Irencko Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 (popravljeno) osebo k mi preveč pomen... :unsure: a tega nihče ne razume... Popravljeno Marec 9, 2008. Popravil Irencko
metuljcica46 Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 osebo k mi preveč pomen... :unsure: a tega nihče ne razume... jaz te zastopm....popolnoma vem kaj hočeš povedat :friend1: pri meni isto :(
Irencko Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 jaz te zastopm....popolnoma vem kaj hočeš povedat :friend1: pri meni isto :( in kej nardit... sj neč več ne pomaga... pa tuk cajt se ž vleče...
ataIBA Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 in kej nardit... sj neč več ne pomaga... pa tuk cajt se ž vleče... Pomlad je in srčne težave še bolj ruknejo :unsure: ! Zgleda butast nasvet, je pa praktičen. Nehaj gledat nazaj in vzdihovat, glej naprej in boš videl mnoge lepote, ki so tudi vredne srčnih težav.... :evilgrin:
kađiva Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 pogrešam mojo študentko :blush: pa tko kt Sanda prav en dober khm O:-) :D
missi Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 pogrešam mojo študentko :blush: pa tko kt Sanda prav en dober khm O:-) :D :yes: :yes: :yes: :wub:
metuljcica46 Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 in kej nardit... sj neč več ne pomaga... pa tuk cajt se ž vleče... am..pomoje nč..mene še tisti k bi me lahko zastopl me ne :( ...pač vsak prav da nej vse pustim tk k je..ma kr neki no.. cajta pa...pr men tut...uff...katastrofaaaaa...pa to ne govorim o parih tednih, al pa parih mescih..pr men že uff...dolg časa :cry:
Vale Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 am..pomoje nč..mene še tisti k bi me lahko zastopl me ne Mogoče bi pomagalo, če bi se naučila pravopisa in začeli artikulirati :grim
GREY WOLF Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Mogoče bi pomagalo, če bi se naučila pravopisa in začeli artikulirati :grim E vero, pogrešam artikulturo...
igr Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 ...kaj te samo jamrate. Pogrešam vročino, ker se mi lušta en taki fajni rosni pir. ...khm pa tak vedno
LUMPKA Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Ljudi, ki se držijo nekega dogovora
Furioso Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Vožnjo z motorjem :closedeyes: Lep motor imaš, ja. :P
ShadoW88 Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Lep motor imaš, ja. :P Motor je lep, je pa tisto na njem zato grozno :wacko:
minca Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 neki konkretnega :unsure: :trance_33_sleep: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se