ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Jedno pitanje - kateri SW/zemljevidi se priporočajo za telefon, kot je Samsung Innov8 z GPS-jem? Če ima kdo po možnosti kakšno đabe verzijo ali me lahko ustrezno usmeri, bom potihem zmolil en očenaš v znak hvaležnosti :-)
Pervy Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 sicer ne vem kaj za en paše na to tvoje čudo od televizije, ampak meni na nokii 6210 navigator zelo lepo dela garmin SW z adriaroute karto. dela isto kot na garminu nuvi ali zumo. sw in karta pa paše na vse telefone z symbian OS, če je to tvoj http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-2471.php potem gre na njega tudi. pa ne moli, rajši za kaki pri daj :beer1:
Furioso Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Jedno pitanje - kateri SW/zemljevidi se priporočajo za telefon, kot je Samsung Innov8 z GPS-jem?Če ima kdo po možnosti kakšno đabe verzijo ali me lahko ustrezno usmeri, bom potihem zmolil en očenaš v znak hvaležnosti :-) O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se