Matic7 Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Torej... malo sem izbirčen. Iščem tipkovnico s sledečimi lastnostmi: - svetle (bele ali bež) barve, - slim tipke (kot na laptopu), - normalni enter (čez dve vrstici), - smerne tipke in numerični del morajo biti klasični, ne stisnjeni nekam eno v/pod drugo. Pa ni potrebe, da je brezžična! Pozna kdo kaj takega? Jaz obračam net in trgovine in sem že čisto obupan. Rezervna varianta pa je tipkovnica z osvetlitvijo, ki se da izključit, in vsemi lastnostmi razen bele/bež barve. Hvala za pomoč! LP, Matic
bass Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 (popravljeno) Vzemi od maca. Ne bo poceni, boš pa zadovoljen na dolgi rok. Popravljeno Marec 15, 2009. Popravil bass
bmwslo Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Torej... malo sem izbirčen. Iščem tipkovnico s sledečimi lastnostmi: - svetle (bele ali bež) barve, - slim tipke (kot na laptopu), - normalni enter (čez dve vrstici), - smerne tipke in numerični del morajo biti klasični, ne stisnjeni nekam eno v/pod drugo. Pa ni potrebe, da je brezžična! Pozna kdo kaj takega? Jaz obračam net in trgovine in sem že čisto obupan. Rezervna varianta pa je tipkovnica z osvetlitvijo, ki se da izključit, in vsemi lastnostmi razen bele/bež barve. Hvala za pomoč! LP, Matic Prodajalec TechTrade cena bo okoli 32 € Tipkovnica USB Zignum MM bela + kalk. Multimedijska USB tipkovnica s kalkulatorjem Nalepke z SLO znaki Tanka USB tipkovnica z dodatnim kalkulatorjem Kalkulator deluje tudi ko je računalnik izklopljen Pošiljanje izračuna s tipkovnice direktno v programsko opremo 9 dodatnih multimedijskih tipk za hitro dostopanje do programov Ergonomske oblike, posebna oblika tipk za tiho tipkanje Dolžina kabla 150 cm Teža 950g
minca Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 (popravljeno) jz imam tako....je bela,ima mehke tipke, osvetlitev se da izključit, je na usb kabel,... edino kar me moti je to, da so tiste puščice zraven ostalih tipk...pa enter je premajhen... Popravljeno Marec 15, 2009. Popravil minca
JMatic Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 moja je bla podobna tejle http://images.techtree.com/ttimages/story/..._ultraflat2.jpg samo da je imela veliki Enter...skoda pa je da so ble samo crne
Matic7 Objavljeno Marec 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 TOLE bo prava izbira :naughty: Enter čez eno vrstico namesto čez dve :angry:
Butnglavc Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Enter čez eno vrstico namesto čez dve :angry: Js mam tako pa ima enter čez dve vrstici
Matic7 Objavljeno Marec 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Js mam tako pa ima enter čez dve vrstici Sem ju3 v bližini ComShopa... bom preveril kako verzijo imajo na zalogi...
cheff Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Jaz sem jo kupil v comshop-u in sem dobil takšno, ki ima enter čez dve vrstici.
phoebus Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Čeprav si že dobil, da se nebi kdo zajebal.... Vzemi od maca. Ne bo poceni, boš pa zadovoljen na dolgi rok. Mac nima klasične slovenske tipkovnice- ima drugačno razporeditev tipk, kar bi znalo nekomu ki ne zna pisat slepo zagrenit življenje. Pa ne mislim samo na Y in Z ampak na to da afna pa euro in še kaj ni naprintano, pa da je / naprintan drugje,... Da ne govorimo o CMD-jih,...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se