Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Opozori Objavljeno Julij 23, 2001 potem mas pa problem. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 23, 2001 Opozori Objavljeno Julij 23, 2001 Se ni za bati, na forumu je zadosti kandidatov!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Opozori Objavljeno Julij 23, 2001 ......za looney. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 23, 2001 Opozori Objavljeno Julij 23, 2001 Ah, ja jaz pa kot vedno vstanem brez!! Pa saj sem že navajena!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Opozori Objavljeno Julij 23, 2001 mas svoj topic! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
A_je_to Objavljeno Julij 23, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2001 Ja dajmo se tja postat _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote:1. Gogija ne bom pazila, ker je za to dr. Looney 2. lahko vas pa jaz slacim (k sem glih samska, pa nimam ravno možnosti vsak dan nage moške gledati!!!). 3. Vi se kar prijavite, ne bo vam žal 1. Ja ja (Kao ženska solidarnost) 2. 3.
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Jebemti se moram pa zdele mal na noge postaviti in braniti svoj ego: 1. Gogija ne bom pazila, ker je za to dr. Looney 2. lahko vas pa jaz slacim (k sem glih samska, pa nimam ravno možnosti vsak dan nage moške gledati!!!). 3. Vi se kar prijavite, ne bo vam žal kisses Pupa Na kratko: PUPA MA NAS RADA! lp Easyrider
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Ah, ja jaz pa kot vedno vstanem brez!! Pa saj sem že navajena!! kisses Pupa pupa ne se bat sicer je pa tako tebe že poznajo me pa ne skrivnostne ženske so pa veliko bolj vznemerljive ane dr.looney
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 uh kolko kandidatov imampupa ti jih nekaj odstopim ste pa pogumni ker kaj bo z vami gogi naredu jest ne odgovarjam dr.looney
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 uh kolko kandidatov imam pupa ti jih nekaj odstopim Ženski ego!!!! Ti godi, ha dr.Looney
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: uh kolko kandidatov imam pupa ti jih nekaj odstopim Ženski ego!!!! Ti godi, ha dr.Looney seveda glede na to da sem starejša od pupe dr.looney
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: seveda glede na to da sem starejša od pupe dr.looney Saj veš kaj pravijo - stara koka, dobra supa
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 ... pa fina drobovina za vudu ... lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: ... pa fina drobovina za vudu ... lp Easyrider zdej si ga pa spet spustu. Menda ja ne misliš, da dr.Looney-eva tud kej s svojo drobovino voodoo magic izvaja? ejkej
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Pusti ti to! Vudu je cudna stvar. Sem se prej nekaj pritoževal cez Looneya, pa mi je postalo slabo. Potem je pa povedala, da je nekaj po kurji drobovini mešala. Zdaj si pa bodi na jasnem, ce si si lahko. Looney, ko boš to prebrala, ostani mirna! Please! P.s.: A veste, kaj se bo zgodilo pri naslednjem postu? lp Easyrider
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 sem cist sam ak bo pa mogu mal okusit vudu magije ak tak mimogrede a si ti slucajno zaposlen v PROLINKU glede na tvoj e-mail naslov dr.looney
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: ak tak mimogrede a si ti slucajno zaposlen v PROLINKU glede na tvoj e-mail naslov dr.looney Me je kr štihnal sedaj, ko si to napisala ... Ne sam da se ukvarjaš z vudujem še jasnovidna si...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 dr.Looney - razsvetli me. Kje pa ti delaš? ejkej
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 jest delam pa v tovarni nogavic polzela mislima da sva skoraj soseda glede na tvojo službo in moje stanovanje dr.looney
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote:mislima da sva skoraj soseda glede na tvojo službo in moje stanovanje Pol te prosim,da mi ne boš kakšne drobovine po cesti posula, ko se bom cez Griže (a sm jasnoviden ?) proti Žalcu peljal... PS. Vceri me skor zbrisal na ležecmu policaju (da ni bilo to tvoje maslo ) ejkej
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 mal se pazi ko se boš v zabukovico pripeljal.... dr.looney
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: mal se pazi ko se boš v zabukovico pripeljal.... dr.looney Pa ti mi pravzaprav že za vrat dihaš (Sm dobu kr kurjo kožo - bom cez okn pogledu ce mam kej drobovine na motorju...) EEEEE sej se ti nisem kaj slucajno zameril ? PS - Drugace bi pa lahk pošraufal tiste ležece polcaje, ker se zdej folk po travi in bankini fura in je poln peska na cesti... PPS - Od kje je pa Gogi? ejkej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se