Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Js sm vesel, da vas Vandrovec ni ukradu :P

• Haha 1
  • Zmeden 1
Objavljeno
pred 33 minutami, DAMI34 pravi:

Js sm vesel, da vas Vandrovec ni ukradu :P

nič bat... ne on, ne kdorkoli drug :D

• Haha 1
  • Zmeden 1
Objavljeno
pred 1 uro, pupa pravi:

nič bat... ne on, ne kdorkoli drug :D

ne vem jaz, on pravi da je portal samska/samski.si full in :P al neki podobnga, no . si nism zapomnil :D

• Haha 1
Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

ne vem jaz, on pravi da je portal samska/samski.si full in :P al neki podobnga, no . si nism zapomnil :D

Me nočejo sprejeti v tisto skupino...pa če so tam same Štajerke je itak prevelika razdalja...🙂

• Haha 1
Objavljeno
pred 3 urami, vandrovec pravi:

Me nočejo sprejeti v tisto skupino...pa če so tam same Štajerke je itak prevelika razdalja...🙂

Zakaj te pa nočejo sprejeti? Kaj nisi samski?

Objavljeno
pred 13 urami, pupa pravi:

preveč je izbirčen :P

• Haha 2
Objavljeno
pred 15 urami, pupa pravi:

Tisti gumb sem pritisnil, kako je že, pridruži se skupini, pa še vedno piše enako,...dvakrat ga ne bom pritiskal. Ostalo ne bom razlagal, je bolj komplicirano...🙂

Objavljeno
pred 2 urami, vandrovec pravi:

Tisti gumb sem pritisnil, kako je že, pridruži se skupini, pa še vedno piše enako,...dvakrat ga ne bom pritiskal. Ostalo ne bom razlagal, je bolj komplicirano...🙂

mamo temo za to namensko, tam najdeš več info:

in če res nič ne najdeš predlagam:

če te babe ne povohajo v 10ih letih, ja pol ti pa ni pomoči :P

• Haha 1
Objavljeno
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

mamo temo za to namensko, tam najdeš več info:

pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

če te babe ne povohajo v 10ih letih, ja pol ti pa ni pomoči :P

Ne razumeš in ne boš razumel...nismo vsi po JUS-u. Ti imaš ženo in to lepo katero si verjetno sam izbral, mene je izbrala ona pa sem ji povedal na začetku, da nisva za skupaj, samo si me lasti...ok, za družbo in kuhanje ni problem, z ostalim je ona prekinila sedaj me pa niti ne privlači več. Nisem poročen...da bi šel sedaj po 30 let mlajšo filipinko mi pa tudi ni. Ja, zamudil sem lepe prilike samo sedaj ni več popravila..., edino lutke 🙂 Pa imam tudi štiri druge dolgoletne prijateljice...ki pa tudi niso seksualno naravnane. Vse je frigidno...😀

• Haha 1
  • Žalosten 1
Objavljeno
pred 9 minutami, vandrovec pravi:

Ne razumeš in ne boš razumel...nismo vsi po JUS-u. Ti imaš ženo in to lepo katero si verjetno sam izbral, mene je izbrala ona pa sem ji povedal na začetku, da nisva za skupaj, samo si me lasti...ok, za družbo in kuhanje ni problem, z ostalim je ona prekinila sedaj me pa niti ne privlači več. Nisem poročen...da bi šel sedaj po 30 let mlajšo filipinko mi pa tudi ni. Ja, zamudil sem lepe prilike samo sedaj ni več popravila..., edino lutke 🙂 Pa imam tudi štiri druge dolgoletne prijateljice...ki pa tudi niso seksualno naravnane. Vse je frigidno...😀

mam občutek, da si se mal vdal :P

ps. jaz ma sam srečo...velja za vse enako

497717884_10000800493322746_646373125504037000_n.jpg.89e1bbcb00f501ddb6d8e334027f3497.jpg

Če se ti ona lasti...jaz osebno ne vidim problema pri šmiranju, sploh če si to že pojasnil v štartu. Če se je pa bojiš, ja pol bo neki tacga:

Black-Eye-Image-1-900x600.jpg

Vsekakor ti želim velik sreče z Ančko :P za en tank bencina bodo vsi problemi rešeni :D

https://www.ceneje.si/Izdelek/30196767/erotika/eroticni-pripomocki/sex-lutke/napihljiva-ancka

Objavljeno

pa ko smo že pri pogrešanju al pa sreči al pa ljubezni al pa partnerskem odnosu:

so momenti, ko bi mojo najraje zadavil, pa verjamem da ma ona podobne momente. Verjetno je bolj bistvo vsega v tem, da se ne zadavimo, mal razmislimo, toleriramo in poskušamo živeti naprej, predvsem pa poiskati dobre lastnosti v družbi/partnerju.  Seveda pa včasih tudi ne gre, takrat je odmik in dokončna distanca boljša od nategovanja status quo pozicije.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

Če se ti ona lasti...jaz osebno ne vidim problema pri šmiranju, sploh če si to že pojasnil v štartu.

