooooo... :lol: za Zastavo je super, samo vprašanje kako kaj oprema(ABS,airbagi.servo volan...)

Komaj čakam, da jih začnejo prodajat pri nas :twisted: :twisted: ...le zakaj :?: :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bi se kar strinjal z AREA_51. Sprednje luči me spominjajo na Kio Sephio, "U" maska, odbijač in prednja blatnika na Alfe, zadnji konec pa je nekako zastarelo-Fiatovski. Sprednji in zadnji konec se mi zdita "Frankensteinovsko" sestavljena - kot da ne bi bila od istega avtomobila. Izgled in dimenzije platišč, pa velik "zev" spredaj med gumo in blatnikom vse skupaj še bolj skazijo.

No, ampak za Hotschkota bi bila takale pošastka čisto v redu, a ne? :twisted: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni vse skupaj deluje kot da je mal predelana stara Florida, vrata so skoraj identicna. Meni ni niti najmanj všeč, deluje mi kot da bi skup namontirali dele, ki jih najdejo od drugih avtomobilov.

Ehh, oblikovalski studio zastava je res amaterski. :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no ja. glede na predhodne škatlaste oblike stoenk in yugotov je to le ne velik korak naprej. je pa res, da je oblika nekako v stilu italijanske avtomobilske industrije. Pa kaj čes, sej dans že itak vsi kopirajo eden od drugega.

še najbolj pa zgleda dodatna oprema (glej tretjo sliko) :?: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: .....kak skret..... :roll: :wink: :onfire:

Proizvodnja bo pa stekla čez 8 let, ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obilka je najrbž kakšna ponesrečena študija kakega italijanskega dizajnerja(ali ni zastava nekaj sodelovala v starih časih z Fiatom?).Morda. Ampak sprednji konec me res spominja na kako Sephio,Alfo 147,pa še kak bi se najdu.Zadnji konec ko ga gledam je pa še kar v redu.

No je pa le najlepšejši avto od Zastave do sedaj,kar sem jih vidu.Mogoče pa tudi preide do proizvodnje.Sicer me malo moti ko gledam sedeže se mi zdi da je še vedno v starih časih.No pa se pustimo presenetiti. :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje je tehnologija tega avta glih glih ene tolk tapredna kot pri BMWju 80 leta.

Nimas kej mogoce bo hit tko kot jugo ampak mislsm da bo dol na jugu Golf diezel se vedno haral.. :)

Drugace pa 1.6 pa 110Nm :) porabe pa sigurno 10+

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še malo brskal in najdu slikico Floride karavan.Nekoliko lepši od Sedana,ma pa kar nekaj podobnosti z Octavio v sprednjem delu.Zadnji sem pa gledu pa kar ne morem rečt, al je tastar Pasat al ni :roll: .

http://www.hszk.bme.hu/~oj002/yugo/floridacaravan.htm

No, ta pa zgleda mal boljš, sam zakaj ma pa čist črne šajbe? Da niso not namesto motorja štirje bosanci na vodo? :lol: :onfire:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje je tehnologija tega avta glih glih ene tolk tapredna kot pri BMWju 80 leta.

Mogoče bo čez ene dvajset let tehnologija na taki ravni kot je bila BMW-jeva 80 leta.

Samo kakor sem gledal na slikah imajo nekateri modeli agregate od Toyote??? No ja vsaj to je dobro, če je vse ostalo sr........... :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj me ne joj! Kaki grd avto! Mi se stara izvedba še veliko bolj dopade!

Od strani pogledaš zadnji konec in te vse mine! FUJ :evil: :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma, no ja, moj Yugo 45 je bil še zmeri zakon, sam, no,.. Če je avto tko moderno narjen (za jugo razmere) bi ket prvo moral met spredej prozorne žaromete. Drugač pa niti ni tko napačen. Sam da ne bo tak dr...k kot pri ladi, ke kokr tok spodobno zgleda, sam ni možno pa niti serva kupit, kaj šele kej drugega... Mislim da je pri obliki treba tud $$$ faktor upoštevat - če bo pocen, pol je vsekakor boljši nakup, kot naprimer Kia al pa kak Maruti (k se ne morm not vsest).

lp

Rudi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!