Brdaus Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Pogrešam 175kg in 63kg :closedeyes:
minca Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 A ti ga lahko jaz kam dam :whistle: ne moreš :lol1: :grrr
ZD€N€ Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 mojga mopija :naughty: :naughty: :worship: :whistle:
soncy Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 še kar pogrešam :whistle: če kdo najde, naj mi dostav :lol:
ZD€N€ Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 še kar pogrešam :whistle: če kdo najde, naj mi dostav :lol: dostava po pošti ???? :whistle:
paris2 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Tolarje :mellow: :unsure: :( :cry:
2384nsdf83 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Tega ne mislim, ampak nekaj pa le, vsaj v veselje ti mora bit vrtet se z nami ! :winkiss: tudi tebi Oh, ko bi jo ti poznal v mlajših letih :P ....samo 24 ur brez niti same življenjske lekcije- za intermezzo Pa dobr - nihče ne more bit pr Tazgornmu tolk slabo zapisan, da bi res vsak dan lekcije dobival. Daj mal razmisli, če je morda le s tabo kej narobe? Al pa če preveč črno vidiš vse skupaj, premočno reagiraš slučajno? Pogrešam 175kg in 63kg :closedeyes: Torej mene in mojga Dicka? PS: pogrešam pa toplino, ki jo daje zajeten kup bankovcev. Morda bom šel na obisk v kak bančni trezor :)
ciciban Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) PS: pogrešam pa toplino, ki jo daje zajeten kup bankovcev. Morda bom šel na obisk v kak bančni trezor :) Trezor je pa res zadnja stvar, ki jo jaz osebno pogrešam. Maš en majhen prostor v katerem je kup denarja, ki je že marsikaj dal skozi. Vse od umazanih rok, valjanja po zadnjem žepu (ljudje tudi prdijo), do folka, ki spi na njem. Da marsikateremu starejšemu uide ali pa ga pri tem početju vsaj pošteno prešvica raje sploh ne pišem. Pol maš še folk, ki skriva denar po kleteh, da ta splesni. Najslabši je vonj praha, ki prihaja iz števnega stroja. Tisti prah svinarije veselo povzroča izpuščaje. Kovanci so hladni, težki pa še roke imaš potem takšne, kot da bi delal na odpadu starega železja. Sveže tiskan denar ni nič boljši, saj smrdi po barvah... Glede na to, da imajo v takšnih ustanovah namesto mila huda medicinska razkužila ni ravno plac kjer bi prostovoljno iskal "toplino" denarja. No ja, samo toliko v razmislek tistim, ki pri štetju denarja uslinite prste .) Popravljeno November 28, 2007. Popravil ciciban
Brdaus Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Torej mene in mojga Dicka? PS: pogrešam pa toplino, ki jo daje zajeten kup bankovcev. Morda bom šel na obisk v kak bančni trezor :) :grrr Sicer ti je pa že Ciciban napisal ;)
minca Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 svobodo :closedeyes: :closedeyes:
halls Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) SNEG :kva2: :cry: :worship: :worship: :worship: :worship: Jaz tut vsako jutro tako mali froc najprej skoz okno pogledam,če ga je že kaj padlo!!! Popravljeno November 28, 2007. Popravil halls
minca Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: Jaz tut vsako jutro tako mali froc najprej skoz okno pogledam,če ga je že kaj padlo!!! haaaaaals :angry: letos snega bo več sploh ne :grrr upam :D
soncy Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 haaaaaals :angry: letos snega bo več sploh ne :grrr upam :D pr njemu v hribih kar naj bo :lol:
mačka27 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Pa dobr - nihče ne more bit pr Tazgornmu tolk slabo zapisan, da bi res vsak dan lekcije dobival. Daj mal razmisli, če je morda le s tabo kej narobe? Al pa če preveč črno vidiš vse skupaj, premočno reagiraš slučajno? Ma dej že uzem tisti tvoj prozak, da bo mir.... he,he,he,he. Ma ko se ti da skoz neki nabijat? Povdarek na - da.... Sicer pa usako .... ma svoje....
motoristek Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Toploto, sonček, suhe ceste....... :worship:
bmwslo Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Toploto, sonček, suhe ceste....... :worship: To :kva2: :kva2: :kva2: jaz tudi :worship: Ampak še par mescev ne :nono: bo nič iz tega :SS :headbang: :wallbash:
ZD€N€ Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Toploto, sonček, suhe ceste....... :worship: naj te bog usliši :worship:
soncy Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 še kar pogrešam :cry: ni nihče najdu? :kva1:
ZD€N€ Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 še kar pogrešam :cry: ni nihče najdu? :kva1: ne še :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se