3N1GM4 Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Trenutno jaham Yamaho Aerox LQ50 ccm. Scooter je original, nima 2 blokad. zame gre malo počasi. Zanima me, kateri scooter je za predelavo eden lepših ter hitrejših. živim na obali. tu ni bogvedi kako mrzlo tako, da se da it hitro ćee maš le s čim. imamo kar nekaj dolgih hribov, ter vetra kar je pogosta ovira za hirost. slika mojega scooterja bi morala biti na temi saj sem jo pripel. vnaprej se zahvaljujem za nasvete! LP :kava: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Tega ki imaš sedaj je čisto dober za predelavo. Edino če ti ni všeč ali pa kaj. Sam mašino bi moral malo močnejšo dati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3N1GM4 Objavljeno Marec 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2009 meni je ušeč ful.. samo problem je, da oče glih ne odobrava predelave.. kakšna bi bla možnost predelave a de se ne vidi ter čuje ?? Hvala! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Se nebi dalo veliko narediti...če pa ne misliš iti v 70ccm predelave pa zamenjaš samo izpuh ki ima homologacijo in variomat. Pa je čisto dovolj po mojem za normalno vožnjo .) Hitrost bi pa bila okoli 85km/h po števcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3N1GM4 Objavljeno Marec 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2009 a če bi dau variomat, sklopko in karburator. izpuh nebi, ker bi se slišal motor preveč. a oče pa nemara tega :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Sklopke pa karburatorja se ti ne splača menjati, ker to dvoje pride v poštev šele pri 70ccm predelavah. Vzemi potem samo variomat, pa reč fotri da nebo neč narobe če boš mel drugačen avspuh .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 živim na obali. tu ni bogvedi kako mrzlo tako, da se da it hitro ćee maš le s čim. Temu sledi tvoja želja, da mora izgledat dobro. Če naščiješ koga, mu ni važno kako motor izgleda. Važne so preformace :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3N1GM4 Objavljeno Marec 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2009 v redu.. hvala.. kolko, pa bi potlej lahko zmogel približno pri končni hitrosti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 v redu.. hvala..kolko, pa bi potlej lahko zmogel približno pri končni hitrosti? Kako se napedena scooter je bilo že VELIKO napisanega! To ti nebom govoril, kaj moraš VSE narediti... koliko bi ti zmogel? Vse je odvisno od velikosti predelave. Če menjaš bat neboš nič dosegel če ne zamenjaš še vplinjača. Lahko začneš pri sklopki in valčkih v Variotu :unsure: Hitrosti po predelavi se gibljejo: Od 50Km/h do 100+ Km/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se