Skoči na vsebino

HONDA SH 300i ABS


serafko

Priporočene objave

Skuter je prišel ven šele lansko leto in verjetno tudi lastnikov ni veliko. Najlažje boš vtise prebral na kakšni spletni strani po možnosti italijanski ker so evropsko gledano največji uporabniki skuterjev. Kvaliteta izdelave in zanesljivost agregata ni sporna, za druge stvari se pa pozanimaj pri zastopniku, mogoče dobiš celo kakšnega za testno vožnjo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hornet, hvala. Jutri ga grem iskat na Honda AS, ga imam rezerviranega. Po netu sem iskal forume, za ta skuter, pa sem našel le enga nemškega, in enega italijanskega. Nemščina mi še nekako gre, italijanščina pa nikakor. Morda veš ti za kakšen angleško pisoči forum. Je bil pa na http://www.thescooterreview.com/component/...h-300?showall=1 zelo lepo ocenjen. Predvsem hvalijo zavore, kar se tudi meni zdi bistvenega pomena, nisem namreč Rossi, da bi do grama obvladal pritisk na ročice zavor. LP.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni je še najmanj všeč oblika skuterja, sem pa lani konc leta kupil sportcitiya podobne kubature tako da me zdaj niti ne mika... Si zbarantal kaj popusta?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ga že imam. Čez vikend sem se malo popeljal, in naredil 200 km. Gre super, lepo vleče, ga pa še ne pritisnem do konca, vsaj 500 km bi ga bilo treba malo vpeljevat. Dobil sem ga za 4590 €, in 20% popusta pri opremi. Tudi meni na sliki najprej ni bil preveč všeč, v živo izgleda precej bolje. V bistvu, pa je precej podoben sportcytiju, oba imata raven poden, velika kolesa, kratko medosno razdaljo... Lep dan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vpeljevat ga moraš vsaj do prvega servisa potem pa postopoma naprej ne pa takoj na polno, pa vedno ga pred furo ogrej, ti bo hvalažen.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj ga bom, na servisu so mi rekli 500 km, pa se bom držal vsaj do 1000, ko bo prvi servis in menjava olja itd.. Sicer je pa šele začetek sezone, in je v vsakem primeru treba previdneje in po pameti, če želiš ostati cel.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!