Brdaus Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 KeCa ... :cry: ! Dej ne klič hudiča :evilgrin: :P Pogrešam kak € v denarnici toplice me bojo preveč stale :SS
osa rider Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 pooooooogrešammmmmmmm mojo ljubico . . . . . :evilgrin: :whistle: :doze: in njen tank, jutri bo tank končno doma!!!! :yea1: hmmmmm bo pol pela ljubica . . . :evilgrin:
minca Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 ah....tega ne znam preprosto opisat :closedeyes: :cry:
BremzPenzl Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 2 šraufa M6 pa en kniping, ki sn jih na včerajšnji furi zgubo neki po poti :headbang:
Pervy Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 KeCa ... :cry: ! KeC has left the building! Evo tu maš Vapota :evilgrin:
KeC Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 KeC has left the building! Evo tu maš Vapota :evilgrin: Jebemti, na malci sem, ti pa bi me že kar pokopal :grrr :evilgrin:
hrčo Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Jebemti, na malci sem, ti pa bi me že kar pokopal :grrr :evilgrin: Not, takrat, ko si bil pogrešan, si doma čajčkal :winkiss:
LUMPKA Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Mojega in skupno telovadbo :evilgrin: :naughty:
Irencko Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 enga talentka, pa mojo lubico :unsure:
minca Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ...takle čas včeri :rolleyes: :cry:..
missi Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 možnost, željo in upanje, da se bo nekoč nekaj zgodilo in spremenilo v nekaj lepega. Ampak tega več ni. :cry: :cry: :cry: :cry:
doggie Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Ka ti pa zaj nej jasno?Ka nede kakše dileme - za Mutiko sikdar naklonjenost, globoko prijateljstvo in nekaj, čemur se reče "rad te imam"... To je tistih 80%, za 100% pa še vedno ostaja samo upanje. Zaj razmiš? nikdar nemo razmo žensk
-speedgirl- Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 tvoj glas po soseski, tvoj smeh, ki je bil vedno tako resničen, tvojo hiperaktivnost, ko se je vedno nekaj "dogajalo" :) , tvojo družabnost, tvoje tolažilne besede, ki sem jih potrebovala, ko sem bila na dnu, tvojo nesebično pomoč, ker si mi bil kot brat, ki ga ni nikoli nisem imela... in... pogrešam vsakdanji zvok tvoje rdeče R6-ke, ki me je predramil iz še tako globokega spanca :) will i ever get it that you are gone?! i'll always miss you my dear friend...
Mutika Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 nikdar nemo razmo žensk Zakaj pa bi jih? Le rad jih imej ...
doggie Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Zakaj pa bi jih? Le rad jih imej ... saj se jih ne branim
ZD€N€ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ja, pogrešam :( zdaj še bolj :cry: koga ali kaj ????
soncy Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 koga ali kaj ???? firbčen a? :whistle: ma važn da jz vem. .) in ja, pogrešam spet :(
Irencko Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 vreme, mislm lepga sončka, razgret asfalt, furco u prijetni družbi... s čelado ali brez :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 tiste dneve....ko so bili pogovori z njim zabavni,sj so zdj tut...samo vedno prideva na isto temo.... :closedeyes: pogrešam..jah ma sploh ne vem več....k je tok tega... :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se