Ice Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 bodite srecni,da se z looney ne skregava ALI celo spoprijateljiva.....kaksen shit bi sele potem bil! (bio-gas and voodoo attack: the dead are rising press) ----------- FTW
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote:bodite srecni,da se z looney ne skregava ALI celo spoprijateljiva.....kaksen shit bi sele potem bil! (bio-gas and voodoo attack: the dead are rising press) ----------- FTW Bolje rat nego pakt... ejkej
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: quote:bodite srecni,da se z looney ne skregava ALI celo spoprijateljiva.....kaksen shit bi sele potem bil! (bio-gas and voodoo attack: the dead are rising press) ----------- FTW Bolje rat nego pakt... ejkej Ne ga srat! A bi radi imeli med zabukovico in Grazem teritorij smrti (kjer še bacili nebi mogli preživeti)? lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 Pravkar sta mi dr.Looney in Gogi potrobila, ko sta se peljala mimo moje Hornetke... Crn drekstar, oba v crni opravi, crne celade, crn ruksak... Prava oprema za Vudu mage Hellraisers are on the road
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 Vsi na motorje! Ce se namrec Looney in Gogi vozita, potem danes ne bo vudu dežja! lp Easyrider
dr.looney Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: Pravkar sta mi dr.Looney in Gogi potrobila, ko sta se peljala mimo moje Hornetke... Crn drekstar, oba v crni opravi, crne celade, crn ruksak... Prava oprema za Vudu mage Hellraisers are on the road AK pravilno si ugotovil v tistem crnem ruksaku je bla pa ena razdrapana kura..... dr.looney ....it feels like a thunder, it`s breathing fire it rules the road....
Ice Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 ej looney,sam de mi dopusta ne "utopis". (bio-chem wars are NOT pretty press) ----------- FTW
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: 1. ... crn drekstar ... 2. ... v tistem crnem ruksaku je bla pa ena razdrapana kura ... Ad. 1 AK, a te že kaj v križu ali kje drugje štiha? Ad. 2 Dekleta in fantje, motorje nazaj v garaže. Looney bo spet malo brodila. lp Easyrider
dr.looney Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: ej looney,sam de mi dopusta ne "utopis". (bio-chem wars are NOT pretty press) ----------- FTW vudu tudi ne ker te še v posmrtnem življenju preganja ha ha ha dr.looney
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 @dr.Looney : zdej je že cas, da se spraviš z vudumedikom nad vse tecne polcaje (+ležece), kretenske voznike 4 in vec kolesnikov, ki nas spravljajo dnevno v smrtno nevarnost... THERE IS WAR ON THE ROAD PS. Kdaj za vraga sta se pa nazaj peljala (in kako)?
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: ... Kdaj za vraga sta se pa nazaj peljala (in kako)? ... VUDUMEĐIK lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote:Ad. 1 AK, a te že kaj v križu ali kje drugje štiha? Ne še... in upam, da me tud ne bo... Dr.Looney & Ejkej Brothers in arms
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: quote:Ad. 1 AK, a te že kaj v križu ali kje drugje štiha? Ne še... in upam, da me tud ne bo... Dr.Looney & Ejkej Brothers in arms Pa veš zakaj? lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: Pa veš zakaj? lp Easyrider Nope ejkej
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 Mogoce zato, ker sem jst tut looney=? Ejkej
easyrider Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 ... crn drekstar ... Ta je pa malo huda, veš! lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote:... crn drekstar ... Ta je pa malo huda, veš! lp Easyrider Piši kao što govoriš ! Ejkej
Ice Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 da te ne bo po"pisalo" (looney ze mesa press) ----------- FTW
dr.looney Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 quote: @dr.Looney : zdej je že cas, da se spraviš z vudumedikom nad vse tecne polcaje (+ležece), kretenske voznike 4 in vec kolesnikov, ki nas spravljajo dnevno v smrtno nevarnost... THERE IS WAR ON THE ROAD PS. Kdaj za vraga sta se pa nazaj peljala (in kako)? nisem na tistem hribu doma ampak na unem uzadi drgac se pa tut s sesalcem vozim tisto pa ti ne moreš videti ker gre prenagl dr.looney
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: drgac se pa tut s sesalcem vozim tisto pa ti ne moreš videti ker gre prenagl model? barva? modifikacije? slike? ----------- FTW
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: quote: drgac se pa tut s sesalcem vozim tisto pa ti ne moreš videti ker gre prenagl model? barva? modifikacije? slike? ----------- FTW Samo ugibam: 1. model VUDURELA CREVA BLJAK 2. barva CRNA (normalno) 3. modifikacije CEV OVITA Z GOŽEVO KOŽO 4. slike PROBALI SLIKAT PA VSAKOKRAT APARAT CRKNIL lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: nisem na tistem hribu doma ampak na unem uzadi drgac se pa tut s sesalcem vozim tisto pa ti ne moreš videti ker gre prenagl dr.looney Unem uzadi Hudica, tu okol so sami hribi , ker je pravi? PS - V vojski sem zracna obramba-lahko topništvo 20MM. Na letece sesalce sicer še nisem streljal - lahk pa probam Ejkej
dr.looney Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 un hrib uzadi je pod bukovico a je vate že kdaj strela udarla ce bi rad to doživel kar streljaj na moj sesalec dr.looney
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se