Buschi Objavljeno Julij 16, 2022 Opozori Objavljeno Julij 16, 2022 No, jest moped kr u auto napakam Napačne avte kopujete. Mavti, skalar36, RobiRoberto in 1 other 3 1
pik1 Objavljeno Julij 16, 2022 Opozori Objavljeno Julij 16, 2022 . ... pogrešam "normalne" temperature 🥺 DAMI34 1
Buschi Objavljeno Julij 17, 2022 Opozori Objavljeno Julij 17, 2022 pred 11 urami, pik1 pravi: ... pogrešam "normalne" temperature 🥺 Če imajo vremenarji in Greta kaj prav...in jaz mislim da...bojo te temperature, 35st.C, gratale normalne v bodoče. pik1 1
skalar36 Objavljeno Julij 17, 2022 Opozori Objavljeno Julij 17, 2022 pred 13 urami, Buschi pravi: No, jest moped kr u auto napakam Napačne avte kopujete. Men zena ne pusti. K ve da bi bli tkole.. Sam tja grem... Pa se tja.. Pa unga se nism vidu. Ja pa ce sm lih tle morm se un it pogledat... Itd. Doma mi ne tezi k se vsak dan pelem. Tle bi bla stala. DAMI34 in Endlich 2
DAMI34 Objavljeno Julij 17, 2022 Opozori Objavljeno Julij 17, 2022 pred 13 minutami, skalar36 pravi: Men zena ne pusti. K ve da bi bli tkole.. Sam tja grem... Pa se tja.. Pa unga se nism vidu. Ja pa ce sm lih tle morm se un it pogledat... Itd. Doma mi ne tezi k se vsak dan pelem. Tle bi bla stala. mam predlog: vzem rdeč flomaster pa si nariši mal pikic po rokah al pa kje drugje. In povej ženi da si alergičen na sonce in ne moreš več zravn nje ležat na plaži Men je uspelo...je pa res, da moram 14 dni prej jest Claritine. ampak alergija ne zgine (le zakaj) Evo, ker se smilim ženi mam lahko moped na dopustu. Res da je vsak dan skuhano kosilo, da jo redno mažem in podobna opravila, ampak imam vsak dan kako urco "izhoda". skalar36 1
Buschi Objavljeno Julij 17, 2022 Opozori Objavljeno Julij 17, 2022 Pa ka od nobenga tle gor žena ni motoristka??????????????????? Pogrešam motoristke...po možnosti baročne postave v oprijeti leder opravi... NO...tkole bi tudi šlo: pik1, RobiRoberto, Frenk 67 in 4 others 1 3 3
pik1 Objavljeno Julij 17, 2022 Opozori Objavljeno Julij 17, 2022 pred 50 minutami, Buschi pravi: Pa ka od nobenga tle gor žena ni motoristka??????????????????? Pogrešam motoristke...po možnosti baročne postave v oprijeti leder opravi... NO...tkole bi tudi šlo: . ... prečudovito 🤣 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 17, 2022 Opozori Objavljeno Julij 17, 2022 pred 2 urami, Buschi pravi: Pa ka od nobenga tle gor žena ni motoristka??????????????????? Pogrešam motoristke...po možnosti baročne postave v oprijeti leder opravi... NO...tkole bi tudi šlo: stari...ledra je zmanjkalo GoBobi 1
pik1 Objavljeno December 11, 2022 Opozori Objavljeno December 11, 2022 . ... pogrešam Vtise iz dnevnih voženj 😟 RobiRoberto, bajkr88, Slash13 in 3 others 4 2
bajkr88 Objavljeno December 11, 2022 Opozori Objavljeno December 11, 2022 Js pa bl k vaše vtise pogresam pomlad in regrat u solat 😛 brrruumm brumm... še mal RobiRoberto, pik1 in DAMI34 2 1
DAMI34 Objavljeno Februar 23 Opozori Objavljeno Februar 23 pogrešam @Sataota. Zginu s FBja, zginu z MSja...najhuj, nobenih blatnih fotk v vztisih že dolgo ne Satao 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 24 Opozori Objavljeno Februar 24 Pogrešam čas pred 6. septembrom 2009 ...
Kmet2 Objavljeno Maj 29 Opozori Objavljeno Maj 29 (popravljeno) Kljub temu, da pogrešam kup kvalitetnih članov na MS se privat še vedno dobimo. @Borutt na obisku danes pri meni. Veliko je prispeval k kvaliteti foruma, saj je z nasveti pomagal članom ob raznih prekrških, bil tudi strokoven, saj je letečman in v specializirani prometni policiji. Tu ne piše več zaradi ene vegete, ki je v vseh temah in vse ve. Pa ni edini, tudi jaz več ne bom delil tu potopisov. Ajde mejte se, ko ne bo vegeta več imela palice se nas vrne cca 20 komadov... Sem ter tja pa bomo prilepili kaj, tak da odpremo oči, da jadranka ni najboljša cesta na svetu, oz. je, za tiste hude cure motosveta.🤣 Azurna obala, Turška obala itd je polna takih cest. Samo če nisi poizkusil je pač najboljša Jadranka.🤣 Sam tisti tahudi motoristi ne grejo do tja, ker je tranzit in jih moti.🤣 Lp Popravljeno Maj 29. Popravil Kmet2 boris1970 in zundapp 2
Snečer Objavljeno Maj 29 Opozori Objavljeno Maj 29 pred 6 urami, Kmet2 pravi: Kljub temu, da pogrešam kup kvalitetnih članov na MS se privat še vedno dobimo. @Borutt na obisku danes pri meni. Veliko je prispeval k kvaliteti foruma, saj je z nasveti pomagal članom ob raznih prekrških, bil tudi strokoven, saj je letečman in v specializirani prometni policiji. Tu ne piše več zaradi ene vegete, ki je v vseh temah in vse ve. Pa ni edini, tudi jaz več ne bom delil tu potopisov. Ajde mejte se, ko ne bo vegeta več imela palice se nas vrne cca 20 komadov... Sem ter tja pa bomo prilepili kaj, tak da odpremo oči, da jadranka ni najboljša cesta na svetu, oz. je, za tiste hude cure motosveta.🤣 Azurna obala, Turška obala itd je polna takih cest. Samo če nisi poizkusil je pač najboljša Jadranka.🤣 Sam tisti tahudi motoristi ne grejo do tja, ker je tranzit in jih moti.🤣 Lp pred leti je bilo bogokletno motor naložit na trajekt ti najdem zapis? je borči kaj prispeval k spremembi tvoje udeležbe v prometu? al je bil nekvaliteten v svojih naporih vprašam za prijatelja ti kar nalimaj še kaj, pa kdaj tak lepo pojokaj, zdaj ko je konec sezone Skrito v raju ... škoda da vloga ne snemaš ... GoBobi, BRANE, DAMI34 in 1 other 2 2
pik1 Objavljeno Julij 26 Opozori Objavljeno Julij 26 . ... pogrešam bencin .. vsaj dvakrat na dan DAMI34 in RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 31 Opozori Objavljeno Julij 31 Pogrešam TV prenos kakšne kolesarske dirke, ker jih rad gledam zaradi uspehov naših kolesarjev , in čudovitih, meni še neznanih krajev, po katerih se vozijo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se