stigmata Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Pogrešam spanje in miren vikend in to da greš v pondeljek spočit na šiht :rolleyes:
LUMPKA Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Radio v avtu pa mal družbe se tud ne bi branla
halls Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 SMS ... Jaz tut! Sem mislo,da se men kaj takega ne more zgodit!
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Jaz tut! Sem mislo,da se men kaj takega ne more zgodit!
soncy Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 jao, pa kje si mi najdu glih enga v rozasti srajci :wacko:
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 jao, pa kje si mi najdu glih enga v rozasti srajci :wacko: Flower power! :P
soncy Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Flower power! :P :lol1: :lol1: ok, bom rajš brez sms ostala :lol1:
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: ok, bom rajš brez sms ostala :lol1: No, pa ga imaš. Od tegale. Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil Furioso
soncy Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 No, pa ga imaš. Od tegale. aha, to pa že boljš :yea2: ma jz sem zahtevna O:-)
Lobo Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Pogrešam spanje in miren vikend in to da greš v pondeljek spočit na šiht :rolleyes: Manj sexaj in več spi.
LucifugeRofocale Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Manj sexaj in več spi. Spanje je za slabiče.
Mutika Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Spanje je za slabiče. Definitivno! Tisti, ki spijo, so vso noč bolj ali manj pri miru. In noge tudi mirujejo. Torej, tudi mišice na nogah mirujejo. In ker vsi vemo, da aktivno gibanje krepi mišice, so noge teh, ki spijo, zjutraj zelo slabe. In vsi, ki morajo stati na teh slabih nogah, so slabiči. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
LucifugeRofocale Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 In vsi, ki morajo stati na teh slabih nogah, so slabiči. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Sej jim ni treba stati, če spijo. :huh:
Mutika Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Sej jim ni treba stati, če spijo. :huh: Stvar razumevanja. :whistle: No, potemtakem pa, če zjutraj ne vstanejo, pa so ležeči slabiči. In to me spomni na ležeče policaje. Torej, ležeči slabiči so kot ležeči ........, ne? ;)
LucifugeRofocale Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Stvar razumevanja. :whistle: No, potemtakem pa, če zjutraj ne vstanejo, pa so ležeči slabiči. In to me spomni na ležeče policaje. Torej, ležeči slabiči so kot ležeči ........, ne? ;) Torej se gospodična provizori strinja, da je spanje domena slabičev?! Spati inu obstati. Mogoče je kaj resnice tudi v tem. :nono:
Mutika Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Torej se gospodična provizori strinja, da je spanje domena slabičev?! Spati inu obstati. Mogoče je kaj resnice tudi v tem. :nono: O, hvala! Za gospodično namreč. :blush: Ne strinjam se. Le spat grem. Nočko! Uh, pogrešam spanje, da res ne bom čisto :topic: !
LucifugeRofocale Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ne strinjam se. Le spat grem. Preuči faze umirjanja telesnih funkcij, boš videla, da spanje slabi sistem. Lucifuge nikoli ne spi. Horizontala večna! Ampak z odprtimi očmi, sovražnik nikoli ne spi (by Kreslin & Co.) :eek:
KeC Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Kredibilnost, pa ne svojo. :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se