easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Vidiš sedaj AK! Mene si pa zaj*******, ko sem se skoraj skrival pred Looneyem in njeno crno vudu magijo. Sedaj pa imaš! lp Easyrider
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 *raj nc ne recem,de se me ne spomne* ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Mene je pa strah ratalo, ce bo moja lista predolga ratala, pa bo ljubosumna postala!! Njih dej, k se javljajo Dr. Looney, ne mene!! Jaz nisem nic kriva!!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 ko bi ti to kdo verjel...... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Res nisem jaz kriva, ce sem pa zapeljiva, seksi, zaželena, brhka, lepa..... kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 naj kdo drugi kaj na to napise.ce se jaz javim,bom spet fasal. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Saj vem, da je težko ženski priznati, da ima vse te sposobnosti v enem seksi bujnem telesu!! kisses Pupa
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Jaz nisem nic kriva!!!! Ne ne, ti pa že ne
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Kako smo se že odlocili? Kdo je na forumu vedno vsega kriv? Gregs???? Ja mislim da on...... on je kriv, ne jaz!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Ja mislim da on...... on je kriv, ne jaz!!! ti si dezurna,ko gregsa ni. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 NNNNNNNEEEEEEEEEEEEE NNNNNNNNIIIIIIIISSSSSSSEEEEEMMMMMM JJJJJAAAAAZZZZZZZ KKKKRRRRRRIIIIIVVVVAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 pa si. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: quote: mal se pazi ko se boš v zabukovico pripeljal.... dr.looney Pa ti mi pravzaprav že za vrat dihaš (Sm dobu kr kurjo kožo - bom cez okn pogledu ce mam kej drobovine na motorju...) EEEEE sej se ti nisem kaj slucajno zameril ? PS - Drugace bi pa lahk pošraufal tiste ležece polcaje, ker se zdej folk po travi in bankini fura in je poln peska na cesti... PPS - Od kje je pa Gogi? ejkej ja gogi je tut iz zabukovice dr.looney
bmw Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Res nisem jaz kriva, ce sem pa zapeljiva, seksi, zaželena, brhka, lepa..... kisses Pupa lp., bmw ps: tudi okroglo je lepo,......
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: ja gogi je tut iz zabukovice dr.looney Zdej bom pa mal okol gledu, ce bom kakga crnga dregstarja vidu... PS : ... al pa dr.Looney na sesalcu... ejkej
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 Looneya boš definitivno našel tocno v središcu podrocja, kjer ni nobene kure (vse so šle za vudu magijo creva ven vrect). lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote:quote: -------------------------------------------------------------------------------- Res nisem jaz kriva, ce sem pa zapeljiva, seksi, zaželena, brhka, lepa..... kisses Pupa -------------------------------------------------------------------------------- lp., bmw ps: tudi okroglo je lepo,...... AAAAA??????
dr.looney Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: Looneya boš definitivno našel tocno v središcu podrocja, kjer ni nobene kure (vse so šle za vudu magijo creva ven vrect). lp Easyrider ja sej v zabukovici je en zaselek ki se mu rece kurja vas ampak zdej bi lahko naziv spremenili ker tam ni nobene kure vec..... dr.looney
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 Morda v Kacja vas (kace, kušcarji, netopirji, pajki in podobna go***** so itak zašcitni znak vuduja)? lp Easyrider
dr.looney Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 ko jo najdem bo še samo vas brez kacja.. dr.looney
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: ja sej v zabukovici je en zaselek ki se mu rece kurja vas ampak zdej bi lahko naziv spremenili ker tam ni nobene kure vec..... dr.looney Dr.Looney, men se zdi, da te bojo v Zabukovci na grmado vrgl, ce boš naprej vudušit prakticirala... Save chickens
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: ja sej v zabukovici je en zaselek ki se mu rece kurja vas ampak zdej bi lahko naziv spremenili ker tam ni nobene kure vec..... dr.looney Dr.Looney, men se zdi, da te bojo v Zabukovci na grmado vrgl, ce boš naprej vudušit prakticirala... Save chickens
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: ko jo najdem bo še samo vas brez kacja.. dr.looney In tako so obširna podrocja zemeljske oble opustela. Na njih ni vec živega bitja razen nekaj zagrizenih vudu magov, katerim najvecji vzor je bil Dr. Looney iz Zabukovice - Kurje vasi - Kacje vasi - Vasi brez kac - ... lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote:ko jo najdem bo še samo vas brez kacja.. dr.looney Pa ti si prava naravna katastrofa (Kot Ice s škornji+nogavicami), a ni mogoce tud vudušit po Ženevski prepovedan?
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 Verjetno bi ga prepovedali, pa se bojijo Looneyevih povracilnih ukrepov! lp Easyrider
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se