bikez Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 kar se pa kombinezona tiče pa tud vem d je najjači ja... hheh :naughty: za tolk dnarja drugač sploh ne more bit :wacko: Sej je sam 900€ :rolleyes: .
YeTika Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Sej je sam 900€ :rolleyes: . sam... :rolleyes: glih tolk d sm zdej čist suha...(kar se tega tiče ) :xx: hehe sam da je :grim
bikez Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 sam... :rolleyes: glih tolk d sm zdej čist suha...(kar se tega tiče ) :xx: hehe sam da je :grim Ti bom pa jaz za eno lučko dal .) .
YeTika Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Ti bom pa jaz za eno lučko dal .) . od milke prosm.. k je z lešniki :D :P hehe :evilgrin:
pajkica Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 :cry: smeh, pa en drug dan, k tale ni za nkamor..... :(
bikez Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 od milke prosm.. k je z lešniki :D :P hehe :evilgrin: Milka in lešniki so moja specialiteta, tak da ne vem, če bi delil to s teboj :P .
YeTika Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 (popravljeno) Milka in lešniki so moja specialiteta, tak da ne vem, če bi delil to s teboj :P . te nben ne bo prašu če ja al ne... :whistle: :evilgrin: ... pogrešam ja.. :rolleyes: pa baje d kmau tud dobim... :grim Popravljeno April 1, 2009. Popravil YeTika
bikez Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 te nben ne bo prašu če ja al ne... :whistle: :evilgrin: Sem se pa nasmejal zdaj :lol1: :winkiss: .
brembo Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 sladoleda zmanjkalo :unsure: :unsure:
YeTika Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 (popravljeno) Sem se pa nasmejal zdaj :lol1: :winkiss: . nč se smejat.. resno se menim.. hehe :D sladoleda zmanjkalo :unsure: :unsure: a nis gor vidu d bikez skos ponuja lučko od milke ?? mogoč bo tud teb ponudu... prašat ni greh :rolleyes: :whistle: :evilgrin: Popravljeno April 1, 2009. Popravil YeTika
osa rider Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 mogoče pa res . . . . . pogrešam . . :whistle:
Andrejaa Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Že ja... pa še vsaj 4dni bom..sam najbrž pa kar cel tedn :unsure: Pa mami pa očima tud mau O:-)
bikez Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 nč se smejat.. resno se menim.. hehe :D a nis gor vidu d bikez skos ponuja lučko od milke ?? mogoč bo tud teb ponudu... prašat ni greh :rolleyes: :whistle: :evilgrin: A te naj resno jemljem, al se naj smejim :rolleyes: . Decu pa res ne bom lučke ponujal :xx: :lol1: :P .
Gasperr Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 tiste brezskrbne dni ko se ti ni treba učit :P
punca z unca Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 ...nekaj kar je včasih bilo, danes pa o tem ne duha ne sluha :huh:
črnolaska Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Mitla pa prosti čas.. brezdelje...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se