KeC Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 dotik, objem, tisti hudomušni pogled ... njega. :cry: Sej se bova kmalu spet videla :winkiss:
Mutika Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Sej se bova kmalu spet videla :winkiss: :winkiss: :lol1: :004
snoopy Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Njo... :blush: pa chat folk... :blink:
ShadoW88 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 :wub: :closedeyes: :friend2:
Anna Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 weekend konkretno nedeljo Pa delavce, ki upoštevajo navodila ter ne hvatijo krivine kjer so in kjer niso ter iščejo bližnice ............... :SS :SS
rumenicestak Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Hrumenje motorja :ninja: !
motoristek Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Morje, sonce, travarico.... :whistle: ps: mislil sem "že pogrešam"... :rolleyes:
GREY WOLF Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Morje, sonce, travarico.... :whistle: ps: mislil sem "že pogrešam"... :rolleyes: Vrsta travarice?
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Vrsta travarice? On je pijanček, pije vse kar dobi ..... :worship: :worship:
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Bivši sodelavec je imel navado reči: "Lako je meni za tvoju nesreču ali boli me moja."Je že tako, da ljudje najlažje prenašamo tujo nesrečo. In za vsakega od nas je lastno življenje najtežje. Eni pač potlačijo svoje tegobe v sebi (mogoče se bojijo, da bi izpadli šibki in cmere), drugi pač rabijo ventil, da si olajšajo dušo. In včasih dobro dene, če komu tudi kaj lepega napišeš za vzpodbudo. Ja, ampak takrat je fajn, če se tisto pozitivno tudi kam prime. Če gre mimo ušes ali skozi njih ... Pol je "đabe ti ja pričam" ... In na koncu dneva - moramo sami zrihtati svoje travme. Drugi nam jih ne morjo. Grozno, vem. češpljo..... Jap. Vsake češplje je škoda.
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 prijatelja Motoristek-a :naughty:
mikena Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 poletjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! znoooreeeeeeelaaaaaaaaaaa boooooooooooom :bounce:
condor Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 vsaj 100cm snega, ali pa 25°C v sončnem vremenu :whistle: :whistle:
pjero Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 prijatelja Motoristek-a :naughty: sm mislu da je to motosvet........... ne pa neki gayworld :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: ....
pjero Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) Jap. Vsake češplje je škoda. Popravljeno December 3, 2007. Popravil pjero
Anna Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Mirne živce in čas študentskega dela v kombinaciji s faksom :cry: Še enkrat bi šla študirat, pa bi marsi kaj drugače naredila. No pa saj tudi danes ni tako slabo, ampak obdobje faksa pa vseeno pogrešam!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se