Šmiral bi lahko, zato sem se tudi hotel prijavit na samske motoriste...samo mi ni, da bi spoznal še 100 motoristk in ostal pri enakem spoznanju, da so vse ženske podobne. Končno seks ni vse in vsaka ima svoje pluse... da bi bilo vse 100% je pa že težko 😏

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Na napačnem mestu iščeš. Že matematično se težko ugodno izide. Je preveč samskih motoristov in premalo samskih motoristk, ki iščejo motorista. Preveč povpraševanja, premalo ponudbe. Bolje da se vpišeš na kak tečaj klekljanja ali pa šivanja.  

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 27 minutami, Najots pravi:

Na napačnem mestu iščeš. Že matematično se težko ugodno izide. Je preveč samskih motoristov in premalo samskih motoristk, ki iščejo motorista. Preveč povpraševanja, premalo ponudbe. Bolje da se vpišeš na kak tečaj klekljanja ali pa šivanja.  

Ali pa kak plesni tečaj, ampak za mnoge je to podobna muka kot klekljanje ali šivanje 😀

• Haha 1
Objavljeno
pred 3 urami, vandrovec pravi:

Šmiral bi lahko, zato sem se tudi hotel prijavit na samske motoriste...samo mi ni, da bi spoznal še 100 motoristk in ostal pri enakem spoznanju, da so vse ženske podobne. Končno seks ni vse in vsaka ima svoje pluse... da bi bilo vse 100% je pa že težko 😏

:P

free-image-resizer-cropper_-_2020-07-08t102742.918.png

• Haha 3
Objavljeno
19 hours ago, DAMI34 said:

pa ko smo že pri pogrešanju al pa sreči al pa ljubezni al pa partnerskem odnosu:

so momenti, ko bi mojo najraje zadavil, pa verjamem da ma ona podobne momente. Verjetno je bolj bistvo vsega v tem, da se ne zadavimo, mal razmislimo, toleriramo in poskušamo živeti naprej, predvsem pa poiskati dobre lastnosti v družbi/partnerju.  Seveda pa včasih tudi ne gre, takrat je odmik in dokončna distanca boljša od nategovanja status quo pozicije.

To se da preprosto razložit.

Na začetku si jo imel tako tad, da bi jo požrl.

Danes ti je žal, da je nisi.

( Vsi smo tam tam)

• Haha 4
Objavljeno
Ob 2. 8. 2025 ob 14:53, vandrovec pravi:

Moja življenjska resnica glede žensk (lahko si jo še kdo prisvoji)

Dva izkušena moška se pogovarjata ob x pivu;

"A veš, vse ženke so enake" pravi prvi

"To ni res" pravi drugi

Čez čas prvi vpraša; "kaj ni res?" 

"Da so vse enake," odgovori drugi in doda "nekatere so še hujše".

Torej, če se odločiš za zamenjavo lahko dobiš enako ali pa še hujšo kot to, kar že imaš...... 

• Hvala 1
  • Haha 3
Objavljeno
pred 5 urami, Kaldu pravi:

Torej, če se odločiš za zamenjavo lahko dobiš enako ali pa še hujšo kot to, kar že imaš...... 

Nič ne bom menjal, je kar je...če bi se še z motorjem vozila bi bilo dobro in če ne bi imela mačkov doma še bolje. 😀

Objavljeno
Ob 2. 8. 2025 ob 14:53, vandrovec pravi:

ja, ker vse samo v vrsti čakajo, da bi se s tabo dol dale.....

Sploh pa, če nisi samski, nimaš v skupini kaj delat. Fukfehtarjev je na vsakem koraku dovolj. Če so se odločili, da bo skupina dejansko za samske, potem naj bo... brez nepofukanih, zafrustriranih ljudi, ki imajo premalo jajc, da bi življenje vzeli v svoje roke. To ne leti direktno na Vandrovca... leti na vse, ki životarijo v svojem življenju in so totalno nezadovoljni, pa nič ne naredijo.

