Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A ve kdo, če se da (in če se, kako) z nLite na Windows CD dodati SLO Language Pack (MUI), tako da bi sveže instalirani Windowsi že bili v slovenščini?

D.

Objavljeno

ja, lahko..slipstreamas jih notr... ni tezko

Objavljeno
ja, lahko..slipstreamas jih notr... ni tezko

A bi lahko morda napisal v par korakih, kako?

Imam WinXP CD in ta že ima SP3. Imam posebej XP SLO Lang Pack CD. Kako zdaj to 'zlepit' skupaj?

D.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
A bi lahko morda napisal v par korakih, kako?

Imam WinXP CD in ta že ima SP3. Imam posebej XP SLO Lang Pack CD. Kako zdaj to 'zlepit' skupaj?

D.

a ta slipstriman SP3 ti normalno deluje ... a mas AMD al INTEL ?? ... ker jest sam na 2eh AMDjevih masinah dobil bsod nekje sredi instalacije ... potem sem pa dal en spremenjen SP3 gor pa zadeva dlea bp ...

drac pa glede language packa povprasaj na http://www.msfn.org/board/index.php

Objavljeno
a ta slipstriman SP3 ti normalno deluje ... a mas AMD al INTEL ?? ... ker jest sam na 2eh AMDjevih masinah dobil bsod nekje sredi instalacije ... potem sem pa dal en spremenjen SP3 gor pa zadeva dlea bp ...

drac pa glede language packa povprasaj na http://www.msfn.org/board/index.php

Sicer pretežno uporabljam Intel, a sem instaliral tudi že na AMD (notebook). In do zdaj dela vse OK - no, kolikor pač to gre z Winblowzi... ;)

Sem pa na tem AMD notebook-u imel dokaj bizarne težave z zagonom.

D.

Objavljeno

Slipstreamanje MUI ni možno. Sem poskusil vse variante, vendar se ne da. In ne samo enkrat :)

Če bi rata ... sporoč :)

lpm :)

PS: for the record, WinXP sm sfriziral ( ne samo z nLite ) tako, da na 500mhz in 128mb pomnilnika delajo ko raketa - cca 60mb pomnilnika porabijo, postavijo se v delovno stanje od zagona do namizja v 20sekundah, nič ne štekajo itd. Samo tok, da ne bo kdo prehitro rekel, da nalagam :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!