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
On 8/2/2025 at 2:31 PM, vandrovec said:

mene je izbrala ona pa sem ji povedal na začetku, da nisva za skupaj, samo si me lasti

De pokojni Rugelj to vidi, te pride odrešt s šibrovko. Redko sem se strinjal z njim. FFS. 

• Haha 5
Objavljeno
pred 9 minutami, Kugelschreiber pravi:

De pokojni Rugelj to vidi, te pride odrešt s šibrovko. Redko sem se strinjal z njim. FFS. 

A ni bil on bolj proti ženskim možačam katere niso hotele seksat? Pa na tisto fb stran sem kliknil za hec, kdo pri zdravi pameti bo upal, da bo tako našel idelnega partnerja. Se ne bom hvalil v zvezi z ženskami in ne bi sebe zamenjal s kom drugim...tako kot je, je popolnoma v redu. Problem je samo ta, ker se noče voziti z motorjem in na dopust ali izlet gre težko od hiše, ker mora dobiti varstvo za mačke. Jaz sem bolj potepuški, ona pa navezana na hišo...pa kljub temu greva ene trikrat letno na morje, sicer z avtom. Za hojo v hribe imam drugo prijateljico, za družbo na motorističnih izletih dva kolega...pa tudi sam rad pohajam. Nikoli pa nismo in ne bomo vsi enaki ali po enem kalupu kot učijo razni guruji, meni paše, da ne stopam z večino, da si upam po svoje... no, pa sem spet preveč napisal in morda bo kdo našel v tem spet nekaj, kar ga bo strašilo...🙂

• Všeč mi je 1
Objavljeno

motor

Objavljeno
2 hours ago, vandrovec said:

A ni bil on bolj proti ženskim možačam katere niso hotele seksat? Pa na tisto fb stran sem kliknil za hec, kdo pri zdravi pameti bo upal, da bo tako našel idelnega partnerja. Se ne bom hvalil v zvezi z ženskami in ne bi sebe zamenjal s kom drugim...tako kot je, je popolnoma v redu. Problem je samo ta, ker se noče voziti z motorjem in na dopust ali izlet gre težko od hiše, ker mora dobiti varstvo za mačke. Jaz sem bolj potepuški, ona pa navezana na hišo...pa kljub temu greva ene trikrat letno na morje, sicer z avtom. Za hojo v hribe imam drugo prijateljico, za družbo na motorističnih izletih dva kolega...pa tudi sam rad pohajam. Nikoli pa nismo in ne bomo vsi enaki ali po enem kalupu kot učijo razni guruji, meni paše, da ne stopam z večino, da si upam po svoje... no, pa sem spet preveč napisal in morda bo kdo našel v tem spet nekaj, kar ga bo strašilo...🙂

Rugelj je bil najbolj proti alkoholikom v drugi jakostni za odstrel pa jamrajoči, servilni moški.  In to kar si napisal...god elp.  

• Srček 1
Objavljeno
pred 12 urami, Kugelschreiber pravi:

Rugelj je bil najbolj proti alkoholikom v drugi jakostni za odstrel pa jamrajoči, servilni moški.  In to kar si napisal...god elp.  

je pa v isti sapi krivil tudi ženske, ki prenašajo pijance in jih s tem podpirajo, s čimer se pa popolnoma strinjam. Strinjam se tudi s tem, da mora vsak prevzeti odgovornost za svoj del porcije skupnega življenja. Itak ni nikoli samo en kriv.

Se mi pa zdi, da se je pojavila ena velika težava, o kateri bi imel Rugelj kaj pisat in bi bil zagotovo tretji, če ne celo prvi jakostni razred za odstrel, in sicer generacije moških helikopterskih mam, ki bi sedaj mogli iti v svet in "služiti" svojemu namenu, pa imajo bolj nežno kožo na rokah, kot večina žensk, da so se jim jajca spustila, je verjetno poskrbela mama z dnevnim vlečenjem, so pa totalno nesposobni kakršnega koli fizičnega dela. Zamenjat žarnico je verjetno znanstvena fantastika. Bolj v ženski energiji, kot ženske same. S tem pa so ženske prevzele moško energijo in držijo ne štiri ampak 6 stebrov, saj mora še poskrbeti za sinčka helikopterske mame..... V glavnem, svet gre v PM.

• Všeč mi je 6

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!